Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο Αντωνίου νέος πρόεδρος της ένωσης Πέλλας



Μετά από μ ια μεγάλη νύχτα και μια Γκραν γκινιολ αναμέτρηση , ο Αστέριος Αντωνίου από το βράδυ της Τετάρτης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πέλλας.
Να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, σε μια γενική συνέλευση που ξεκίνησε στις 6 μ.μ  στην αίθουσα της ιεράς μητρόπολης Εδέσσης Πέλλα και Αλμωπίας και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έμειναν αρχικά μέσα μόνο οι υποψήφιοι και οι εκλέκτορές , από τα σεκιούριτι που φυλούσαν το χώρο, πραγματοποιήθηκε η συνέλευση και εκλογή νέου προέδρου.

Οι υποψήφιοι ο μέχρι χθες πρόεδρος κ Αλκης Νουσυκηρου, ο Αστέριο Αντωνίου και ο Αντώνης Γιούρος.
Μετά από τις ομιλίες τους  και τις θέσεις που έθεσαν στους εκλέκτορές που ήταν 82 σωματεία από 84.Δεν παραβρέθηκαν ο Εθνικός Γιαννιτσών και η ακαδημία Κρύας Βρύσης (Απόλλων) μια που δημιουργήθηκε θέμα στα σωματεία αυτά, με διπλή υποψηφιότητα ( με Νουσυκηρου και Αντωνίου μελών της διοίκησης τους).
Υπήρχαν για πρώτη φορά 2 ψηφοδέλτια ένα για τον πρόεδρο με τους 3 προαναφερόμενους και ένα με τα μέλη του ΔΣ.
Για την ανάδειξη του προέδρου χρειαζόταν για την εκλογή του το 50%+ στην αρχική ψηφοφορία ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος κ Νουσηκυρου βγήκε πρώτος χωρίς όμως να καταφέρει να συγκεντρώσει το 50% των ψήφων με 34 ακλούθησε ο Αντωνίου με 28 και τέλος το Γιουρος με 19. Υπήρχε και ένα άκυρο που είχε διπλό σταυρό στον Νουσυκηρου. Κατά την 2η εκλογή  και με εμφανείς την κίνηση των ψηφοφόρων  του Γιουρου να πάνε στον  Αντωνίου, ο  Στέργιος Αντωνίου εκλέχτηκε με 42 ψήφους έναντι 40 του Νουσηκυρου.
Ο Αντωνίου που είχε διατελέσει και  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πέλλας για 2 θητείες, κατέβηκε ως υποψήφιος όταν ανακοινώθηκε το νέο καταστατικό που απαγόρευε την εκλογή του πρώην προέδρου κ Τσώτσου,   ο κ Αντωνίου μέσα σε ένα μήνα που ανακοινώθηκε η κάθοδος του  κατάφερε να συσπείρωση το εκλογικό  σώμα και να εκλεγεί  πρόεδρος,  σίγουρα αυτό  και από μόνο του αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον νέο πλέον πρόεδρο της ένωσης Πέλλας.
Στις πρώτες του δηλώσεις στις www. Matiespellas.gr  ο νυν πρόεδρος μεταξύ άλλων δήλωσε «Ευχαριστώ το εκλογικό σώμα για την εκλογή μου στην προεδρία της ένωσης Πέλλας, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε για το καλύτερο το ποδόσφαιρο της Πέλλας και να το φέρουμε εκεί που πραγματικά του αξίζει , θα είμαι πρόεδρος όλων των σωματείων άσχετα με  το αν με ψήφισαν η όχι και θα παλέψουμε για να έχει το ποδόσφαιρο του νομού μας την θέση που του αρμόζει»

Ποιοι εκλέγονται σύμβουλοι στο νέο διοικητικό συμβούλιο  ένωσης Πέλλας

Μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους ακόλουθους
Πρόεδρος Αντωνίου Στέργιος ενώ οι υποψήφιοι που εκλέχτηκαν με την σειρά σταυρών είναι οι ακόλουθοι:
1ος Φασουράκης  2οςΤοπκας 3οςΤσεμπτσης, 4οςΠανίδης 5οςΚωνσταντινίδης και ακολουθούν Στογιαννιδης,Πεντεριδης, Τσαβδαριδης, Χριστιανιδης, Βαιβακανιδης
Παναγιωτιδης, Τζοτζης,, Τρυψιαννης και Δελεπογλου που βγήκε από κλήρωση μια που ισοβάθμησε με τους κ Τζιουβαρας και  ζερζης
 Από αυτούς 9 ανήκουν στον κ Αντωνίου  3 στον κ Γιουρο και 2 στον κ Νουσηκυρου, άρα ο κ Αντωνίου που είναι ο νέος πρόεδρος ελέγχει  πλήρως και το διοικητικό συμβούλιο.

Ρεπορτάζ : Γιώργος Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου