Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Δενδροφύτευση σε Άθυρα-Αραβησσό-Μελίσσι-Γιαννιτσά



Άθυρα – Τα παιδιά έδωσαν το όνομά τους στα δεντράκια!


         Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στα Άθυρα από τους μαθητές  του Δημοτικού Σχολείου , το    Τοπικό Συμβούλιο,   την Ενοριακή Επιτροπή του Ιερού Ναού της Αναλήψεως των Αθύρων και  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αθύρων.
    Τα παιδιά με πολύ μεράκι και χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πέλλας και  δενδροφύτευσαν  αλσύλλια και κοινόχρηστους χώρους των Αθύρων. Υιοθετήθηκαν όλα τα δένδρα από τους μαθητές, δόθηκαν ονόματα  στα δεντράκια και υπόσχεση ότι θα τα  φροντίζουν . Φυτεύτηκαν περιοχές στην είσοδο του χωριού, νότια της Εκκλησίας και μέσα στο χώρο του σχολείου.

                  


                                                        
Μελίσσι - Αραβησσός

       Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου  Μελισσίου, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας δεντροφύτεψαν τον αύλειο χώρο του σχολείου τους και το πάρκο του χωριού.
     Στην Αραβησσό οι μαθητές φύτεψαν σφενδάμια και κατάλπες  στην αυλή του δημοτικού σχολείου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έχει εγκαταστήσει σύστημα άρδευσης των δέντρων από την περσινή χρονιά.

1ο κ 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών


       Κατάλπες, αγγελικές, τούγιες και σφενδάμια φύτεψαν οι μαθητές του 1ου κ 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών  στον χώρο του σχολείου τους. Πάνω από 60 δενδρύλλια φυτεύτηκαν  σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, όχι μόνο στα παρτέρια του σχολείου, αλλά και σε σημεία μέσα στην ασφαλτοστρωμένη αυλή. Παρόντες ο αντιδήμαρχος Πέλλας, Γιώργος Ανδρεάδης, οι διευθυντές Παναγιώτης Μόσχου               και Κων/νος Κεχαγιάς και εκπαιδευτικοί.  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου