Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή 20/4

Το να αγαπάς είναι μια γεύση από τον Παράδεισο.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η δύναμή σου μερικές φορές παραμένει κρυμμένη γιατί όλοι περιμένουν από εσένα μια εκρηκτική ή πολύ ειλικρινή συμπεριφορά που μερικές φορές αγγίζει το όριο της αυθάδειας. Όμως σήμερα θα καταφέρεις να φερθείς πολύ ευγενικά και κυρίως με το γάντι.Έρωτας: Ο Αιγόκερως παίζει ένα σοβαρό ρόλο γιατί προσπαθεί με τον τρόπο του και χαράζει κάποιες γραμμές που είναι οριακές. Από την άλλη έχεις μεγάλη αυτογνωσία για το τι μπορείς να δώσεις και τι μπορείς να πάρεις.Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να κάνεις κίνηση ακόμα και σήμερα για να βελτιωθείς σε επίπεδο συνειδητοποίησης και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά στην επόμενη κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Νιώθεις καλά γιατί έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις, είτε εκ του φυσικού είτε εκ συμπτώσεων ένα όμορφο περιβάλλον με ποιότητα και ζεστασιά.Έρωτας: Μερικές φορές όταν λειτουργείς πολύ συγκρατημένα χάνεις τον εαυτό σου. Αλλά τουλάχιστον για σήμερα έχεις καλύτερες επαφές και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.Καριέρα & Οικονομικά: Όσο μπορείς έχεις την αίσθηση της ποιότητας αλλά και της καλής διαχείρισης σε οτιδήποτε κάνεις και δημιουργείς. Οπότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από άλλες φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Η οργάνωση και η πειθαρχία ίσως να είναι το μάθημα που χρειάζεται να καταλάβεις περισσότερο αυτή την ημέρα. Επίσης, να κάνεις πράξη την εμπειρία σου οπότε θα διαπιστώσεις μια έντονη διαφορετικότητα που σου είναι απαραίτητη, τουλάχιστον από σήμερα και μετά.Έρωτας: Η αμφισβήτηση που γίνεται ως προς το πρόσωπό σου από έναν Αιγόκερω, πιθανόν σήμερα να μην είναι τόσο έντονη γιατί θα έχετε ρίξει και οι δυο αρκετό νερό στο κρασί σας. Ανέλαβε τη σχέση περισσότερο σε επίπεδο πράξης και θα βγει κάτι καλό.Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες, αν δηλαδή αξίζει να δίνεις σε ένα πρόσωπο αυτά που δίνεις ή τελικά υπάρχει εκμετάλλευση. Επειδή η μέρα σήμερα έχει έναν τόνο περισσότερο πνευματικό, είναι σίγουρο ότι αν ρωτήσεις τον βαθύ εαυτό σου θα σου απαντήσει τι τελικά πρέπει να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Θα ασχοληθείς με άλλα άτομα και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να μείνεις καθόλου μέσα στην μοναξιά. Με όσους και αν βρίσκεσαι πάντως θα έχεις μια καλή επικοινωνία και θα έρθεις περισσότερο κοντά τους, χωρίς να χάνεις την υπευθυνότητά σου.Έρωτας: Όσο και να σε ενοχλεί ένα πρόσωπο τόσο θα κάνεις τα πάντα για να είσαι συνέχεια στα πόδια του. Επειδή γνωρίζεις πολύ καλά τι ακριβώς έχεις ανάγκη θα το αναζητήσεις χωρίς πολλές ενοχές. Και να το κάνεις, γιατί το μόνο πράγμα που δεν χρειάζεται ενοχή είναι τα ερωτικά συναισθήματα.Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια συντηρητική πολιτική η οποία δεν είναι απαραίτητα κακή. Η πειθαρχία μερικές φορές είναι ασφαλής για όλα τα θέματα που διαχειρίζεσαι. Οι τρέλες και το ρίσκο καλό θα είναι να τις έχεις υπό έλεγχο.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Θα καθίσεις «στα αυγά σου» σήμερα και μάλλον θα δουλέψεις από μέσα. Επειδή δεν θα έχεις ανάγκη να φαίνεσαι σίγουρα θα είσαι πολύ ήρεμα.Έρωτας: Η φυσική σου φόρμα μερικές φορές δεν βοηθάει τη σχέση σου, γιατί είτε βαριέσαι είτε δεν έχεις όρεξη να κάνεις και πολλά πράγματα. Όμως λόγω της ημέρας θα κάνεις πολύτιμες προσπάθειες για να ξεπεράσεις ακόμα και την κούραση.Καριέρα & Οικονομικά: Το πολύπλοκο σύστημα που έχεις αφήσει να σε ελέγχει, πιθανόν να γίνει ένας παράγοντας που σου δημιουργεί στρες. Όμως το καλό είναι ότι θα έχεις κάποιες αφορμές μέσα από νέες γνωριμίες να κάνεις κάτι πολύ καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις αρχίσει να διεκδικείς με ωραίο τρόπο, κάτι που άλλες φορές δεν το κάνεις γιατί έχεις και μια δόση αντικοινωνικότητας. Όμως αν το παλέψεις μπορεί σήμερα να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.Έρωτας: Η ιδιαίτερη προσωπικότητα που έχεις τελικά μπορεί να κρύβει μέσα της μια αναρχία, ελεγχόμενη όμως. Πιθανόν να βγάλεις αντιδράσεις πολύ περίεργες, αλλά τουλάχιστον θα δεις ότι έχεις την δύναμη να τις ελέγξεις γιατί δεν σου αρέσει να τα χαλάς αυτές τις ημέρες.Καριέρα & Οικονομικά: Θα διεκδικήσεις κάτι διαφορετικό από αυτά που μέχρι τώρα διεκδικείς και θα ξεκινήσεις από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο. Για αυτό μπορεί να ρισκάρεις και να κερδίσεις σε οτιδήποτε κάνεις.




ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η γενική εικόνα σου είναι κάπως συγκρατημένη γιατί δεν θα μπορείς από τις συνθήκες να εκφραστείς πολύ ελεύθερα. Όμως με αυτόν τον τρόπο θα τιμήσεις τα συναισθήματα τα δικά σου και των άλλων και θα μείνεις αξιοπρεπώς στην γωνία κάνοντας οτιδήποτε σου ζητηθεί.Έρωτας: Οι συνθήκες είναι αρκετά αυστηρές και σίγουρα δεν θα δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αυτό που θα χρειαστεί να φροντίσεις μπορεί να είναι η συμπεριφορά σου που θα είναι αρκετά σοβαρή, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δείξεις και αγάπη.Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να γίνουν ανατροπές οι οποίες ίσως από σήμερα να είναι αρκετά εμφανείς, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την διάθεσή σου και όχι με γεγονότα. Για αυτό προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις γιατί ίσως γίνουν λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια σοβαρή σταθερότητα η οποία σε αναγάγει σε ένα πρόσωπο πολύ υπεύθυνο. Τα καλά νέα από το εξωτερικό που μπορεί να πάρεις ξαφνικά πιθανόν να σου αλλάξουν την διάθεση προς το καλύτερο.Έρωτας: Η φανταστική εικόνα που κρατάς για ένα πρόσωπο πιθανόν να μην υπάρχει πλέον εντός σου, γιατί τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια. Οπότε αυτό σε βοηθάει, γιατί δεν θα ρισκάρεις πλέον για κάτι που πιθανόν να μη σου ταιριάζει.Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ένα συντηρητισμό που βοηθάει να αποφύγεις τις ακρότητες. Μόνο αν σου μπει το μικρόβιο του μεγάλου ξοδέματος θα ξεφύγεις για λίγο. Αλλά πιθανόν να μην το κάνεις γιατί θα σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Καλό είναι να μην χαθείς μέσα σε υποχρεώσεις και ξεχάσεις το εσωτερικό χαρμόσυνο μήνυμα. Η πολυδιάστατη φύση σου μπορεί να σε πιέσει να λάβεις μέρος ακόμα και σε παρέες που δεν ταιριάζεις και πολύ, μόνο και μόνο για την αίσθηση της παρέας.Έρωτας: Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να σε πιέσουν και να μην είσαι ο εαυτός σου. Για να μη χαθείς τελείως μέσα σε αυτό το σχήμα φρόντισε να μην προσποιηθείς καθόλου. Ακόμα και αν υπάρχει σκοπιμότητα από την πλευρά του άλλου. Η επαφή με Καρκίνο ή Παρθένο θα είναι κατά τη γνώμη τους πολύ καλή.Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι και τόσο πολύ με την ύλη. Να είσαι ευγνώμων για ό,τι έχεις και αυτό θα σου φέρει τα πολλαπλάσια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Έχεις γενικά αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά είναι όμορφο να το κάνεις με χαρά. Για αυτό πιθανόν να προσελκύσεις περισσότερο κόσμο κοντά σου, γιατί θα εκπέμπεις θετική ενέργεια. Επειδή όμως κινδυνεύεις να πέσεις στην παγίδα της έκρηξης καλό θα είναι να κρατήσεις τα νεύρα σου μακριά, τουλάχιστον για σήμερα.Έρωτας: Έχεις ένα περίεργο μαγνητισμό που μερικές φορές μπορεί να είναι και πολύ εκρηκτικός. Γιατί έχεις ανάγκη να κάνεις δηλώσεις για σένα και για τις αρχές σου και ίσως να μην συμφωνεί το πρόσωπο που είστε μαζί. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να περάσεις όμορφα.Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις αγώνα ακόμα και μια τέτοια ημέρα, περισσότερο με τον εαυτό σου και τους στόχους σου. Μπορεί να βρεθείς με κάποιες παρέες που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις τις γνωριμίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Θα κινηθείς σε ρυθμούς απομόνωσης. Μπορεί δηλαδή να βρεθείς με κόσμο και εσύ να νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλη την ομήγυρη. Πιθανόν να νιώσεις λύπη ή συναισθήματα συμπόνιας για ένα πρόσωπο που αυτή την στιγμή μπορεί να έχει την ανάγκη σου.Έρωτας: Κρατάς χαρακτήρα και πιθανόν να νιώθεις ότι μπορεί να υποφέρεις με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις έναν Καρκίνο. Σήμερα που είναι η ημέρα της Ανάστασης θα χρειαστεί από την πλευρά σου να φωτίσεις όλες τις πληγές σου και να τις θεραπεύσεις.Καριέρα & Οικονομικά: Η αθωότητά σου σαν άτομο θα φανεί στην τελική ευθεία, όταν δηλαδή θα χρειαστεί να βάλεις την τελική υπογραφή. Μέχρι τότε κράτησε δυνατά τους στόχους σου.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η ψυχοσύνθεσή σου θα λειτουργήσει καλύτερα όταν όλα βγουν από το χάος και μπουν σε ένα καλούπι, το οποίο τελικά σου κάνει καλό.Έρωτας: Η οριοθέτηση είναι μια σωστή κίνηση που μπορεί να λείπει από τη ζωή σου και κυρίως την προσωπική. Ίσως να δυσκολευόσουν παλιά και τώρα θα προχωρήσεις παραπάνω βάζοντας τους δικούς σου νόμους και κανόνες.Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο επωμιστεί μεγάλες ευθύνες ακόμα και σε επίπεδο κοινωνικό. Για αυτό θα φροντίσεις να τα βγάλεις πέρα με έναν γρήγορο και έξυπνο τρόπο. Πιθανόν να σου τάξουν μια βοήθεια από την οικογένεια.

Πηγή:
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου