Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Αυτός είναι ο 25χρονος που έπεσε νεκρός από μπαλωθιά στην Κρήτη



Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 25χρονο Γιώργο Γυπάρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα στον οικισμό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, όταν κατά τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού, ένας 40χρονος έβγαλε το όπλο του κι άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές.
Η κηδεία του άτυχου νέου έγινε σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στην Ασή
Γωνιά Χανίων.
Σύφωνα με το cretalive, η αδέσποτη σφαίρα βρήκε τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη απευθείας στο κεφάλι, ενώ από τις μπαλωθιές τραυματίστηκε στο μάτι κι ένας 23χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.
Ο δράστης βρίσκεται στα «χέρια» των αρχών και από την έρευνα προέκυψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατά την έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 50 φυσίγγια και 15 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
Η είδηση του θανάτου του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη βύθισε στο πένθος όλο το Ρέθυμνο, αλλά και την ομάδα της Ασή Γωνιάς στην οποία αγωνιζόταν για πολλά χρόνια.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο facebook:
Σε μεγάλο πένθος βυθίστηκε η Ασή Γωνιά από τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του αγαπημένου της Γιώργου Γυπαράκη. Μαζί με όλο το χωριό πενθεί και κλαίει ο Αθλητικός Όμιλος Ασή Γωνιάς που έχασε τον "Τουμπα" της. Ένα παιδί στολίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο, και όχι μόνο, γιατί ήταν αγαπητός σε όλους.
Συμπαραστάτης στην οικογένειά του, πατέρας και αδερφός. Πρώτος στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, στον χορό, το τραγούδι, στο ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις Γιώργο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου