Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Στον Δήμαρχο Πέλλας η ομάδα παιδικού θεάτρου του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών




Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος , υποδέχτηκε στο γραφείο του  την ομάδα του 7ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών , που απέσπασε το Α΄Πανελλήνιο Βραβείο στο Φεστιβάλ παιδικής θεατρικής δημιουργίας που διοργάνωσε το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος" με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2014.

Η ομάδα του 7ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις από όλη την Ελλάδα με το έργο «Από τη Φάρμα του Διαδικτύου στη Φάρμα του κυρ-Γιώργου».


Ο Δήμαρχος  Πέλλας ενημερώθηκε για το έργο και τις εξαιρετικές  ερμηνείες  από τους μαθητές και επαίνεσε την προσπάθειά τους. Συζήτησε δε την δυνατότητα μιας σχετικής ημερίδας στα Γιαννιτσά με παράλληλη παρουσίαση του έργου και δώρισε στα παιδιά αναμνηστικά και το dvd του θεατρικού δρώμενου.

Τα παιδιά συνόδευσαν ο Διευθυντής του σχολείου Γιώργος Καραϊσκάκης, οι εκπαιδευτικοί Ελένη Κανονίδου και Βούλα Καρυπίδου, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Νίκος Τεμπερεκίδης και η ταμίας Βουζιάνα –Μπουχώρη.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής. Εδιρνελή Σαλώμη, Ζιώγλη Αικατερίνη, Γίδαρη Αλεξάνδρα, Ιωάννης Νικόπουλος, Φίλιππος Λαμπριανίδης και Γιώργος Κιόσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου