Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πολιτικό παιχνίδι… με φόντο όλους εμάς!

Του Παναγιώτη Νανούδη

Το προεκλογικό κλίμα στη χώρα άρχισε να φουντώνει για τα καλά και οι πολιτικοί διαξιφισμοί μετρούν ήδη τα πρώτα τους πολιτικά θύματά. Παραιτήσεις, διαγραφές και αποπομπές είναι όπως φαίνεται μόνο η αρχή…

Το πολιτικό παιχνίδι άρχισε πλέον να αποκτά νόημα και ουσία. Το τραπέζι της δημοσιότητας έχει πάρει φωτιά και τα γερά χαρτιά ανεξαρτήτου κομματικής απόχρωσης άρχισαν να πέφτουν επικίνδυνα και απειλητικά. Σκάνδαλα, ντοκουμέντα και αποκαλύψεις… εμφανίζονται σε χρόνο ξαφνικό, μα πάντα σκόπιμο και καθαρά πολιτικό.
Η συνοχή της κυβέρνησης χάνεται, τα ψέματα αποκαλύπτονται και οι εκλογές πλησιάζουν… Και τι μ’ αυτό; Για ακόμη μία φορά, απλώς γνωρίζουμε πόσο καλά μας κοροϊδεύουν.
Οι Έλληνες χάνονται, αγωνιούν και αγωνίζονται… Σε ένα κράτος «βρώμικο» και πολιτικά διεφθαρμένο, έρχονται αντιμέτωποι με την ανεργία και την οικονομική εξαθλίωση. Μη έχοντας την στήριξη ενός κοινωνικού και προνοιακού κράτους μα πάνω απ’ όλα «ευρωπαϊκού», δίνουν μόνοι τους την μάχη για την επιβίωση. Φόροι, τόκοι, χαράτσια και υποσχέσεις είναι τα μόνα που μας χαρίζουν απλόχερα… σε ένα οικονομικό κλίμα ψεύτικο και όπως αρμόζει προεκλογικά «ευοίωνο».

Το πολιτικό παιχνίδι είναι στημένο, όμως το αποτέλεσμα αμφίβολο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου