Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Αίσχος : Νέα επίθεση κατά δημοσιογράφου στα Γιαννιτσά



Ακόμα ένα δυσάρεστο γεγονός, έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στα Γιαννιτσά και πάλι με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο της διοίκησης της ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών και  αδελφό του προέδρου κ.Χρήστο Καραογλάνιδη.
Αυτήν την φορά δεν επιτέθηκε μόνο  φραστικά άλλα  αποπειράθηκε να χειροδικήσει εις βάρος  του γνωστού αθλητικογράφου της πόλης μας κ.  Γιάννη Μίγγα.
Μάλιστα το θράσος του ξεπέρασε κάθε όριο αφού η επίθεση έγινε στο γραφείο και χώρο εργασίας του αθλητικογράφου. Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων που ήταν παρόντες  και της αστυνομίας που έφτασε στο χώρο της επίθεσης  το περιστατικό έληξε .
Ανοιχτό πάντως  είναι το ενδεχόμενο   να κατατεθεί μήνυση από την πλευρά του αθλητικογράφου.
Σύσσωμοι οι αθλητικογράφοι των Γιαννιτσών και του νομού Πέλλας, καταδικάζουν το συγκεκριμένο γεγονός και εύχονται να είναι το τελευταίο «ατυχές  συμβάν» που προκαλεί εν λόγω κύριος.
Σας θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί και άλλη επίθεση του συγκεκριμένου κυρίου σε φωτορεπόρτερ των Γιαννιτσών (κ. Π.Σαρακινίδη) πριν από ενάμισι μήνα περίπου.
Η στήλη επικοινώνησε με τον αθλητικογράφο κο Μίγγα ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το εξιλαστήριο θύμα για την τραγική πορεία της ομάδος μας είναι οι δημοσιογράφοι. Αυτοί φταίνε για την κατάντια της ομάδος σύμφωνα με τους διοικούντες της ΠΑΕ.  Αυτήν την φορά απειλήθηκα εγώ από  τον γνωστό «νταή», τον αδελφό του πρόεδρου και αντιπρόεδρο της ομάδος Χρήστο Καραογλανίδη. Εύχομαι πραγματικά να είμαι εγώ το τελευταίο θύμα  αυτής της διοίκησης, αφήνοντας στο φίλαθλο κοινό της πόλης να κρίνουν τις συμπεριφορές και τις πράξεις των διοικούντων. Ο εν λόγω κύριος λειτουργούσε σαν εκτελεστικό όργανο, αλλά οι ηθικοί αυτουργοί είναι άλλοι σε μια προμελετημένη και καλά οργανωμένη  επίθεση.»
www.matiespellas.gr -  Γιώργος Χατζηχρήστος

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΕΝ'ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ?? ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ??
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ-ΛΕΦΤΑ-ΛΕΦΤΑ !!!
    ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ(ΔΑΝΕΙΚΑ) ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ...
    ΔΩΡΟΝ-ΑΔΩΡΟΝ.....ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ !!!
    ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!
    ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ !!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΙΕΣΗ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ !!!!!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ....ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ....Π Λ Α Τ Ε Σ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala se ekane re leme migka tzampotzh a nte mas koyrases rapse ligo to stoma soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o kirios migga as kopsi prota kanena isitirio se osa gipeda paei kai meta na milaei to tzampatzoskilo. oso gia tin anagennisi mallon kai auto eide kai apoeide me ton naxame nalegame proedro, den epese o paras kai afou glipsame kai glipsame tora mas ftaiei.dromo oloi oi saliarides kai gliftes mpas kai sothei i istoria tis omadas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχουν και θράσος και ζητούν το λόγο και κάνουν και τσαμπουκά οι αφοι καταστροφείς του ποδόσφαιρου των Γιαννιτσών . Σε άλλες εποχές θα είχαν φύγει κυνηγημένοι από την ομάδα και την πόλη οι καταστροφείς του Γιαννιτσώτικου ποδόσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή