Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Υπάρχει άραγε ελπίδα;

Δεν είμαι ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Ολυμπιακός. Κάθησα όμως να δω το παιχνίδι του 2ου ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων παρέα με έναν κολλητό μου που είναι παοκτσής. Ένιωσε ο ίδιος τόσο ντροπή για αυτό το οποίο παρακολουθούσαμε (δεν περίμενα βέβαια να νιώσει κάτι διαφορετικό γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του) που παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έπερνε την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, πριν τελειώσει το παιχνίδι μου είπε “πάμε να φύγουμε, δεν μπορώ άλλο να βλέπω”.
Με έκανε να σκεφτώ ότι όσο υπάρχουν τέτοιοι φίλαθλοι, ίσως να υπάρχει κάποια ελπίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια σήμερα το πρωί που άνοιξα τον υπολογιστή μου, έπεσε το μάτι μου στο παρακάτω άρθρο (σε site της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι η αλήθεια) και σε συνδυασμό με τα σχόλια τα οποία ακολούθησαν αναρωτήθηκα, “πόσοι άραγε να είναι αυτοί οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν κάτι”.

Ακολουθεί το άρθρο:



Από inpaok.com


Έσπασαν τα αποδυτήρια!

"Αυτοί είναι! Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν ποιοι είναι! Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν έχουν μάθει να χάνουν σαν άλλοι χούλιγκαν έκαναν ζημιές στα αποδυτήρια της Τούμπας!



Εξαγριωμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ζημιές στο γήπεδο!
Οι παίκτες έσπασαν ότι μπορούσαν να σπάσουν, έσκισαν αφίσες και άφησαν το… στίγμα τους δείχνοντας τον απίστευτο ήθος τους με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να απορούν για την συμπεριφορά τους.









'τζορνταν κ' κ'σε 7 ώρες
αληθευει αυτο?

Νικος καραμανληςσε 8 ώρες
στα @@ μας , στειλτε τους δωρο ενα κιλο γαυρο μαρινατο και 2 εισιτήρια, ενα για τον χοντροφασιστα και ενα για τον κυρ Σααβααα την γυναικα μου γαμα , για τον τελικο δεν κραταμε κακιες εμεις Μεγαλη εβδομαδα ειναι
sakattack4σε 8 ώρες
βαλτους προεδρε να πληρωσουν τους μαγκες του κωλου απογονους του στολου
pyrgioths4σε 8 ώρες
θα τα πληρωσουν???????????????????????????????

Guest • σε 8 ώρες
τον λογαριασμο με ενα κιλο γαυρο δωρο και 2 εισιτηρεια για τον τελικο , για τον φασιστα προεδρο τους και τον κυρ σαββα , ας παρουν και τις γυναικες τους
Giannis Djibril Kallitsarisσε 8 ώρες
μετα απο οσα εγιναν εδω κολλατε ρε?????????



λαμπρος σκέτος Giannis Djibril Kallitsarisσε 8 ώρες
Κ τί έγινε δηλαδή? μόνον αυτοί θα διδάσκουν ήθος?

paoktsisσε 8 ώρες
Tsouzi tsouzi xaxaxaxa"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου