Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στην Αναγέννηση Γιαννιτσών



Το Δ.Σ. του « ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών» με τη συμπλήρωση τριών χρόνων θητείας στη διοίκηση του συλλόγου καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική και εκλογοαπολογιστική συνέλευση και την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  και ώρα 07:30 μ.μ.
            Ενόψει της διαδικασίας αυτής και της εκκαθάρισης του μητρώου μελών, ανακοινώνουμε ότι κατά τις ημέρες Τετάρτη 2/4, Πέμπτη 3/4, Παρασκευή 4/4 και Δευτέρα 7/4 τις ώρες 16:00 έως 17:30, στο χώρο των προπονήσεων της ακαδημίας μας
«πλατανότοπο» μπορούν να προσέρχονται τα μέλη για την τακτοποίηση των οφειλών τους. Επίσης η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές τις παραπάνω ημέρες και ώρες καθώς και την Τρίτη 8/4 τις ίδιες ώρες.
           
            Με βάση το καταστατικό, το οποίο είναι αναρτημένο στο site του συλλόγου https://sites.google.com/site/gasanagennisigiannitson , διευκρινίζεται ότι:
1) Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν παρίσταται πάνω από το 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση και εκλογή του νέου Δ.Σ. θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στο ίδιο μέρος, μία ώρα αργότερα.
2) Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη που είναι γραμμένα στο μητρώο μελών, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ένα (1) έτος.
3) H συνδρομή των μελών σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της Γενικής Συνέλευσης καθορίστηκε σε είκοσι (20) ευρώ ανά έτος.
           


        Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου