Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Σε διαθεσιμότητα ο γιος του Μπαλτάκου



Σε διαθεσιμότητα ετέθη το βράδυ της Τετάρτης με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλιτιάδη Βαρβιτσιώτη ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου, Δημήτριος Γεώργιος, που υπηρετεί στο Λιμενικό, ύστερα από το επεισόδιο που σημειώθηκε στην Βουλή, όταν πιάστηκε στα χέρια με χρυσαυγίτες βουλευτές.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης μόλις έλαβε γνώση για το επεισόδιο βγήκε από την Ολομέλεια που γινόταν η συζήτηση για τα τουριστικά πλοία και επικοινώνησε αμέσως με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, όπου του ζήτησε να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση και να θέσει στη διάθεση της υπηρεσίας του τον αξιωματικό των μονάδων υποβρυχίων καταστροφών.

 
Το επεισόδιο στη Βουλή ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το γραφείο του Π. Μπαλτάκου, κλώτσησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, που πήγαινε στα γραφεία του κόμματος τα οποία βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε σύρραξη και ο γιος του κ. Μπαλτάκου μπήκε στα γραφεία του κόμματος, σε κατάσταση αλλοφροσύνης και εκτοξεύοντας ακατονόμαστες ύβρεις, ζητώντας εξηγήσεις.

Εκεί, έδωσε δύο χαστούκια στον βουλευτή Μ. Αρβανίτη, γροθιές στον βουλευτή Ν. Κούζηλο, ενώ επιτέθηκε με κλωτσιές και κατά του βουλευτή Α. Ματθαιόπουλου.

Για να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας, αλλά και του πατέρα του.

Οι φωνές και οι ύβρεις ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του Κοινοβουλίου και οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν άναυδοι τον υιό του κ. Μπαλτάκου να αποχωρεί από τη Βουλή με γρήγορα βήματα συνοδευόμενος από την αστυνομική φρουρά του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου