Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Γιάννης Ανδρίτσος προς Θεοδωρίδη: “Υπάρχει και φιλότιμο”

"Μισός αιώνας μεσολάβησε από το 1965, όταν το κοινό πρωτογνώρισε τον περίφημο Μαυρογιαλούρο και διαπιστώνουμε ότι οι τακτικές των άκρατων πολιτικάντηδων εξακολουθούν να βρίσκουν μιμητές ακόμη και στις μέρες μας. Ο παλαιοκομματικός λόγος του απερχόμενου Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Θεοδωρίδη, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΠΕΛΛΑTV δεν μας εξέπληξε αλλά μας προκάλεσε πλείστες όσες απορίες. 

Πότε επί τέλους θα απολογηθεί  στον κόσμο της Πέλλας για την αδράνειά του που καταδίκασε στην απομόνωση την Πέλλα; Το κακό οδικό δίκτυο που διατρέχει όλο το νομό κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές αλλά και σε  υπολογίσιμες υλικές ζημιές για τους πολίτες, αλλά και για κάποιους που οδηγούν παράνομα κρατικά αυτοκίνητα. 
Ο νομός μας είναι ο μόνος σε όλη την κεντρική Μακεδονία που ΔΕΝ έχει πρόσβαση στα μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα. Τώρα, κάτω από το βάρος της αγανάκτησης του κόσμου, υπόσχεται ότι θα φτιάξει κάθετους άξονες που θα συνδέσουν την Πέλλα με την Εγνατία οδό. 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το έργο ήταν ώριμο αλλά δεν εντάχθηκε με αποκλειστική ευθύνη της Αντιπεριφέρειας και της Περιφέρειας, ούτε επί υπουργίας Μαγκριώτη έγινε σοβαρή προσπάθεια για την ένταξη του σημαντικής σημασίας έργου. 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι τώρα πια τα περί δημοπράτησης, για τα οποία "δεσμεύονται" οι κύριοι Τζιτζικώστας και Θεοδωρίδης, είναι λόγια χωρίς περιεχόμενο αφού την ένταξη του έργου την κάνει πλέον του αρμόδιο Υπουργείο. Αρα κοροϊδεύουν τον κόσμο όταν λένε ότι μπορούν να δημοπρατήσουν έργο. 
Κακώς ο κ. Θεοδωρίδης επιπλήττει όσους επινοούν σενάρια περί στήριξής τους από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Θα ήταν σοφότερο αν απαντούσε, όχι σε μας, αλλά στον Πάνο Καμμένο, που είπε ότι "από τη στιγμή που ο Τζιτζικώστας έκανε ότι τού είπαμε, είναι πλέον πολύ κοντά μας".
Ο κ. Θεοδωρίδης από τη μια μας λέει ότι δεν έχει πολιτική ταυτότητα και από την άλλη δηλώνει νεοδημοκράτης και από τους πιο αυθεντικούς εκφραστές της κυβερνώσας παράταξης (για τον Γιάννη Ιωαννίδη είπε ότι δεν ξέρει πότε ήρθε στο κόμμα). Δηλαδή και ανεξάρτητος και ενταγμένος. Και με το χωροφύλαξ και με τον αγροφύλαξ.
Ο κ. Θεοδωρίδης εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του τονίζοντας ότι δεν είναι σοβαρός όποιος πει το αντίθετο. Με περισσή αυταρέσκεια μας διαβεβαίωσε "δεν θα βρείτε ούτε έναν άνθρωπο που να πεί ότι δεν ψηφίζει Τζιτζικώστα" 
Δηλαδή ο κ. Θεοδωρίδης μας είπε ότι αν τυχόν μερικοί από εμάς σκοπεύουμε να ψηφίσουμε κάποιον άλλο υποψήφιο, είτε
δεν είμαστε σοβαροί είτε δεν ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος. 
Τελικά ο πολιτικαντισμός σε μερικές περιπτώσειςδεν γνωρίζει ούτε όρια ούτε αναστολές. Κύριοι, υπάρχει  και φιλότιμο!"


Για το Γιάννης Ανδρίτσος
Υποψήφιος     Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, με το συνδυασμό "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια"


6 σχόλια:

  1. ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙς ΕΠΡΕΠΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙς ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙς ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ..... ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΩΡΙς ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ... ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ......ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙς ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννη κανε μακρια τον Παυλο και την Κατερινα αμα θελεις τον ΔΗΜΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ για να μην εχεισ αντιδρασης οπως ειχες απο το ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ απο τον Κ. ΒΑΣ..... ΣΥΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ17 Απριλίου 2014 στις 11:01 μ.μ.

      Αυτους τους εχει κατ΄αποκλειστικοτητα ο Αυτοκρατορας Δημαρχος μας κι ο Αθηναιος Βουλευτης μας που θελει να ηγειται στο Νομο μας.........

      Διαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΝΔΡΙΤΣΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΗΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΖΑΜΤΖΗ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ... ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ........) ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ?
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα χρυσόστομε ! Εκφράζουν και δυστυχώς - για την Πέλλα - εφαρμόζουν εδώ και πολλές τετραετίες Θεοδωρίδης & Ανδρίτσος την ίδια πολιτική, που έφτασε τον Νομό στον πάτο. Τώρα πρέπει λόγω εκλογών να ... διαφωνήσουν σε κάτι. Ο Ανδρίτσος τις πολεμικές ανακοινώσεις, "αλλά κεντρική πολιτική σκηνή" για το τίποτε, τις έχει αναγάγει και σε τοπική πολιτική. Πριν ένα μήνα και πριν τα χρίσματα ήταν στο ίδιο μετερίζι, τώρα διαπίστωσαν ότι διαφωνούν. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ της κατάντιας μας !

      Διαγραφή
  4. Ανδρίτσο από το ψηφοδέλτιό σου θα εκλεγείς μόνο εσύ γιατί το αξίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή