Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη



Με αισιοδοξία από την ανταπόκριση της κοινωνίας στο καθαρό μήνυμα που εκφράζει προχωρά ο δημοτικός συνδυασμός «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία». Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου προχωρά με ιδιαίτερα ικανοποιητικό ρυθμό.
Ετοιμάζεται και σε λίγες ημέρες θα λειτουργεί το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού δίπλα στην Λέσχη Αξιωματικών ( στο κατάστημα που στεγαζόταν στο παρελθόν η Ένωση).
Ο συνδυασμός αποτελούμενος από ικανούς, νέους και άφθαρτους όσον αφορά την δημοτική διαχείριση πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους αγωνίζεται επιγραμματικά για τους παρακάτω στόχους :  

·        Ο Δήμος να είναι κοντά στον πολίτη, τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον επαγγελματία και όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την κρίση με προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες
·        Για να αποκτήσει ο Δήμος διεκδικητικό ρόλο
·        Να προστατευτεί η κοινωνία, οι κοινωνικοί δημοτικοί θεσμοί από την πολιτική της σκληρής λιτότητας
·        Προσανατολισμός στην καθημερινότητα του πολίτη και όχι μόνο στην εξυπηρέτηση των χρεών
·        Αποκέντρωση, λαϊκή συμμετοχή αντίθετα στις λογικές του «Καλλικράτη».
·        Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας ( πρωτογενής τομέας, μοναδικός συνδυασμός θερμαλισμού και χιονοδρομίας, ήπιος αγροτουρισμός, γεωθερμία, Ανανεώσιμες πηγές  ενέργειας κλπ)
·        Να ανέβει ο πήχης της Δημοτικής Διαχείρισης
Ο συνδυασμός με δυνατή, καθαρή και υπεύθυνη  φωνή ζητά από τους πολίτες της Αλμωπίας
·        ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ του κ. Πασόη που είναι συνώνυμη της μιζέριας, της πλήρους εγκατάλειψης των χωριών,  της υποβάθμισης της Αλμωπίας με την χωρίς αντίσταση απομάκρυνση των υπηρεσιών, των συνεχών παραιτήσεων από θέσεις ευθύνης και την εγκατάλειψη θεσμών.
·        Μονοκομματικοί συνδυασμοί εκτός εποχής, όπως αυτός του κ. Μπίνου Δ. που είναι καθαρή συνέχεια του συνδυασμού του Χρ. Μπίνου δεν μπορούν να προσφέρουν καμιά προοπτική.
·        Το παλιό και το φθαρμένο, σε όποια έκδοση του, πρέπει να τελειώσει
ΤΩΡΑ  «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία»
ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΠΗΧΗΣ. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου