Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων συμβούλων με την ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας

Τους μέχρι τώρα υποψήφιους συμβούλους έδωσε στην δημοσιότητα η Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση “ΑΝ.Α.Σ.Α.” για τον Δήμο Πέλλας.


Παρασκευή Γκίκη - Εκπαιδευτικός
Μαρία Γκίλη - Εκπαιδευτικός
Μιχάλης Γκιντσίδης - Εστίαση τουριστκών επιχειρήσεων
Ζαχαρίας Γρηγοριάδης - Μηχανολόγος μηχανικός
Δήμητρα Δημτσούδη - Διδάκτωρ Χημικός
Ηρακλής Ευθυμιάδης - Εκπαιδευτικός
Κατερίνα Ζήνα - Εκπαιδευτικός
Παύλος Ζουνίδης - Συνταξιούχος
Σταύρος Ιωαννίδης - Συνταξιούχος τελωνειακός
Πέτρος Κάνος - Υπάλληλος ΥΠΠΟ
Γαβριήλ Καραγκούνης - Αγρότης
Θωμάς Καρατζάς - Ηλεκτρολόγος μηχανικός
Παύλος Καρυπίδης - Ελεύθερος επαγγελματίας
Βίκυ Βικτωρία Κέντρου - Χειρουργός οδοντίατρος
Σίμος Κιουτσούκογλου - Αγρότης
Σταύρος Κούλης - Γεωπόνος
Θεόφιλος Λιάλης - Άνεργος
Ανδρεάς Ξερίδης - Αγρότης
Κάκια Παυλίδου - Εκπαιδευτικός
Κατερίνα Πισμίση - Υπάλληλος αγροτικών συνεταιρισμών Πέλλας
Παύλος Πριόβολος - Γεωπόνος / Τραπεζικός υπάλληλος
Χρήστος Σμίας - Ιατρός αιματολόγος
Χρήστος Τζίσμας - Άνεργος
Αβραάμ (Μάκης) Τσακμακίδης - Εκπαιδευτικός
Διαμαντής Χλωρός - Ιατρός πνευμονολόγος 

33 σχόλια:

  1. se olous tous parapano eyxes gia ena kalo kai timio agona........... kalo kouragio. me tis psifous olon mas tha dioksoume stamko kai mnimonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Γιάννη με τόσα αστέρια θα σκίσεις. Φυσικά το μεγαλύτερο είσαι εσύ.
    ΥΓ: Το ότι είναι 25 αντί για 180 μην σε απασχολεί .
    Απλά παρουσιαστείτε κάπου να γελάσει το χειλάκι μας. Από ελπίδα εννοώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου αστέρια βάλτε μια λέξη της προτιμήσεώς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτοί είναι Μηχανικοί όπως δηλώνουν (από Πολυτεχνείο δηλαδή) εγώ θα αυτοπυρποληθώ στην πλατεία Μάγγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι και βλαξ εισαι και αγεωγράφητος.Η κεντρική πλατεία της πόλης μας ονομάζεται "Γκόνου Γιώτα"..Είπαμε είσαι και τα δύο.

      Διαγραφή
    2. Ότι δηλώσεις είσαι... Επειδή δεν έχεις απάντηση για αυτό που επισήμανα μιλάς για τη πλατεία... Τακτική πολιτικής περασμένων εποχών. Αυτοί που ξέρουν από πτυχία και διπλώματα θα καταλάβουν. Και με τους χαρακτηρισμούς δεν κερδίζεις τίποτα. Απαράδεκτη η απάντηση σου

      Διαγραφή
    3. αυτοπυρπολησου μπας και κανεις κατι σωστο στην κοινωνια...γιατι αν δεν αυτοπυρποληθεις θα δηλητηριαστεις δαγκωνοντας τη γλωσσα σου.

      Διαγραφή
    4. Γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που επισήμανα? Δηλαδή αν γράψει κάποιος σαν τίτλο Καθηγητής δεν θα πρέπει να γράψει από δίπλα αν είναι σε γυμνάσιο ή σε λύκειο ή σε πανεπιστήμιο? Ομοίως για τους μηχανικούς αν είσαι από ΤΕΙ γράφεις από δίπλα Τ.Ε. κλπ. Μόνο για να δημιουργούμε εντυπώσεις δηλαδή? Απλά οι απαντήσεις σας είναι πολιτικά "λίγες"

      Διαγραφή
  5. ονοματα με κυρος και καθαροτητα. χωρις συντηρητικα και μουχλα...μπραβο ρε μαγκες. προχωρηστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ 15ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΣ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καντε και καμια καταληψη στο λυκειο σας ομως.... γιατι στο δημο προσκυνατε τους απο πανω σας!

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 'Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΛΟΓΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το δημο πελλας ειναι, οχι για την κομματικη σου οργανωση!

      Διαγραφή
  8. μια χαρα παιδια! προχωρηστε γιατι εχετε κοινο που σας ακολουθει! και μην ασχοληστε με τους πολιτικαντιδες της νοοτροπιας παλαιας κοπης...εχετε κανει τη διαφορα και αυτο φενεται στις ηλικιες που εχετε ανταποκριση. οι υπολοιποι ασχολουντε με τους 50 plus. μαζι σας λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο δημος κυρου ειναι μαζι σας και το ξερετε!!! αλλωστε αποτελειτε την εξαιρεση αναμεσα στους ιδιους και στους ιδιους. και η απηχηση σας στη νεολαια το αποδεικνυει. πρωτη φορα στα 54 χρονια της ζωης μου που μπορω και εκφραζιμαι δημοσια για το ποιον θα στηριξω, λογω επαγγελματικης ιδιοτητας. και αυτο, γιατι δεν κρεμεστε απο αυτους που εχουν λαγνεια με την καρεκλα. καλη δυναμη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ.Α.Σ.Α. μη ξεχνας οτι ουσιαστικα απο τη πελλα ξεκινησες! εκει εκλεισες τον φεβρουαριο τους πρωτους τοπικους! μαζι σας παιδια γιατι ξερουμε ποιοι ειστε και τιν θελετε-θελουμε! τουλαχιστον απο εδω, οι υπολοιποι δε θα δουν φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εδω μαζι σας ειμαστε και αφηστε στην αφανεια και σστην κακομοιρια τους τους γκοτζαμανοκιουρτσιδομαριανες. αυτοι παντα λιγοι και παντα μικροι θα ειναι. ουτε που αγγισζουν την ορεξη και την πολιτικη σας δραση. μαζι σας παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συγχαρητήρια! συνεχίστε έτσι και είμαστε μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κρατηστε γερα γιατι οτι διαφορετικο και νεο φοβιζει. στηριζουμε ανασα γιατι ξερουμε πλεον τι πρεσβευουν οι υπολοιποι γεροντιστικοι συνδιασμοι.
    καλη δυναμη και ειμαστε μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπραβο παιδια. μαζισας στον αγωνα αξιοπρεπειας και νεου οπραματος μακρυα απο κατεστημενες αντιληψεις. αφηστε τους να καιγοντε σε οτι εχει ξεπεραστει. ερχονται πολυ πισω σας σε ιδεες, καθαροτητα και αλλαγη. στηριζουμε ΑΝΑΣΑ εννοειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΣΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλάμε ότι οι υποψήφιοι είναι για παιδική χαρά... ( Ο Γαβρίλος ο Καραγκούνης που είναι ρε παιδιά;). Αν βρείτε κε Αχτσιόγλου 82 υποψηφίους που προβλέπεται να είναι, σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση, ο αριθμός για το δημοτικό συμβούλιο, τότε να με κρεμάσετε στην παλι'ά αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σχοινι θα το βαλεις εσυ? επειδη εχουμε ετοιμο!

      Διαγραφή
    2. Προς 8.01
      Προφανώς το πνευματικό σου επίπεδο δεν ανέχεται τους υποψηφίους της ΑΝΑΣΑ , επομένως επέλεξε κάποιον από τους υπόλοιπους συνδυασμούς
      γα να μην γίνει ο Δήμος μας παιδική χαρά. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΛλΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ , Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ . ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ .. .ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ .. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ : ΤΟ ΑΔΕΙΑΝΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΤΟ .. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .. ΘΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ..

      Διαγραφή
    4. Επειδή είναι ΄ΔΕΔΟΜΕΝΟ΄ ποιός το διαπίστωσε; ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΄Μπορείς να προβλέψεις το μέλλον; Παιδική χαρά (τρεις γιατροί από τους εικοσιπέντε). Φίλε ψήφισες έστω μια φορά στην ζωή σου βάζοντας μπροστά το γενικό συμφέρον από το ατομικό;

      Διαγραφή
  17. ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΦΥΣΕΚΗΔΕΣ14 Απριλίου 2014 στις 1:10 π.μ.

    ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ { ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΣ} ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ??? ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΞΟΔΟ ΝΤΟΡΟ ΚΑΝΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον ζεις πισω απο το παικο...σε δικαιολογουμε

      Διαγραφή
    2. Εκτός από το προσωπικό συμφέρον,πες μας ρε φίλε τι σε εμπνέει και σε γοητεύει στους άλλους συνδυασμούς ενώ σε ενοχλεί η ΑΝΑΣΑ και κατηγορείς ανθρώπους που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά, λες και όλα γύρο μας είναι τέλεια;

      Διαγραφή
  18. σοβαρα και αξιοπρεπεστατα ατομα. μπραβο παιδια για τον τιμιο αγωνα σας.ειμαι γυναικα 60 ετων και ειμαι μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 60 etwn kai aristi xeiristis twn blogs!xaaxxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή