Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εκδήλωση για το παιδικό βιβλίο στο Δήμο Σκύδρας



Τη 2α Απριλίου, ως την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ανέδειξε και υποστήριξε ο Δήμος Σκύδρας. Πιο συγκεκριμένα το « Βιβλιόδενδρο», (όπως ονομάστηκε το ελαιόδενδρο που βρίσκεται μπροστά στο Δημαρχείο), στολίστηκε με δεκάδες
έγχρωμους, αυτοσχέδιους σελιδοδείκτες που επιμελήθηκαν στελέχη του Δήμου. Πάνω στους σελιδοδείκτες μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας είχαν αναγράψει το ονοματεπώνυμο ενός συγγραφέα και τον τίτλο ενός βιβλίου του. Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 550 περίπου σελιδοδείκτες.

Η συλλογή των σελιδοδεικτών θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη 30 Απριλίου και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι. Όσοι συμμετέχουν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση βιβλίων που προσφέρουν συμπολίτες μας και οι σύλλογοι γονέων κηδεμόνων των σχολείων μας. Προσκαλούμε, λοιπόν, κάθε συμπολίτη μας να συμμετάσχει στη δράση μας συμπληρώνοντας ένα σελιδοδείκτη ή προσφέροντας ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Επισημαίνεται ότι στις 23 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Για ενημέρωση και πληροφορίες: Ελένη Παπαδοπούλου 2381351960 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης 2381351802.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου