Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η απάντηση της ΑΝ.Α.Σ.Α. στη δήλωση Παπανικολάου για το "μισό-μισό"



Ο κ. Παπανικολάου χάνει την ψυχραιμία του.
            Και διαψεύδει μετά βδελυγμίας (θα μπορούσε άραγε να κάνει κι αλλιώς;) ότι υπήρξε πρόταση (αντάξια των καλύτερων παραδόσεων του «μαυρογιαλουρισμού») για μοίρασμα της δημαρχιακής θητείας με την Κίνησή μας.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, διαψεύδουν τη διάψευσή του και τον εκθέτουν φίλοι και συνεργάτες του (βλ. τη σχετική ανακοίνωση της Σ.Ε. της οργάνωσης Δήμου Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ).

Εμείς δεν θα επανέλθουμε στο ζήτημα αυτό. Οι πολίτες (και -μεταξύ αυτών- οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του) ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Μια απορία έχουμε μόνο: Στην ανακοίνωσή μας, που προκάλεσε την «μήνιν» του κ. Παπανικολάου, λέγαμε και άλλα πράγματα, όπως π.χ. για την έλλειψη αντίδρασής του στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στον Ομαδικό Τάφο ή για τη συμπόρευσή του στα κύρια ζητήματα με την τωρινή δημοτική Αρχή στην καταστροφική, για την Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο, μνημονιακή και καλλικρατική πολιτική της κ.λπ..
Αυτά δεν τον ενόχλησαν;

Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση
«ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας»

7 σχόλια:

  1. ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΦΥΣΕΚΗΔΕΣ11 Απριλίου 2014 στις 6:40 μ.μ.

    ΜΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ "ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ". ΕΙΣΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ" ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΕ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ !!! ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ κ.ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ??? Η ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΑΛΛΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ {τον κυβερνητικο εκπροσωπο εννοω} ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡ.ΣΤΑΜΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ12 Απριλίου 2014 στις 12:20 π.μ.

    Χωρίς εσένα ξεκινάω απ’ το μηδέν
    και τα σκαλιά τα ανεβαίνω ένα-ένα.
    Ώσπου να φτάσω στα χείλη σου που καιν
    τα αναμμένα.

    Χωρίς εσένα ξεκινάω απ’ το εγώ
    και ύστερα σπάω τον εαυτό μου λίγο-λίγο.
    Η αγκαλιά σου τα πιο ελεύθερα δεσμά
    κι εδώ θα μείνω.

    Είμαι εσύ κι εσύ εγώ
    Το μισό της αγάπης και το άλλο μισό
    Είμαι εσύ κι εσύ εγώ
    Πενήντα-πενήντα και μαζί εκατό

    Χωρίς εσένα ξεκινάω απ’ το κενό
    κι εκεί που λέω πως θα χαθώ μιαν άκρη πιάνω.
    Είπα πως σώζομαι το τελευταίο λεπτό
    σ’ εσένα πάνω.

    Έχει απόψε μισοφέγγαρο η βραδιά
    όμως μου φαίνεται πανσέληνος μαζί σου.
    Δες πως ενώνονται του κόσμου τα μισά
    μες στο κορμί σου.

    Είμαι εσύ κι εσύ εγώ
    Το μισό της αγάπης και το άλλο μισό
    Είμαι εσύ κι εσύ εγώ
    Πενήντα-πενήντα και μαζί εκατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΩΣ ??? ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΑΧΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο "ΝΕΑΝΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ" κ.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ??? ΕΤΣΙ κ.κ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ??? ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡ..... (ΒΛΕΠΕ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ)... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ Ο ΚΥΡ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ "ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ" ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΙΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ACCADEMIKA DI BELLE ART [ROMA] ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ENALE [TORINO]. ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ 38 ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ 4.150 ΣΚΙΤΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ ΣΕ ΣΚΙΤΣΟ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΦΙΛΕ/Η 8¨¨27 μ.μ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. - Συντροφε η ζωη αρχιζει με το ΚΚΕ. - Μετα προεκυψε το ΚΚΕ εσωτερικου. - Ακολουθησε η ΕΑΡ και το ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ- ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Το 1989 η ΕΑΡ συμμαχει με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ - Αργοτερα εμφανιζεται το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ και σε λιγο η ΑΕΚΑ. - Στην συνεχεια εχουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. - Και τελος τον ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ !!! ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ.... [συγνωμη που δεν εχω την δυνατοτητα να το αποτυπωσω σε σκιτσο, θα το δειξω ομως στα φιλαρακια μου οταν παμε στο ΦΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΦΥΣΕΚΗΔΕΣ]

      Διαγραφή