Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου.



Ελευθερία είναι η θέληση να είσαι υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό σου.
 ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Συγκεντρώνεσαι σε αυτό που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις και να πατάς γερά στα πόδια σου, γιατί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης είναι πολύ έντονο μέσα σου. Η συνάντηση με φίλους και η συνεύρεση με άτομα που περνάς καλά αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα στη ζωή σου.
Ερωτικά: Νιώθεις μια μικρή εξάρτηση και ζήλια για το σύντροφό σου, γιατί τυχαίνει αυτό το
διάστημα να έχει δουλειές και να λείπει συνέχεια. Μην κολλάς σε μικροπράγματα, γιατί χαλάς την αρμονία στη σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να διεκδικήσεις τα χρήματα που σου οφείλουν και προετοιμάζεσαι να μιλήσεις και να αφήσεις υπονοούμενα, επειδή, ναι μεν, δε θέλεις να αντιπαρατεθείς, αλλά πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν ότι γνωρίζεις την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Η κατανόηση ενός προβλήματος θα σου δώσει τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Το μυστικό είναι η σωστή διαχείριση του συναισθήματος. Θα καταλάβεις, όμως, ότι όλα εξαρτώνται από εσένα. Η επαφή με ένα γυναικείο πρόσωπο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες.
Ερωτικά: Η θετική σου στάση θα σε βοηθήσει να νιώσεις πολύ καλύτερα σε μια ασταθή σχέση. Αν σχετίζεσαι με Τοξότη, η ιδιοσυγκρασία του σε δυσκολεύει, γιατί σε υποχρεώνει μερικές φορές να αλλάζεις ακόμα και τις πιο μικρές σου συνήθειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα δεις ότι τα πράγματα βελτιώνονται και μια δουλειά που προσπαθούσες καιρό να πετύχεις, αρχίζει να κλείνει και να ολοκληρώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Ασχολείσαι κυρίως με το συναισθηματικό σου κομμάτι και αφήνεις για λίγο τις συζητήσεις και τις πολλές συναντήσεις. Καλό είναι να μάθεις να μη σπαταλάς ενέργεια και ψυχικές δυνάμεις σε πολλά μέρη, αλλά να βρεις ένα κομμάτι μέσα σου που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τα κακώς κείμενα.
Ερωτικά: Σήμερα, είσαι περισσότερο ευαίσθητος/η και νιώθεις ενοχές πάνω στο θέμα μιας σχέσης. Αυτό συμβαίνει γιατί δε βρίσκεσαι στην καλύτερη σου φάση και έχεις κενά που ψάχνεις να συμπληρώσεις. Καρκίνος και Αιγόκερως είναι πρόσωπα που σε εξαντλούν ψυχικά αλλά σε παρακινούν σε εσωτερικές αναζητήσεις ενώ Τοξότης και Υδροχόος είναι άνθρωποι που διασκεδάζεις περισσότερο μαζί τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο Ερμής, ο πλανήτης σου, βρίσκεται στον Καρκίνο και σε αποτρέπει από κινήσεις που θα σε έκαναν να προχωρήσεις. Έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε ασήμαντα πράγματα, αλλά για σένα αναγκαία. Επιδίωξε το μέλλον σου να είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο από την οικογένεια και τον περίγυρό σου.

Γενικά: Σχεδιάζεις να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα γιατί δεν έχεις όρεξη να χάνεις την ενέργειά σου με άτομα που δε σε καταλαβαίνουν ή δε σου έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις ότι αν κινηθείς σωστά, θα πιάσεις το νόημα πολλών θεμάτων. Ένας φίλος σίγουρα θα είναι πολύτιμος για μια μεσολάβηση σε ένα οικογενειακό σου θέμα.
Ερωτικά: Μερικές φορές έχεις διάθεση για επιλεκτική μοναξιά και πιθανόν να θέλεις να μένετε μόνοι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχεις ανάγκη να μιλήσεις και να μη σε κρίνει κανένας. Ένας Σκορπιός που υπάρχει στο παρελθόν σου, θα σε ταρακουνήσει με κάποιες ανακοινώσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καλές προοπτικές που σου δείχνουν τί πρέπει να κάνεις. Αλλά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, χρειάζεσαι περισσότερες συνεργασίες και εν μέρει συμβιβασμούς για να ξεπεράσεις ένα δύσκολο σημείο.

Γενικά: Η ζωή σου σιγά - σιγά αλλάζει και θα βλέπεις ότι όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα γιατί η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα τα εσωτερικά σου προβλήματα. Πάντως είναι μια εποχή που πρέπει να χτίσεις ακόμα και τις κοινωνικές σου επαφές γιατί όλοι οι τομείς απαιτούν οργάνωση και πρόγραμμα.
Ερωτικά: Το ηθικό σου είναι ανεβασμένο και θα πετύχεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Παρόλο που σήμερα θα υπάρχει μια δυσκολία γιατί θα βρεις αντιστάσεις και ταμπού, θα προσπαθήσεις να αντιστρέψεις το αρνητικό κλίμα, γιατί βλέπεις ότι υπάρχει κάτι βαθύτερο σε αυτή τη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η νέα ενέργεια που σου προσφέρει ο Δίας σε σπρώχνει να ανοίξεις τα φτερά σου και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Μπορεί να μην έχει αρχίσει ακόμα να διαφαίνεται, αλλά διαισθάνεσαι ότι μπορείς να κερδίσεις χρήματα εύκολα.

Γενικά: Πατάς γερά στα πόδια σου και συγχρόνως δεν αφήνεις κανένα να σου χαλάσει την διάθεση, καθώς η ευτυχία για σένα είναι μια εσωτερική απόφαση. Διασταύρωση πληροφοριών θα κάνεις για ένα πρόσωπο που τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
Ερωτικά: Έχεις γύρω σου πολλά άτομα και ευκαιρίες να γνωρίσεις κάτι καινούργιο. Αρκεί να μην ασκείς αυστηρή κριτική για τα μειονεκτήματα του άλλου. Από την άλλη, η εμφάνιση ενός Υδροχόου στη ζωή σου θα σου κάνει καλό. Αν είσαι ήδη μέσα σε σχέση, όλα είναι αρκετά πιο ήρεμα και περνάς καλά κυρίως με Ταύρο και Καρκίνο. Ένας Σκορπιός χρειάζεται να σε εμπιστευτεί περισσότερο, για να σε πλησιάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν πασχίζεις να βρεις δουλειά, θα παρουσιαστεί απροσδόκητα μια σημαντική ευκαιρία. Αρκεί να ενεργοποιηθείς και εσύ και να μην περιμένεις δράση μόνο από τους άλλους. Φτιάξε ένα πλάνο οργανωμένο και πάνω από όλα συνεργάσου με άτομα που μπορούν να σου χρησιμεύσουν.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ανταποκρίνεσαι πιο εύκολα στις ανάγκες των άλλων προσώπων που είναι γύρω σου. Η άφιξη ενός μέλους της οικογένειάς σου θα σου προξενήσει μεγάλη χαρά, γιατί η απουσία του ήταν πολύ αισθητή για σένα. Θα αναθεωρήσεις απόψεις για κάποιες προσωπικές σου σχέσεις, καθώς θα βρεθείς αντιμέτωπος με τα αληθινά σου αισθήματα.
Ερωτικά: Ο ερωτισμός σου μπορεί να έχει μετατραπεί σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Έχεις ανάγκη να απομονωθείς και να χαλαρώσεις μόνο μαζί με το πρόσωπο που θέλεις είτε σε μια παραλία είτε σε ένα προσωπικό σου χώρο. Ένας Καρκίνος μπορεί να σου προσφέρει τέτοιες στιγμές, αρκεί να σέβεσαι τις ανάγκες του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχει αρχίσει κάτι να κινείται και στο μέλλον διαφαίνεται μια προοπτική. Αλλά, προς το παρόν, βαλτώνεις και τακτοποιείς υποθέσεις που είναι αδιάφορες και μη αντιπροσωπευτικές του χαρακτήρα σου.

Γενικά: Το να βιώσεις μια καινούργια κατάσταση και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα δεν είναι και τόσο εύκολο για σένα γιατί νιώθεις ότι χαλάς όλες τις σταθερές σου βάσεις. Η ιδιοσυγκρασία σου δεν επιτρέπει τις αλλαγές και αντιστέκεσαι. Αν είναι κάτι που μπορεί να σε εξασφαλίσει αγκιστρώνεσαι σε αυτό και δεν κάνεις κανένα βήμα εξέλιξης. Ακόμα και με τους κοντινούς σου ανθρώπους αναζητάς σταθερότητα και αυτό σου δημιουργεί εξάρτηση.
Ερωτικά: Θέλεις ο σύντροφός σου να δείχνει συνέχεια την αγάπη του και να αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι σε θέλει. Βέβαια εσύ του βάζεις τρικλοποδιές και συνέχεια τον τσεκάρεις μυστικά για να επιβεβαιωθείς. Ένας Ταύρος μπορεί να σου δώσει τέτοια εχέγγυα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις σιγουριά για κάποιους συνεργάτες σου και μπορείς να βασιστείς σε αυτούς, αρκεί να μοιράσετε τις αρμοδιότητες, επειδή, μερικές φορές, επιβαρύνεσαι όλο το φόρτο της δουλειάς και μετά δε σου το αναγνωρίζει κανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Θέλεις να κάνεις το καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου αλλά μερικές φορές δε βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο και μπορεί να φτάνεις μπροστά σε ένα προσωπικό αδιέξοδο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και θα βρεθεί η λύση.
Ερωτικά: Ο εγωισμός και κτητικότητά σου μπορεί να επικρατήσουν και με τον τρόπο σου να μην αφήνεις περιθώριο στον άλλον να αναπνεύσει. Ένας Ταύρος είναι το άτομο που πάντα σε απασχολεί, αλλά δεν είναι εύκολο τελικά να τα βρείτε. Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να σου ταιριάζουν περισσότερο αλλά όταν έχετε κοινά οικονομικά θέματα να λύσετε δεν τα πάτε και τόσο καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Παραμένεις στάσιμος/η και αυτό σε ενοχλεί. Όμως μαθαίνεις τη σταθερότητα και τη σκληρή προσπάθεια, μόνο μέσω των οποίων χτίζονται οι στόχοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Σήμερα, μπορεί να τελειώσεις κάποιες δουλειές σχετικές με ένα σπίτι και να ανασάνεις με ανακούφιση. Σίγουρα έχεις κουραστεί και χρειάζεται να χαλαρώσεις. Έτσι θα συναντήσεις κόσμο και πιο συγκεκριμένα άτομα που θα έχετε δίαυλο επικοινωνίας.
Ερωτικά: Ανησυχείς για την κοινή σου πορεία με ένα Ζυγό, γιατί νιώθεις ότι απομακρύνεται συνέχεια. Ιδίως όταν του αναφέρεις τη λέξη «υποχρεώσεις», σου λέει ότι πνίγεται. Με έναν Υδροχόο μπορεί να συμβαίνουν τα ίδια, γιατί είναι και οι δυο ζώδια του αέρα και προτιμούν τη θεωρία από την πράξη. Αλλά από εκείνη τη μεριά θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να υπογράψεις για να σου επιστραφεί κάτι ή να ολοκληρώσεις μια δουλειά που εδώ και καιρό προσπαθούσες να τελειώσεις. Οι συνθήκες είναι καλές, αλλά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεσαι ακόμα κάποιες υποχωρήσεις και περισσότερες συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Μερικές φορές «τα βρίσκεις σκούρα» γιατί καταπιάνεσαι με πολλές δουλειές μαζί. Ακόμα και σήμερα που είναι αργία, εσύ θέλεις να προσφέρεις όσο το δυνατόν περισσότερα στους γύρω σου. Συχνά «πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό» και δεν ξέρεις το γιατί. Άφησε τη θεωρία και τις σκέψεις και πέσε με τα μούτρα στην πρακτική και την εξάσκηση.
Ερωτικά: Θέλεις έναν Ταύρο απεγνωσμένα, αλλά δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να τον διεκδικήσεις. Ξέρεις ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και δεν είναι εύκολο να τον κερδίσεις, αν δεν ασχοληθείς επισταμένως με τη προσωπική του φροντίδα. Το ίδιο και με έναν Σκορπιό που συνέχεια ψάχνει ευκαιρία και πάτημα για να εκφράσει τα παράπονά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κατά νου αλλαγές στην επαγγελματική σου ομάδα Πιθανόν, θέλεις να διώξεις κάποιους συνεργάτες σου και να προσλάβεις καινούργιους. Χρειάζεται όμως να είσαι οξυδερκής και επιλεκτικός/η για να διαλέξεις τα κατάλληλα άτομα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Όταν μπεις στα βαθιά, θα αναγκαστείς να κολυμπήσεις γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Θα μετρήσεις τις δυνατότητές σου για να δεις τί μπορείς να κάνεις και τι όχι. Η διακόσμηση του σπιτιού σου και η κηπουρική είναι ασχολίες που σε ενδιαφέρουν πολύ αυτό το διάστημα.
Ερωτικά: Ένας Ταύρος στέκεται δίπλα σου, σε προσέχει αλλά προσπαθεί να σε οργανώσει και να σε βάλει σε πρόγραμμα, πράγμα χρήσιμο καθώς μαθαίνεις τα όριά σου. Κριός και Υδροχόος είναι ακραίες περιπτώσεις για την προσωπικότητά σου, που όμως σε έλκουν υπερβολικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακυρώνεις μερικές φορές την προσωπική σου αξία γιατί θαυμάζεις και εντυπωσιάζεσαι από τα επιτεύγματα των άλλων. Αυτό σε εμποδίζει να αξιολογείς αντικειμενικά τον εαυτό σου και αποτελεί τροχοπέδη για την πορεία σου. Τα χρήματα και τα έσοδα είναι στο σημερινό πρόγραμμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου