Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή 27/7



Μπορεί να μάθεις σπουδαία πράγματα από τα λάθη σου, όταν δεν τα αρνείσαι


Γενικά: Νιώθεις μια εσωτερική δύναμη που σιγά-σιγά μετατρέπεται σε μια μεγάλη φλόγα, ενώ, ταυτόχρονα, σε απασχολεί ακόμα μια υπόθεση οικογενειακή που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν. Η δύναμη και η ζωντάνια που σε διακρίνουν πρέπει να δώσουν ένα τέλος σε αυτά τα κατάλοιπα.
Ερωτικά: Βλέπεις με αισιοδοξία τις προσωπικές σου υποθέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω νιώθεις ότι κάτι θα αλλάξει, γιατί οι συμπεριφορές σας συγκρούονται και δεν μπορείτε να παραμένετε στάσιμοι. Μπορεί να παρθούν και αποφάσεις χωρισμού, αν δε συμβιβαστείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες βλέπεις τα όνειρά σου ή κάποια σχέδια να γίνονται πραγματικότητα. Όμως οι σχέσεις σου, κυρίως με άτομα που έχουν δύναμη, χρειάζονται μια ανανέωση και μια αναθεώρηση.

Γενικά: Προχωράει κάτι σημαντικό και με τον τρόπο σου θα το στηρίξεις. Σίγουρα θα κάνεις υπερβολές σε εξαιτίας του χαρακτήρα σου, αλλά θα επέλθουν θετικά αποτελέσματα.
Ερωτικά: Προσφέρεις ιδιαίτερη ζεστασιά, γλυκό λόγο και ο σύντροφός σου δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου. Αν είναι Λέων θα ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα, που όμως θα κατατρώγεται από μεγάλη ζήλια. Κατά τα άλλα είσαι άνετος/η και έχεις διάθεση να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, από μια δουλειά που μπορεί να σου προτείνουν και πιθανόν να μην σκεφτείς καθόλου για να την πάρεις. Παρόλα αυτά, όμως, χρειάζεσαι μεγαλύτερη συγκράτηση και πρέπει να ελέγξεις όλες τις συνθήκες, πριν προχωρήσεις.

Γενικά: Έχεις αρχίσει και βγαίνεις περισσότερο από άλλες φορές και αυτό σου δημιουργεί ένα είδος ευεξίας και ζωντάνιας. Μπορεί να ακούσεις πολλά, να πεις μεγάλα λόγια ή να υποσχεθείς ότι μπορείς να κάνεις κάτι, το οποίο ίσως να μην ισχύει. Πάντως, ο τρόπος που θα εκφραστείς θα είναι αρκετά δυναμικός. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για σπουδές ή για απόκτηση γνώσεων που θα ενισχύσουν τις ικανότητες και την δημιουργικότητά σου.
Ερωτικά: Θέτεις από την αρχή τις δικές σου βάσεις για να έχεις την άνεση να κινηθείς όπως θέλεις. Πάντως θα δώσεις και θα προσφέρεις απλόχερα συναισθήματα χωρίς να σκέφτεσαι αν θα τα πάρεις πίσω. Η σχέση με Αιγόκερω πιθανόν να μεταβληθεί για να λυθούν και κάποια θέματα που έχετε εδώ και καιρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάει μια νέα περίοδος για σένα όπου θα κάνεις περισσότερες επαφές και πιθανόν να πετύχεις και κάτι καλό μέσα από όλη αυτή την διαδικασία. Βέβαια, έχε το νου σου στα έξοδα, γιατί, προς το παρόν, τα διαχειρίζεσαι με μαεστρία.

Γενικά: Αναλαμβάνεις περισσότερες δικαιοδοσίες και θέλεις να αναδειχθείς μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλεις. Θέλεις να δώσεις την εντύπωση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να σου δώσουν τα ηνία.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου, σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στην ζωή σου και ίσως τελειώσεις κάτι που δε σου προσφέρει τίποτα πια. Πάντως, αν είσαι παντρεμένος/η, όλα μπορούν να συμβούν, από το να χωρίσεις μέχρι και να προσπαθήσεις να σώσεις κάτι που εδώ και πολύ καιρό έχει χαθεί. Εδώ μετράει πρώτα η αγάπη και η προστασία του εαυτού σου και μετά του άλλου ατόμου. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ιδέες που σε πάνε μπροστά. Πιθανόν να εισπράξεις κάτι που εδώ και καιρό πάλευες. Αλλά, το κύριο μέλημά σου, σήμερα, θα γίνει η μεταμόρφωση μιας συνεργασίας που «έπνεε τα λοίσθια» και σε παρέσυρε κι εσένα σαν άνθρωπο.

Γενικά: Έχεις το γενικό πρόσταγμα και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και δύναμη να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Όλο αυτό το θετικό κλίμα θα σου αναπτερώνει το ηθικό και σε ανεβάζει ψυχολογικά
Ερωτικά: Βρίσκεις λύση και αλλάζεις μια παγιωμένη κατάσταση με έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω χωρίς να πληγώσεις κανένα. Την τιμητική τους στην ερωτική σου ζωή έχουν, πάντως, Τοξότης και Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και πιθανόν να ξεκινήσεις από σήμερα, αφού πρώτα ταξινομήσεις τις υποχρεώσεις σου, ανάλογα με τις δυνατότητές σου.

Γενικά: Έχεις παραδοθεί σε μια κατάσταση και δε βγαίνεις από εκεί, επειδή δε θέλεις να ταραχτεί η ηρεμία σου. Η επαφή με τον ψυχικό σου κόσμο και η ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσουν να πιστέψεις περισσότερο σε μια ανώτερη δύναμη.
Ερωτικά: «Σαν από μηχανής θεός» μπορεί να εμφανιστεί ένας Υδροχόος στη δουλειά σου, γιατί κάτι θέλει να σου πει και να σε προσεγγίσει. Πιθανόν με την στάση σου να μην τον αφήνεις, γιατί δε θέλεις να χαλάσεις τη φιλία σας, αν δεν γίνει κάτι μεταξύ σας. Από την άλλη, Καρκίνος και Αιγόκερως περνάνε φάση αλλαγών και ίσως τη βιώσεις και εσύ μαζί τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν παίρνεις και πολλά μέτρα για να εξασφαλιστείς γιατί πιστεύεις ότι όλα θα γίνουν και ότι έχεις προστασία και υποστήριξη, χωρίς όμως να υπάρχουν χειροπιαστές ενδείξεις για κάτι τέτοιο.
  
Γενικά: Μπαίνεις, ξανά, δυναμικά «στο παιχνίδι» και με μια μονοκοντυλιά διαγράφεις τις κακές εντυπώσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, αποκτάς μια πηγαία αισιοδοξία που σου δίνει ελπίδα επανάκτησης όλων όσων έχουν χαθεί.
Ερωτικά: Αντί να περιμένεις, θα τηλεφωνήσεις εσύ σε έναν Υδροχόο, που έχεις να δεις καιρό. Δε νιώθεις πια ανασφάλεια και φόβο στο πρόσωπό του. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όμως με Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω γιατί σίγουρα κάτι ύποπτο συμβαίνει που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν ελπίζεις ξανά, όλα μπορούν να συμβούν. Περίμενε μια απάντηση από το εξωτερικό, εν μέρει θετική, γιατί είχες φροντίσει γι' αυτήν το προηγούμενο διάστημα. Ένα οικογενειακό περιουσιακό στοιχείο, που είχες υπό την επίβλεψή σου, μπορεί να χαθεί, αν δεν κάνεις καλές συμφωνίες.

Γενικά: Ο Άρης, που μπήκε στο ζώδιο σου από χτες, θα μεταμορφώσει την ενέργεια σου και θα βρεις τον παλιό, καλό εαυτό σου. Πιθανόν να γίνουν κάποιες υπερβολές σήμερα, αλλά δεν πειράζει, μπορεί να τις είχες και ανάγκη, για να ξεπεράσεις το σκοτεινό παρελθόν.
Ερωτικά: Ένας Λέων μπαίνει στη ζωή σου μετά από μια κοινωνική επαφή. Όλα αλλάζουν και εσύ πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις πίσω, γιατί είναι κάτι που περιμένεις καιρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε περιμένουν σημαντικές ευκαιρίες και δραστηριοποιείσαι έντονα. Πρόσεχε, όμως, γιατί χρειάζεσαι σχεδιασμό και οργάνωση για να πετύχεις.

Γενικά: Αφήνεσαι στη θετική σου ενέργεια να σε οδηγήσει να βρεις κάτι για να ανασάνεις και να ασχοληθείς δημιουργικά και ευχάριστα, καθώς χρειάζεσαι επειγόντως μια ανάπαυλα. Χάρη σε αυτή την ανάγκη θα εξαλείψεις και κόντρες που είχες με φίλους σου.
Ερωτικά: Η καρδιά σου, μερικές φορές, χτυπάει πολύ δυνατά για έναν άλλον Τοξότη, με τον οποίο δεν είναι εύκολο να τα βρείτε, γιατί είστε ίδιοι και αντιπαρατίθεστε. Όμως με Λέοντα και Υδροχόο ανοίγετε νέους διαύλους επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην φοβάσαι να προχωρήσεις επειδή νομίζεις ότι βλέπεις εχθρούς. Το κυριότερο είναι να μην τους αποκτήσεις λέγοντας πράγματα πίσω από την πλάτη τρίτων, που μπορεί, ναι μεν, να είναι αλήθεια αλλά δε σε ρώτησε ποτέ κανείς γι' αυτά.

Γενικά: Περνάς μια μεταβατική περίοδο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Πρέπει να γεφυρώσεις πολλά χάσματα και να περπατήσεις πάνω σε τεντωμένο σκοινί. Άφησε τα «πρέπει» και τις φοβίες στην άκρη και πάρε σωστές και τολμηρές αποφάσεις.
Ερωτικά: Θέλεις κάτι να αλλάξει και να πάρεις μία ανάσα, όμως δεν πιστεύεις ότι τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις και παραιτείσαι. Ένας Λέων μπορεί να σου μιλήσει και πάλι, κι εσύ δεν ξέρεις πώς πρέπει να αντιδράσεις. Με έναν Καρκίνο γίνονται πολλές διαπραγματεύσεις για το αν θα προχωρήσετε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγαίνεις στην αντεπίθεση με τρόπο ανταγωνιστικό. Σίγουρα πιστεύεις σε σένα, αλλά δε χρειάζεται να το αποδείξεις και στους άλλους. Κράτησε το για τον εαυτό σου. Πιθανόν να χρειαστεί να αποδεχτείς μια κατάσταση που σε βγάζει έξω από τα «νερά» σου, αλλά είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις παρακάτω.

Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για χάρη τρίτων, γιατί θεωρείς ότι είναι αναγκαίο να υποστηρίξεις, αντί του εαυτού σου, την ομάδα που συμμετέχεις.
Ερωτικά: Χωρίς να το καταλαβαίνεις όλα σου τα συναισθήματα εξαρτώνται από το ταίρι σου. Αν το κάνεις συνειδητοποιημένος/η και πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρεις, τότε δε θα νιώθεις μειονεκτικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να υποκύψεις σε κάποιες συνεργασίες και μάλιστα να δείξεις μεγάλη προθυμία, καθώς χρειάζεσαι τη βοήθειά τους, όσο τίποτε άλλο, αυτή την περίοδο.

Γενικά: Όσο παραμένεις σταθερός/η στο στόχο σου, όλα κυλούν ομαλά. Υποσυνείδητα θα θέλεις να σε εκτιμήσουν περισσότερο, και πιθανόν να δώσεις πολλά για να πάρεις αυτή τη διάκριση.
Ερωτικά: Δε θέλεις να κάνεις κανένα συμβιβασμό, γιατί πιστεύεις ότι, επιτέλους, βρήκες τον εαυτό σου. Ταυτόχρονα, όμως, προσφέρεις απλόχερα αγάπη και αποδοχή, σε όσους τις χρειάζονται, πάντοτε, όμως, με τους όρους σου. Ένας Λέων είναι μέσα στα σχέδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μεγαλοπρεπείς κινήσεις, σα να θέλεις να φοβηθούν οι αντίπαλοί σου ή οι άνθρωποι που δεν έχουν αναγνωρίσει την αξία σου, ακόμα. Γι' αυτό θα δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αποκομίσεις θετικές εντυπώσεις, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να αναλάβεις τα ηνία των συνεργασιών σου.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου