Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 9/7



Φίλος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο τολμάς να είσαι ο εαυτός σου.


Γενικά: Ασχολείσαι με πολλά πράγματα και με τον τρόπο αυτό αποκτάς πολύτιμα βιώματα και χρήσιμες εμπειρίες.
Έρωτας: Η επαφή με ένα Σκορπιό σου κάνει καλό. Υπάρχουν όμως φορές που σε αποσυντονίζει γιατί έχετε έντονες διαφορές. Το παιχνιδιάρικο αίσθημα και η ανεμελιά ενός Τοξότη σου κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον και επιδιώκεις να τον κατακτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσον αφορά στα οικονομικά, χρειάζεται να συμμαζευτείς λίγο και να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα έσοδά σου. Ένα ακίνητο και τα έξοδά του σε απασχολούν περισσότερο αυτό το διάστημα.

Γενικά: Ευτυχώς αφήνεις πίσω σου κάποιες οδυνηρές αναμνήσεις. Προσπαθείς να γεμίζεις με θετικές και ευχάριστες σκέψεις το μυαλό, την καρδιά και τη ψυχή σου.
Έρωτας: Η επαφή με ένα πολύ επικοινωνιακό πρόσωπο σε ξεκουράζει. Εάν είσαι σε φάση που ψάχνεις για νέες γνωριμίες, είναι μια καλή περίοδος να γίνει αυτό, αρκεί να μην είσαι υπερβολικός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι γνώσεις σου αποδεικνύονται πολύτιμες. Ένα πρόσωπο, που ίσως έχει συνεργαστεί ξανά μαζί σου, χρειάζεται την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες σου, οπότε μπορεί να αποκομίσεις χρήματα από αυτή τη συνεργασία.

Γενικά: Βρίσκεσαι σε περίοδο που εκφράζεις έντονα ιδέες και απόψεις πάνω σε ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτή η εξωστρέφεια καλεί πρόσωπα του περιβάλλοντος σου να σε συμβουλεύσουν και να σε βοηθήσουν εκεί που μπορούν. Αυτό δε σημαίνει ότι τη χάρη αυτή δε θα τους την ανταποδώσεις. Μπορεί π.χ. να ζητήσουν μια παραχώρηση ή μια άδεια από σένα, απαίτηση που δύσκολα θα αρνηθείς.
Έρωτας: Ένας Τοξότης γίνεται σημαντικός για σένα και θα σε βάλει σε περιπέτειες. Θέλεις να τον κατακτήσεις και να τον εντυπωσιάσεις με την σπιρτάδα και το ταμπεραμέντο σου. Αυτή η διαδικασία θα σε αναζωογονήσει και θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα όσα σε στενοχωρούσαν τελευταία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει να ολοκληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα πράγμα που απαιτεί γρήγορες λύσεις και καίριες αποφάσεις. Πρέπει να μιλήσεις ανοικτά με τους συνεργάτες σου, για να αδράξετε όλες τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Γενικά: Θέλεις να απελευθερωθείς, να ξεφύγεις, να κάνεις τρέλες και να ξεχάσεις πράγματα, ειδικά αυτά που σε έχουν ενοχλήσει. Τώρα μπορείς να ρισκάρεις σε τομείς που, μέχρι σήμερα, δεν είχες ξαναδοκιμάσει. Ακόμα και αθλήματα, πολύ ριψοκίνδυνα, θα σε μαγνητίσουν και θα σε εντυπωσιάσουν.
Έρωτας: Η καρδιά σου θα χτυπήσει για έναν Τοξότη, αίσθημα που μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες, γιατί θα χρειαστεί να κάνεις πολλές υπερβάσεις για να διατηρήσεις αυτή τη σχέση. Από την άλλη μεριά, σχέσεις με Δίδυμο και Σκορπιό σε αναγκάζουν να βελτιωθείς και να ωριμάσεις συναισθηματικά και ψυχικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να δράσεις χωρίς φραγμούς και εμπόδια, και είναι πια καιρός να ξεφύγεις από κάποια όρια που έθετες με αυστηρότητα στον εαυτό σου. Μπορείς να ρισκάρεις με μεγαλύτερο σθένος και να απαλλαχθείς από φοβίες που σε κρατούσαν δέσμιο και δε σου επέτρεπαν να εξελιχθείς.

Γενικά: Έχεις μεγάλη άνεση στο χειρισμό πολλών καταστάσεων και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες μίζερες επιλογές που σε παρεμπόδιζαν. Η πίστη στον εαυτό σου και οι γνώσεις σου θα σε βοηθήσουν να κινήσεις διαδικασίες και να εκπληρώσεις δύσκολους στόχους.
Έρωτας: Με μια μεγαλοπρεπή σου κίνηση, θα καλύψεις όλα τα συναισθηματικά κενά του παρελθόντος και με τον τρόπο σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις από έναν νεοφερμένο Τοξότη. Κάποιος Σκορπιός σε συγκινεί ψυχικά αλλά δε μπορείς να τον φέρεις τόσο κοντά σου, γιατί υπάρχουν διενέξεις μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπικότητά σου είναι ήδη έντονη και δεν χρειάζεται να το τονίζεις υπερβολικά για να πετύχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα χρήματα έρχονται από μόνα τους και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις, αρκεί να είσαι ανοιχτός/ή σε νέες προτάσεις.

Γενικά: Η αναζήτηση μιας αλήθειας θα σε αναγκάσει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να δεις κάποια πράγματα διαφορετικά. Οι αποκαλύψεις αυτές μπορεί να δοκιμάζουν τη λογική σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι, όμως η επιθυμία σου για διαφάνεια θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά την πραγματικότητα.
Έρωτας: Θα μιλήσεις ανοικτά με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό για να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας. Πιθανόν να πρέπει να σταματήσεις να ζηλεύεις ή θα πρέπει να δείξεις ένα πρόσωπο πολύ ανεξάρτητο και άνετο για να παραμείνεις στη σχέση με ένα Δίδυμο ή έναν Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες προοπτικές διαφαίνονται που βελτιώνουν τις επαγγελματικές και οικονομικές συνθήκες. Κοντά σου έχεις φίλους να σε στηρίζουν στις αποφάσεις που έχεις να λάβεις, αποφάσεις που ίσως πρέπει να ληφθούν γρήγορα και έγκαιρα, για να θέσουν τέλος σε εξαρτημένες σχέσεις. Η διαχείριση ενός ακινήτου θα χρειαστεί πολύ από το χρόνο και την αποφασιστικότητα σου. Το ρίσκο όμως που θα πάρεις, θα σε δικαιώσει.
  
Γενικά: Θα γίνεις περισσότερο αυθόρμητος/η. Θέλεις να βιώσεις νέες εμπειρίες και προσπαθείς να πετάξεις από πάνω σου όλες τις φοβίες που έχεις μέσα σου. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη κοινωνικότητα και θα έχεις θάρρος ακόμα και με άτομα που άλλες φορές ντρεπόσουν να πλησιάσεις.
Έρωτας: Τώρα πια διαχειρίζεσαι ο ίδιος/α όλες τις συνθήκες που σε κουράζουν και σε πνίγουν μέσα στη σχέση σου. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από μια αρρωστημένη κατάσταση και να θέσεις νέες βάσεις, σύμφωνα με τις δικές σου αξίες και πιστεύω. Θα προτιμήσεις κάποιον Τοξότη που θα σε κάνει να νιώθεις ανεξάρτητος/η και δε θα σε καταπιέζει. Αντίθετα, με έναν Αιγόκερω θα δυσκολευτείτε, αυτή την περίοδο, να επικοινωνήσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η οριστική διακοπή μιας συνεργασίας μπορεί να σε προβληματίσει στην αρχή, αλλά μετά θα σου δημιουργήσει μια νέα βάση πάνω στην οποία θα οικοδομήσεις καινούργια πράγματα. Πρέπει να ξεπεράσεις το φόβο του αγνώστου και τις αναστολές, για να κινηθείς δυναμικά προς άμεση εύρεση νέων λύσεων.

Γενικά: Διαπιστώνεις ότι όταν αποφασίζεις να κινηθείς χρησιμοποιώντας εναλλακτικές λύσεις, νιώθεις πιο καλά και πετυχαίνεις περισσότερα πράγματα. Γίνεσαι πιο δεκτικός και ανεκτικός με τις απόψεις των άλλων, πράγμα που σε βοηθά να επιλύσεις με θετική σκέψη όλες τις αναποδιές και τις ατυχίες της καθημερινότητας.
Έρωτας: Χρειάζεσαι απελευθέρωση από κάποιες συμβάσεις για να βελτιωθεί η συμβίωση στη σχέση σου. Να ξέρεις ότι η ίδια τακτική χρειάζεται και στις νέες σου γνωριμίες, ώστε να μειώσετε συντομότερα τις αποστάσεις μεταξύ σας. Ένας Δίδυμος ή κάποιος Τοξότης θα σε εντυπωσιάσει με την έντονη προσωπικότητά του αλλά μη διστάζεις να ανοιχθείς μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για όλες τις οικονομικές σου υποθέσεις. Οι επιθυμίες σου είναι έντονες αυτό το διάστημα και θα κάνεις πολύ δυναμικές κινήσεις προκειμένου να κερδίσεις χρήματα. Πρόσεξε όμως τα έξοδα σου, γιατί κινδυνεύεις να ξεπεράσεις τα όρια.

Γενικά: Σήμερα είναι η μέρα σου και θα κινηθείς με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη στον στόχο σου. Η διοργάνωση ενός ταξιδιού θα σου δημιουργήσει μεγάλη ένταση, αλλά σίγουρα θα σε ανταμείψει. Βρίσκεις αποκούμπι στο θρησκευτικό αίσθημα ή τη φιλοσοφική θεωρία για να αντιμετωπίσεις ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν καιρό.
Έρωτας: Θέλεις να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου και γίνεσαι πολλές φορές φορτικός/η. Νιώθεις ότι θες να δώσεις και να πάρεις πολλά από τη σχέση σου. Πιθανότατα αυτή η υπερβολή να σε οδηγήσει σε έξοδα (π.χ. ακριβά δώρα).
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεσαι υπερβολικά και δοκιμάζεις τις αντοχές σου μέχρι το τέλος. Προσπαθείς να συγκεντρώσεις όλες σου τις προσπάθειές προς μια κατεύθυνση, προς ένα κοινό στόχο αλλά χρειάζεσαι συγκράτηση, γιατί ενθουσιάζεσαι υπερβολικά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο πρόσεχε τις λεπτομέρειες και τα «ψιλά γράμματα» πριν ξεκινήσεις κάτι.

Γενικά: Είχες ανακατέψει και περιπλέξει κάποια πράγματα και παρόλο που περίμενες αρνητικές αντιδράσεις από κάποια άτομα, αυτοί σου συμπεριφέρονται μεγαλόκαρδα και ανεκτικά. Πρέπει να δείξεις γενναιότητα και όπου πιστεύεις ότι έχεις αδικήσει, να επαναφέρεις τα πράγματα στην αρχική τους κατάσταση. Σίγουρα μπορεί να σκέφτεσαι ότι έχεις και εσύ αδικηθεί. Εάν όμως κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, όλα θα διορθωθούν σχεδόν από μόνα τους.
Έρωτας: Νιώθεις έλξη για ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη στη ζωή σου αλλά κρατάει κρυφά τα χαρτιά του. Προσπάθησε να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του, για να διαλυθούν όλες σου οι αμφιβολίες γι' αυτά που ίσως κρύβει.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν νέες προοπτικές οι οποίες σε ενδιαφέρουν αλλά και σε αγχώνουν ταυτόχρονα, γιατί οι διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνονται κάτω από το τραπέζι. Αυτό σε βολεύει, γιατί έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις κάποια χρήματα και μάλιστα όχι με συμβατό αλλά ούτε και παράνομο τρόπο.

Γενικά: Η προοπτική ενός ταξιδιού σε ξεσηκώνει. Αισθάνεσαι ότι έχεις τη δύναμη και τις αντοχές να κάνεις τα πάντα. Η αδρεναλίνη σου φτάνει στα ύψη και μπορείς να ξεκινήσεις τη μεγάλη περιπέτεια.
Έρωτας: Και οι συναισθηματικές αντοχές σου αυξάνονται και δέχεσαι να συναντήσεις ένα πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε κάνει να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Τώρα όμως, η στάση σου απέναντί του έχει αλλάξει και μπορείς να το αντιμετωπίζεις χωρίς να σε επηρεάζει πια. Εάν είσαι μόνος σου μπορεί γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε καλύψει πλήρως συναισθηματικά και θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Πολλά νέα σχέδια γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να κινηθείς με πίστη στις δυνάμεις σου, εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και διάθεση για αλλαγή. Το σίγουρο είναι ότι έχεις κέρδος από αυτές τις προσπάθειες και αυτό σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

Γενικά: Περιμένεις να ανοίξουν κάποιες πόρτες που μέχρι τώρα ήταν ερμητικά κλειστές. Πιθανόν να μην έχεις υπομονή και να κάνεις κινήσεις παρορμητικές που, ναι μεν, θα σου δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες αλλά εξαιτίας της υπεραισιοδοξίας σου γι' αυτές, να εκθρέψεις φρούδες ελπίδες σε ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και τελικά μπορεί να απογοητευτούν από το αποτέλεσμα. Γι΄ αυτό οφείλεις να διαχειριστείς τις επαγγελματικές αυτές δυνατότητες με σύνεση και κριτικό πνεύμα.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στα ερωτικά σου και ίσως τα βέλη του έρωτα σε χτυπήσουν ξαφνικά και απροσδόκητα. Θα νομίζεις ότι έχεις βρει το μεγάλο έρωτα αλλά τελικά, πιθανότατα, να έχεις παρεξηγήσει τις προθέσεις του άλλου. Γι' αυτό καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι, ιδιαίτερα αν σχετίζεσαι με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές αλλά χαώδεις προσπάθειες. Συζητάς για νέα πράγματα χωρίς να έχεις κάποιο συγκεκριμένο πλάνο ή σχέδιο. Προετοίμασε το έδαφος σωστά για οποιαδήποτε επαγγελματική και οικονομική κίνησή σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή:
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου