Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας



Πεταμένα πλαστικά μπουκάλια και σκουπίδια δίπλα στους ταξιδιώτες σε χώρους αναμονής και check in. Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το αεροδρόμιο της Κέρκυρας τη στιγμή που η τουριστική περίοδος «φουντώνει» και το νησί αναμένεται για ακόμη μια φορά να βουλιάξει από επισκέπτες.
Φωτογραφίες από την βασική πύλη εισόδου, το αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας», ανάρτησε στον

λογαριασμό του στο facebook ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Παλαιάς Πόλης, Γιώργος Τσερεμής.
Ο κ. Τσερεμής μιλώντας στο capital.gr τονίζει ότι «Υπήρξε διαγωνισμός για την επιλογή νέου εργολάβου καθαριότητας μέσα στο καλοκαίρι. Και μέχρι να ολοκληρωθεί το μεταβατικό διάστημα δημιουργήθηκε αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στο αεροδρόμιο μεσούσης της τουριστικής περιόδου»,
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα ο αερολιμενάρχης αποφάσισε να αναθέσει σε νέα εταιρεία την διαχείριση των απορριμμάτων, ωστόσο, το σχήμα που μέχρι πρότινος είχε την ευθύνη της αποκομιδής παραμένει απλήρωτο και ορισμένες καθαρίστριες έχουν υποχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.
Πάντως, όπως αναφέρει ο κ. Τσερεμής, εάν η κατάσταση παραμείνει η ίδια τις επόμενες ημέρες, τότε οι έμποροι του νησιού, σε συνεργασία με το Δήμο, θα αναλάβουν να απομακρύνουν τα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου