Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«Θα επέστρεφα τα χρήματα», λέει ο καρδιοχειρουργός με το φακελάκι



Σε υπόμνημα αναφέρει ότι η αδελφή του 67χρονου, άφησε πάνω στο γραφείο του ένα πακέτο με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και έφυγε .Τον ισχυρισμό ότι ήθελε να επιστρέψει τα χρήματα στους συγγενείς τους 67χρονου καρδιοπαθούς που βρέθηκαν στην τσέπη του, επικαλείται στην έγγραφη απολογία που παρέδωσε χθες στη διοίκηση του Ευαγγελισμού, ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής που συνελήφθη με προσημειωμένα χρήματα 500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του athina884.gr, ο καρδιοχειρουργός αναφέρει ότι η αδελφή του 67χρονου, άφησε πάνω στο γραφείο του ένα πακέτο με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και
έφυγε. Ο ίδιος, ισχυρίζεται στο υπόμνημα, οτι τα πήρε από το γραφείο του για να μην είναι σε κοινή θέα και τα έβαλε στη τσέπη, με σκοπό να της τα επιστρέψει. Δεν πρόλαβε όμως γιατί τον συνέλαβε η Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, δύο εβδομάδες προθεσμία έχει η διοίκηση του Ευαγγελισμού και της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να ολοκληρώσουν την ΕΔΕ και τις πειθαρχικές διαδικασίες.

Στις 7 Αυγούστου ο καρδιοχειρουργός, επιστρέφει στο νοσοκομείο, καθώς τότε λήγει η αναστολή καθηκόντων του, που διέταξε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου