Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες κατηγορουμένων για ασέλγεια ανηλίκων

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 17 Ιουλίου στο Ίλιον, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για αποπλάνηση ανηλίκου, μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.


Πρόκειται για τους:

Α) ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Θεόδωρου, κάτοικο Νέων Λιοσίων.



Β) ΖΕΡΒΟ Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου, κάτοικο Περιστερίου.



Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη, ενώ σε βάρος του δεύτερου ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως και την 18.00 ώρα της 15-9-2014, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανήλικων κοριτσιών, αφετέρου δε στην πληρέστερη διερεύνηση της εκκρεμούς υπόθεσης με την εξακρίβωση των στοιχείων των λοιπών παθουσών. Επιπλέον αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου