Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο Σύλλογος Δημοτ.Υπαλλήλων Επαρχίας Γιαννιτσών για την απεργία της ΑΔΕΔΥ.



Ο Σύλλογός Εργαζομένων Δήμου Πέλλας αποδείχθηκε και σε αυτήν την απεργία το δυναμικότερο συνδικαλιστικά κομμάτι στο Δήμο Πέλλας. Την ίδια μέρα οι κυβερνητικοί εταίροι  ψήφιζαν το ξεπούλημα ενεργειακού πλούτου αξίας 40 δις ευρώ προς 1,5 δις «για την αύξηση του ανταγωνισμού». Παρά την τρομοκράτηση δημιουργήθηκαν υψηλά ποσοστά απεργών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ουσιαστικά υπήρξε πλήρης συμμετοχή στα δημοτολόγια, στο ΚΕΠ, στην Δ/νση Προγραμματισμού, στην Δ/νση οικονομικού και στην
Δημοτική Ενότητα Πέλλας. Η συμμετοχή στην συλλογική αντίδραση μετρήθηκε με μανία από τον κρατικό μηχανισμό, γεγονός που αποδεικνύει ότι τους «νοιάζει» και αποτελεί μέτρο των εξελίξεων. Η χθεσινή απεργία έδωσε ελπιδοφόρο μήνυμα ανατροπής του κλίματος ηττοπάθειας και αποτελεί παρακαταθήκη ακόμη μεγαλύτερων κινητοποιήσεων.
Θέλουμε εδώ να επαινέσουμε την ξεκάθαρη και γενναία κίνηση του Μάκη Γεροντίδη, Προϊσταμένου της κτηματικής υπηρεσίας του νομού ο οποίος παραιτήθηκε δηλώνοντας ότι δεν αποστέλλει καταστάσεις «αξιολόγησης». Ο συνάδελφος επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι είναι συνεπής συνδικαλιστής και ελεύθερος άνθρωπος ο οποίος και τιμά τον χώρο του. Ελπίζουμε η πράξη του βρει μιμητές.
Αγωνιζόμαστε ενάντια:
Στο συνεχές ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου με την απαξίωση των δημόσιων δομών.
Στην αξιολόγηση της απόλυσης.
Στα προωθούμενα νέα μισθολόγια.
Στην τρομοκρατία των διαθεσιμοτήτων.
ΟΛΟΙ μπορούμε να τους σταματήσουμε.
Γιαννιτσά 10/7/2014
το ΔΣ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου