Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Οι παχουλοί άντρες καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

Νέα έρευνα σε οδηγεί να μην θέλεις να τον πιέσεις να χάσει αυτά τα παραπάνω κιλάκια…
Τούρκοι επιστήμονες ολοκλήρωσαν πρόσφατα μία έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας σύγκριναν στους άνδρες τη μυϊκή μάζα με τις σεξουαλικές επιδόσεις.


Το αποτέλεσμα; Οι παχουλοί άντρες φαίνεται να έχουν μεγαλύτερες αντοχές στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να ικανοποιούν περισσότερο τις συντρόφους τους απ’ ότι οι καλογυμνασμένοι και αδύνατοι…

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε ότι οι άντρες με περισσότερο λίπος μπορούν να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική επαφή μέσα σε 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ οι πιο αδύνατοι άντρες με περισσότερη μυϊκή μάζα θεωρούσαν τον εαυτό τους τυχερό αν ολοκλήρωναν μετά από 108 δευτερόλεπτα (!) μετά τη διείσδυση.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι παχουλοί άντρες έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ λόγω των θηλυκών ορμονών και ειδικά της εστροδιόλης την οποία διαθέτουν σε άφθονες ποσότητες! Αυτή η ουσία αναστατώνει τις φυσικές αρσενικές χημικές ουσίες που λειτουργούν ως νευροδιαβιβαστές στον οργανισμό και έτσι επιβραδύνεται ο οργασμός.

Συμπέρασμα: Όσο περισσότερο λίπος έχει ο άντρας, τόσο καλύτερος εραστής είναι! Άφησέ τον λοιπόν να φάει λίγο παραπάνω και μην τον ξαναμαλώσεις αν δεν του κάνει το παλιό του πουκάμισο!

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου