Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πάλι μπόρες σήμερα το απόγευμα.Δελτίο καιρού.



 Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, στα ηπειρωτικά και πιθανόν τοπικά στο Ιόνιο, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τις μέγιστες στο βορειοανατολικό Αιγαίο να φτάνουν στους 32 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο
δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου