Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Λάχανα και Χάχανα The musical» Στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών Τρίτη 8 Ιουλίου



 Πρόκειται για μία μοναδική παράσταση, για πρώτη φορά στα Γιαννιτσά,  που θα δοθεί την Τρίτη 8 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο, σε σκηνοθεσία και χορογραφίες της Αποστολίας Παπαδαμάκη. Κείμενο - μουσική, Τάσος Ιωαννίδης.
Τραγούδια έξυπνα, αστεία και γλυκά, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά, αποτέλεσαν το έναυσμα και τη βάση για την παράσταση «Λάχανα και Χάχανα The Musical».

Ένα σύγχρονο και επίκαιρο μιούζικαλ με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς, παρμένους από τον κόσμο του ονείρου. Την παράσταση παρακολούθησαν πέρυσι στην Αθήνα περισσότερα από 25.000 παιδιά.
Ο Φαταουλίδας είναι ο απόλυτος Άρχοντας στη Λαχανοχαχανοχώρα! Μια παιδική φάρσα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ωραία του φωνή και να μην μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του να γίνει λυρικός τραγουδιστής. Αυτό έγινε αφορμή να μισήσει τα παιδιά και να βάλει σκοπό στη ζωή του να πάρει εκδίκηση!
Ένα «μεταλλαγμένο» κινητό τηλέφωνο–δώρο σε κάθε παιδί του σχολείου στη Λαχανοχαχανοχώρα, ήταν ο τρόπος που διάλεξε να δελεάσει τα παιδιά για να πέσουν στην παγίδα του. …
Συντελεστές παράστασης
Σκηνοθεσία και χορογραφίες: Αποστολία Παπαδαμάκη
Κείμενο - μουσική: Τάσος Ιωαννίδης
Στίχοι: Παυλίνα Παμπούδη,  Ενορχήστρωση: Kώστας Γανωσέλλης,   Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή,  Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη, Εικονογράφηση: Βανέσσα Ιωάννου,  Σχεδιασμός Φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Βίντεο: Απόστολος Νικολαΐδης, Βοηθοί σκηνογράφοι: Μαρία Κάρλου, Θεώνη Κώστογλου.
Παίζουν: Παλμύρα Δημητρακοπούλου, Άγγελος Ρούσσος, Γιάννης, Τσότσος, Αντώνης Χαχούμης, Λυρικός τραγουδιστής: Γιάννης Κετικίδης
Χορεύουν: Παναγιώτης Καλαντίδης, Δέσποινα Καπουλίτσα, Μαρία Στεφάνου, Ελένη Χρυσομάλλη, Φιλιώ Ζαγοράκη.
Τιμή Εισιτηρίου, προπώληση  8 €.
Ταμείο 10 €.
Πληροφορίες στο τηλ. 2382084381, κ. Βάσω Πασσαλή.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου