Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μέχρι ποια ηλικία συνεχίζουν οι γυναίκες να έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή;

Οι επιστήμονες καταρρίπτουν το μύθο που θέλει τις γυναίκες να χάνουν το ενδιαφέρον τους προς το σεξ όσο περνούν τα χρόνια!


Αν ανήκεις στην κατηγορία των… θερμόαιμων θηλυκών που απολαμβάνουν το σεξ από μικρή ηλικία, φαίνεται ότι δεν θα χάσεις τη σεξουαλικότητά σου όσο μεγαλώνεις!

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, για τις γυναίκες η ηλικία δεν στέκεται εμπόδιο στην ερωτική τους ζωή. Οι ερευνητές λοιπόν, υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που δηλώνουν ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικό στη ζωή τους συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ερωτική επαφή ακόμη και μετά τα 60 χρόνια της ζωής τους!

Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι οι γυναίκες που χαρακτηρίζουν το σεξ ως «σημαντικό» ή «πολύ σημαντικό» έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν σεξουαλικά ενεργές μεγαλώνοντας!

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι το «κλειδί» της ευτυχισμένης σεξουαλικής ζωής είναι η σημασία που δίνει η γυναίκα στο σεξ και όχι η ηλικία της. Η σεξουαλική ζωή μπορεί να αλλάζει με την πάροδο των χρόνων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να το απολαμβάνουν.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου