Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σήμερα τα εγκαίνια της μεγάλης αγροτικής έκθεσης PELLA AGRO



Τα εγκαίνια της μεγάλης αγροτικής έκθεσης της Μακεδονίας PELLA AGRO, πραγματοποιούνται σήμερα (27 Αυγούστου) στις 8 το βράδυ, στον χώρο της λαϊκής αγοράς της Κρύας Βρύσης. Η περιφερειακή γεωργική έκθεση PELLA AGRO, που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον αγροτικό κόσμο της Μακεδονίας.Η αυξημένη συμμετοχή των εκθέτων, παραγωγών, εμπόρων και επιχειρηματιών, προϊδεάζει για τη μεγάλη επιτυχία, από κάθε πλευρά, της έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι τις
31 Αυγούστου.
Ο διευρυμένος εκθεσιακός θεσμός στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη του αγροτικού χαρακτήρα της τοπικής οικονομίας, ο οποίος τελικά καθορίζει και διαμορφώνει την προοπτική της Πέλλας.
Επίσης, ο επιμορφωτικός χαρακτήρας της 1η PELLA AGRO θα αναδειχθεί στο συνέδριο, με τίτλο:« Γνώση και καινοτομία στην υπηρεσία της αγροτικής ανάπτυξης», που θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31 Αυγούστου στο Οικολογικό Αγρόκτημα Κρύας Βρύσης.
Ο αγροδιατροφικός τομέας, η φυτοπροστασία, οι νέες καλλιέργειες, αλλά και η σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με το μάρκετιγκ και τις νέες τεχνολογίες, αποτελούν τις βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου