Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ 6-1 την Ντιναμό Μινσκ

Ιδανικότερο ξεκίνημα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν είχε ονειρευτεί ουδείς στον ΠΑΟΚ από το χθεσινό 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα! 

Ο «Δικέφαλος» έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 4-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλάους Αθανασιάδη. Εψαχνε να βρει τρόπο να στείλει μήνυμα στον Κλαούντιο Ρανιέρι ο στράικερ του ΠΑΟΚ και μάλλον αυτό το μήνυμα ελήφθη με τον πιο πειστικό τρόπο, αφού ο Ελληνας επιθετικός πέτυχε χατ τρικ μέσα σε 17 λεπτά.
Το έργο του ΠΑΟΚ έγινε πολύ πιο εύκολο από το 3΄ όταν ο Νίκολιτς έστειλε την μπάλα σε λάθος δίχτυα. Το αυτογκόλ με το οποίο διαμορφώθηκε το 1-0 απελευθέρωσε τον ΠΑΟΚ με τον Ρατς να κάνει ό,τι θέλει από την αριστερή πλευρά δημιουργώντας προϋποθέσεις για να σκοράρει ο Αθανασιάδης: Στο 11΄ έγινε το 2-0, στο 16΄ το 3-0 και στο 28΄ το 4-0!

Ο ΠΑΟΚ δεν κατέβασε ταχύτητα ούτε στο δεύτερο μέρος απέναντι σε μια τραγική άμυνα της Ντιναμό, που σε κανένα σημείο δεν έδειξε ότι μπορεί να μπει στο κλίμα του αγώνα. Ο Αγγελος Αναστασιάδης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του, στο 50΄, ο έμπειρος επιθετικός βρήκε στόχο και έγραψε το 5-0. Η Ντιναμό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σίμοβιτς στο 63΄.

Στο 80΄ οι Λευκορώσοι με τον Νίκολιτς να σκοράρει σε... σωστή εστία αυτή τη φορά, μείωσαν σε 5-1 και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι όλα είχαν τελειώσει, εμφανίστηκε ο Τζανδάρης, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική συνεργασία, διαμόρφωσε το τελικό 6-1!
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς (72΄ Σπυρόπουλος), Κατσικάς, Βίτορ, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακ (46΄ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης (67΄ Γκολάσα).ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: Γκούτορ, Βορόνκοφ (57΄ Φιγκερέδο), Σίμοβιτς, Πολίτεβιτς, Τζα Τζετζέ (33΄ Αντάμοβιτς), Νίκολιτς, Ουντότζι (88΄ Ρασάντκιν), Κάρποβιτς, Μπανκουρά, Βερέτιλο, Στάσεβιτς.



kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου