Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Βόλος: Πέθανε αφού οι λιμενικοί πυροβόλησαν το σκύλο του!



Μια συγκλονιστική ιστορία σημειώθηκε σήμερα στο Βόλο, με μια άκρως απίστευτη κατάληξη. Ένας άγριος σκύλος, ο ιδιοκτήτης του, οι περίοικοι και οι άντρες του Λιμενικού Σώματος, είναι οι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας με θλιβερό τέλος. Μιας ιστορίας που επιβεβαιώνει, με το χειρότερο όμως τρόπο, την άρρηκτη αγάπη μεταξύ ιδιοκτήτη και κατοικιδίου. Αυτή την αγάπη που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο έναν ιδιοκτήτη, εάν κάποιος τολμήσει να πειράξει το σκύλο του... 


Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, άντρες της Λιμενικής Αρχής Βόλου που εκτελούσαν προγραμματισμένη περιπολία στην παραλιακή οδό της περιοχής Μαμιδάκη, κοντά στο Βόλο, όταν διαπίστωσαν την ύπαρξη μεγαλόσωμου σκύλου ο οποίος επιτίθετο σε αδέσποτα σκυλιά της περιοχής, με αποτέλεσμα την αναστάτωση των περιοίκων.

Οι λιμενοφύλακες, μετά από παραινέσεις των κατοίκων και με τη συνδρομή του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος ήταν παρών στο σημείο, προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, με αποτέλεσμα όμως ο σκύλος να στραφεί απειλητικά εναντίον τους. Με προτροπή του ιδιοκτήτη, λόγω της ανεξέλεγκτης αντίδρασης του σκύλου, ένας από τους δύο λιμενοφύλακες πυροβόλησε, αρχικά στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έπειτα πυροβόλησε ξανά, ο σκύλος τραυματίστηκε στο μηρό και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, τοι άντρες του Λιμενικού Σώματος κατευθύνθηκαν στην οικία του ιδιοκτήτη, για συλλογή στοιχείων ταυτότητας προκειμένου αναφέρουν το συμβάν στην Υπηρεσία τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ανωτέρω αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Τα εν λόγω στελέχη Λ.Σ. προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αφού τον παρέλαβε 43χρονο, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν μπόρεσε να αντέξει πως ο καλύτερός του φίλος πυροβολήθηκε και θα πεθάνει σε μία ερημική περιοχή αβοήθητος. Τόσο μεγάλη είναι η αγάπη των αφεντικών για τα κατοικίδιά τους. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, διαπιστώνεται για ακόμη μία φορά, πως η αγάπη ενός ιδιοκτήτη για το κατοικίδιό του, δεν έχει όρια, είναι ανιδιοτελής και πλήρους αφοσίωσης...

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου