Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης



Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται από σήμερα έως και την Τέταρτη, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, στα ηπειρωτικά οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας προβλέπονται βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και πιθανόν για λίγο στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βόρειο Ιόνιο.
Για αύριο καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
Για την Τρίτη, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια , την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.
Την Τετάρτη οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου