Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 18/11



Η μεγαλύτερη δόξα μας δεν είναι να μην πέφτουμε ποτέ, αλλά να σηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε.


Γενικά: Το να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο μερικές φορές σου είναι δύσκολο γιατί νιώθεις ότι θα πρέπει να κάνεις αγγαρείες και πράγματα που μπορεί να μην σου αρέσουν. Αλλά σίγουρα χρειάζεται να ασχοληθείς και λίγο με θέματα που αφορούν την υγεία σου.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει όπως είναι η σχέση σου και κυρίως όλα τα διαδικαστικά που έχετε με ένα Ιχθύ. Ίσως να νιώσεις ότι χάνεται το ερωτικό στοιχείο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα γυρίσει προς το καλό η ζωή σου γιατί θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε όλα τα συναισθηματικά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις την πρόοδο αλλά σου φαίνεται πολύ δύσκολο να προχωρήσεις χωρίς την υποστήριξη είτε της οικογένειας είτε κάποιων άλλων ατόμων που θα μπορούν να σε βοηθήσουν. Παρόλα αυτά έχεις πολλές ευκαιρίες να αναδιοργανώσεις την ζωή σου και το μέλλον σου αλλά θα χρειαστεί και πολύ δουλειά.

Γενικά: Χρειάζεσαι ισορροπίες, κυρίως για να βιώσεις την παρέα και την αρμονία μέσα σε αυτή. Για αυτό θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς και να μην κάνεις κάτι που θα εξασφαλίζει μόνο τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ζυγό ή τον Τοξότη θα σε ανανεώσει και θα σε φέρει σε μια μεγαλύτερη επικοινωνία με ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου που δεν αναγνωρίζεις εύκολα. Όμως όσο και να σε δυσκολεύει αυτό σίγουρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να πας κάπου παραπέρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να υποχωρείς μερικές φορές μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο για σένα, αλλά τώρα θα χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές ανασφάλειες για να γίνει κάτι πολύ σημαντικό.

Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να προσπαθήσεις με τον τρόπο σου για να ξεπεράσεις κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται αποκλειστικά με κάποιους κόμπους που δεν λύνονται και να κάνεις την υπέρβασή σου αλλά πολύ αρμονικά.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα ασχοληθείς περισσότερο με το περάσεις καλά παρά για να σκεφτείς τα υπόλοιπα. Αν χαλαρώσεις περισσότερο μπορεί και να μπεις σε μια ουτοπία και να μην βλέπεις τις αλήθειες που χρειάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί να ανοίξουν δύο δρόμοι και να μην ξέρεις ποιον να πάρεις ή να μην μπορείς να αρνηθείς σε κανέναν και να βρεθείς κάπου να προβληματίζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες την αλήθεια την ξέρεις αλλά δεν είναι εύκολο να την αποδεχτείς.

Γενικά: Προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για να μην κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει καθόλου. Ίσως δείξεις ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, θα ρίξεις τους τόνους και θα κάνεις συζητήσεις ανοικτές και με νόημα. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να σε κουράζει αλλά είναι η λύση σου σε πολλά θέματα.
Ερωτικά: Η επαφή με Ζυγό μπορεί να σου φανεί πιο εύκολη αυτή την στιγμή γιατί εφαρμόσεις διάφορες μεθόδους για να έρθεις πιο κοντά του και να του κάνεις και λίγο από τα χατίρια. Η επιστροφή ενός Σκορπιού μπορεί να γίνει με την βοήθεια ενός πολύ δικού σου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις καμία όρεξη να βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με τα προβλήματα και τις εντάσεις των άλλων για αυτό θα κάνεις πίσω σε πολλά, χωρίς να σημαίνει όμως ότι μέσα σου θα υποχωρήσεις. Απλά είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή.

Γενικά: Η επαφή με πολλά άτομα πάντα σου αρέσει και σου πηγαίνει γιατί επικοινωνείς, ανταλλάσεις απόψεις και επαφές και θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα για σένα και για τους άλλους.
Ερωτικά: Προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα ειρηνικό περιβάλλον και με τον τρόπο σου κάνεις ακόμα και κάποια ανοίγματα που άλλες φορές θα σου ήταν δύσκολο να επιδιώξεις. Η επαφή με τον Ζυγό έχει μια διαφορετικότητα η οποία σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα. Με τον Ιχθύ βλέπεις ότι κάτι λείπει μεταξύ σας αλλά δεν ξέρεις τι. Προς το παρόν εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανταγωνιστικότητα που υπάρχει από κάποια άτομα που αναγκαστικά σε πιέζουν να στοχεύσεις ψηλά, σε βάζει κατά κάποιο τρόπο να ανέβεις στο άλογο και να μην ξέρεις τελικά αν αυτό είναι δική σου επιθυμία, της οικογένειας σου, του επαγγέλματος ή ενός πολιτικού σχήματος που μπορεί να συμμετάσχεις. Σήμερα θα βρεις τρόπο να μιλήσεις και να πεις τα δικά σου για έναν και μοναδικό λόγο. Πιστεύεις σ' εσένα και θέλεις να κερδίσεις.

Γενικά: Κάνεις κινήσεις για να κατακτήσεις αυτά που πιστεύεις ότι σου ανήκουν. Για αυτό η υπόθεση με ένα ακίνητο που σε αφορά άμεσα θα σε δυναμώσει γιατί θα ξέρεις πλέον τι θέλεις από αυτή την υπόθεση. Η ομορφιά και η αρμονία είτε στην εμφάνισή σου είτε στα ρούχα σου θα είναι η πιο σημαντική σου απασχόληση.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να βρεθείς και πάλι μόνος/η για αυτό κάνεις πολλά και τελείως διαφορετικά από τον χαρακτήρα σου για να μην βρεθείς στον αέρα κυρίως με τον Κριό και μετά αλλάξει η σχέση σας. Εσύ όσο αποκτάς τόλμη και γνώση σε αυτό που θέλεις, τόσο πιο εύκολο είναι να καταφέρεις να μαγνητίσεις πάνω σου ένα σημαντικό πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα φέρνεις από εδώ, τα φέρνεις και από εκεί και καταφέρνεις με τον τρόπο σου να τα έχεις όλα αλλά από λίγο. Αυτή η ισορροπία θα σε βοηθήσει να γαληνέψεις και να ξέρεις επιτέλους τι είναι αυτό που θέλεις ώστε να το επικοινωνήσεις στους γύρω σου.

Γενικά: Είναι η ημέρα σήμερα που θα βιώσεις την αυτονομία σου με ένα τρόπο μοναδικό και αξεπέραστο. Σίγουρα μετά από αυτό θα πιστεύεις περισσότερο σε εσένα και δεν θα σε εμποδίζει η περίεργη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που άλλες φορές σε επηρεάζουν άμεσα.
Ερωτικά: Ενώ βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή φάση και βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή επαφή με τον Αιγόκερω υπάρχει πάντα το σκεπτικό της διαφορετικότητας στον χαρακτήρα σας και είναι αυτό που σε ενοχλεί πάνω από όλα. Σήμερα όμως θα συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα γιατί θα νιώθεις εσύ προσωπικά καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πάρα πολύ γιατί υπάρχουν μερικά εμπόδια στα σχέδιά σου και επειδή το έχεις πάρει σοβαρά θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Αυτό σου καθυστερεί την πρόοδο και την εξέλιξη, όμως βήμα-βήμα θα προχωρήσεις παρακάτω.

Γενικά: Αναζητάς την ησυχία σου με στόχο να έχεις ηρεμία και ανεξαρτησία γιατί μερικές φορές «ρουφάς» όλες τις ενέργειες των γύρω σου και όλο και κάτι αρνητικό εισπράττεις. Για αυτό τώρα θα θελήσεις να προστατεύεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η σχέση με Κριό μερικές φορές χρειάζεται και μια ανανέωση γιατί τα ίδια και τα ίδια μάλλον σε κάνουν και βαριέσαι. Με το Λιοντάρι όλο λέτε ότι θα συναντηθείτε και όλο κάτι γίνεται και ακυρώνεται. Πιθανόν σήμερα να ανταλλάξετε μηνύματα αλλά καλό είναι να σκεφτείς από πριν τι θα του πεις ή τι θα του γράψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν δε σταματάς να δουλεύεις και να ονειρεύεσαι τότε όλα αλλάζουν γιατί μετατρέπεις τη σταθερότητα σε δημιουργική ενασχόληση. Η σοβαρότητα βέβαια που έχεις απέναντι σε κάποιες συνεργασίες σε κάνει να νιώθεις μεγάλη υπευθυνότητα.

Γενικά: Δεν χάνεσαι μέσα σε σχήματα και στόχους μακρινούς για αυτό προσπαθείς να είσαι στο τώρα και να απολαμβάνεις όλα τα καλά που σου έρχονται. Το πιο σημαντικό είναι να δοξάζεις και να ευγνωμονείς για να έχεις μέσα σου ηρεμία και σιγουριά ότι θα κάνεις πράγματα που αγαπάς.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ επικοινωνιακή με το πρόσωπο που σου αρέσει και σίγουρα μπορεί να πείτε ακόμα και πράγματα που ίσως να μην τα είχες προγραμματίσει. Αλλά ο αυθορμητισμός θα σε ξεπεράσει γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει το να ανοίξεις τελείως τα χαρτιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να δεχτείς σήμερα μια πρόταση ή να συμμετάσχεις σε ένα σχήμα που θα σου δώσει την δυνατότητα να κερδίσεις κάτι παραπάνω. Πρέπει να κρατήσεις σε ανοικτό επίπεδο επαφές με άτομα που δεν σου είναι και πολύ εύκολα στην διαχείριση, γιατί καλό είναι να μη χάσεις κάποια ευκαιρία εξέλιξης επειδή θα εμποδίζεσαι από μια σχέση που δεν έχεις σταθεροποιήσει.

Γενικά: Αναγκαστικά προσγειώνεσαι και μπορεί και να πεις και το «ναι» σε πράγματα που πριν στην ουσία δεν συμφωνούσες. Σίγουρα θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και για να μην τα χαλάσεις θα δεχτείς να εξισορροπήσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Η εμφάνιση ή η θεραπεία για το δέρμα σου θα σε ενθουσιάσει γιατί θα νιώσεις καλά.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό ή τον Ζυγό βρίσκεται σε φάση που χρειάζεται από την πλευρά σου να κρατήσεις λεπτές ισορροπίες για να μην χαλάσει αυτό που ήδη έχετε. Κάποια άλλα άτομα ακόμα και συγγενείς μπορεί να σε πιέζουν να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα εξαντλήσεις όλο το επικοινωνιακό σου κομμάτι για να μη χάσεις μια δουλειά που έχεις αγωνιστεί να τη φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Για αυτό αν νιώθεις ότι είσαι ασυγκράτητος/η και μπορεί να μιλήσεις αγενώς ή απότομα καλύτερα να βάλεις ένα άλλο άτομο να σε εκπροσωπήσει.

Γενικά: Μερικές φορές σχέσεις φεύγουν από την ζωή σου και άλλες φορές έρχονται όλες μαζί. Σήμερα θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα εξαντλήσεις όλη σου την ενέργεια μιλώντας και μαθαίνοντας για νέα πράγματα που αυτό σίγουρα θα σου αρέσει. Η διακόσμηση πιθανόν να σου φέρει ικανοποίηση και κυρίως αν αφορά τον χώρο ενός φίλου ή ακόμα και του σπιτιού σου.
Ερωτικά: Ένας Ζυγός θα έρθει πιο κοντά σου και μάλλον θα κάνετε ανακωχή για πολλά πράγματα που έχουν προκύψει μεταξύ σας. Με τον Κριό θα δεχτείς να συζητήσεις ανοιχτά αυτά που σε απασχολούν μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια καλή συμφωνία θα σε βγάλει έξω από ένα πρόβλημα αμέσως, αρκεί να μην αφήσεις να σου βάλουν όρους κάποια άτομα που δε διαθέτουν την αμεσότητα που έχεις εσύ.

Γενικά: Κάνεις κάποιες κινήσεις για να συμβιβάσεις άτομα που επειδή σου είναι όλα γνωστά, βρίσκεσαι στην μέση. Η διπλωματία είναι απαραίτητη για να πετύχεις τον σκοπό σου.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ζυγό μπορεί μερικές φορές να σε οδηγεί σε αδιέξοδο αλλά τουλάχιστον σήμερα θα κατορθώσει να περάσει ο ένας στον άλλον τα θέλω του. Η διαφοροποίηση του Λέοντα σχετίζεται και με την δική σου αλλαγή.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να πάρεις πολλές γνώμες για να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα και θα χρειαστεί να διασταυρώσεις πληροφορίες από πολλές και διαφορετικές πηγές.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου