Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

4 σημάδια ενός τζέντλεμαν! Πώς θα τον εντοπίσεις;

Οι τζέντλεμαν στις μέρες μας έχουν εκλείψει, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως έχουν εξαφανιστεί. Είναι σίγουρα σπάνιο είδος γι'αυτό και αν τον βρεις κράτα τον καλά για να μη σου φύγει..

Με αυτά τα 4 σημάδια, θα μπορέσεις να τον εντοπίσεις πιο εύκολα:


#Βάζει όλες τις γυναίκες πριν από αυτόν
Ένας πραγματικός τζέντλεμαν δεν κάνει διακρίσεις και φαίρεται σε όλες τις γυναίκες με σεβασμό και θαυμασμό. Είτε πρόκειται για τη μητέρα, την αδερφή ή την κοπέλα του, ο πραγματικός τζέντλεμαν θα μιλήσει με θαυμασμό για αυτές, θα τις ακούσει όποτε το χρειαστούν και δε θα φαίρεται ευγενικά μόνο σε αυτές που επιθυμεί..

#Διδάσκει σε μία γυναίκα την αξία της
Σε ένα κόσμο γεμάτο με φωνές, προσβολές και χαμηλή αυτοεκτίμηση, ο τζέντλεμαν έρχεται για να σου φτιάξει τη διάθεση και να σου δείξει τι πραγματικά αξίζεις. Φαίρεται με τέτοιο τρόπο, ώστε οι γυναίκες τριγύρω του να νοιώθουν όμορφα και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

#Η δύναμή του είναι η σοφία του
Πολλοί άνδρες πιστεύουν πως τα λεφτά και η δύναμη είναι δύο πράγματα που επηρρεάζουν τις γυναίκες. Ακόμα όμως και αν ίσχυε αυτό, μία γυναίκα επηρρεάζεται ακόμα περισσότερο από τη σοφία ενός άνδρα και τον τρόπο που φαίρεται. Ένας αληθινός τζέντλεμαν είναι αυτός που έχει υγιές μυαλό και του αρέσει να μαθαίνει πράγματα εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τη σοφία του.

#Είναι έξυπνος με τα οικονομικά του
Αυτός που δε μπορεί να φέρει βόλτα τα οικονομικά του, δε μπορεί να έχει μία σχέση της προκοπής. Δε χρειάζεται να έχεις λεφτά για να είσαι τζέντλεμαν αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε να ξέρεις να χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χωρίς στέρηση αλλά και χωρίς τσιγκουνιές.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου