Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

"Σκληραίνει" τη στάση του απέναντι στη κυβέρνηση ο Σαββίδης



Έτοιμος, όσο ποτέ άλλοτε, να σκληρύνει τη στάση του είναι ο Ιβάν Σαββίδης "απαντώντας" στην αδυναμία της κυβέρνησης να δώσει λύσεις στο "καυτό" πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που δεν είναι άλλο από την ρύθμιση στο θέμα των χρεών!

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" είναι σφοδρά ενοχλημένος από το γεγονός ότι οι υποσχέσεις κορυφαίων μελών της κυβέρνησης αποδεικνύονται λόγια του αέρα και ετοιμάζει δυναμική "απάντηση", που θα ενοχλήσει την ηγεσία της χώρας. Από το μυαλό του ομογενή επιχειρηματία περνούν πάρα πολλές σκέψεις, ακόμη και ακραίες, και μία από αυτές είναι να ζητήσει από τον Θόδωρο Ζαγοράκη να ανεξαρτητοποιηθεί ως Ευρωβουλευτής!


Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατο πλήγμα στο ένα εκ των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, αυτό της Νέας Δημοκρατίας, και εκτιμάται ότι αν τελικά το πάρει απόφαση ο Σαββίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή. Θυμίζουμε ότι με προτροπή του Ιβάν Σαββίδη ο Ζαγοράκης είχε κατέβει στην ενεργό πολιτική, ενώ δεν είναι ψέμα το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των ψήφων του το άντλησε από κοινό, κυρίως ποντιακό, στο οποίο έχει μεγάλη επιρροή ο Ρώσος επιχειρηματίας.

Πάντως, τις οριστικές αποφάσεις ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα τις πάρει αφού έρθει στην Θεσσαλονίκη και κάνει μία ευρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του προκειμένου να αναλύσουν όλα τα δεδομένα και να καθορίσουν την στρατηγική τους από εδώ και στο εξής. Επιπλέον, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι έχουν αρχίσει κι έντονες επαφές στο παρασκήνιο και με κυβερνητικά στελέχη, οι οποίες δεν αποκλείεται να παίξουν τον δικό τους ρόλο στις εξελίξεις.



olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου