Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Το θέλεις, το χρειάζεσαι και δεν μπορείς να του αντισταθείς.. Όχι, δεν είναι το Sex!

Απορείς γιατί η σχέση σου δεν πάει καλά; Έχεις αμφιβολίες ως προς τις επιδόσεις σου στο sex; Ανακάλυψε την πηγή του κακού στα αποτελέσματα του αγώνα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης vs sex».


Μελέτη που διενεργήθηκε πρόσφατα στη Γερμανία από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο Booth School Of Business, διαπίστωσε ότι είναι πιο δύσκολο να αντισταθεί κανείς στον πειρασμό να ελέγξει τις ενημερώσεις στα κοινωνικά δίκτυα, τύπου facebook – twitter, από ότι στο sex. Οι συμμετέχοντες στην παραπάνω μελέτη χρησιμοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να ειδοποιούν τακτικά τους ερευνητές σχετικά με τους πόθους τους. Κάθε φορά που αισθάνονταν ώθηση για τον έλεγχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επιθυμία για τσιγάρα, αλκοόλ, φαγητό, ύπνο, sex και άλλες μορφές ικανοποίησης προχωρούσαν σε σχετική ενημέρωση.

Τα αποτελέσματα της μελέτης απέδειξαν, πως δίκτυα σαν το facebook και το twitter αναφέρθηκαν από το 42% των συμμετεχόντων ως οι δυσκολότερες επιθυμίες για να αντισταθούν.
Μην αφήσεις το διαδίκτυο να «σκοτώσει» την προσωπική και σεξουαλική σου ζωή και βρες τον τρόπο για να την κάνεις πιο ακαταμάχητη!

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου