Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 11/12



Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά την ελευθερία, γιατί η ελευθερία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης και οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν την ευθύνη


Γενικά: Το κλίμα γύρω σου είναι θετικό για αυτό προσπαθείς να κάνεις όλες τις κινήσεις που συνήθως αφήνεις όταν δεν έχεις την διάθεση. Τώρα βγαίνει από μέσα σου η πίστη ότι θα πετύχεις.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα πρόσωπο που είχατε καιρό να βρεθείτε για διάφορους προσωπικούς λόγους, θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις πιο καθαρά αν υπήρχε τελικά αληθινός έρωτας ή μόνο εγωισμός και πείσμα και από την πλευρά σου. Επειδή περιμένεις κατά κάποιο τρόπο να θαυμαστείς, σίγουρα θα πάρεις κάτι, αρκεί μην περιοριστείς εκεί γιατί τότε θα χαθεί η αληθινή αγάπη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ρισκάρεις εκ του ασφαλούς και θα καταφέρεις να κερδίσεις κάτι καλό, που όμως μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά τουλάχιστον θα αξίζει.

Γενικά: Χρειάζεσαι ένα σπρώξιμο για να κάνεις πράγματα γιατί συνήθως έχεις σκέψεις φόβου ή σε πιάνει μιζέρια και δεν κάνεις πολλά για σένα. Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια έντονη έλξη να κάνεις κάτι πολύ μεγάλο που θα επωφεληθείς και εσύ. Ίσως ανοίξεις το σπίτι σου ή ξεπεράσεις τα όρια σου, σίγουρα πάντως κατά εποχές το χρειάζεσαι για να βγαίνεις έξω από τα στενά περιθώρια.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι τόσο δυναμική που σε παρασέρνει και σε βάζει σε μεγάλο πειρασμό. Μερικές φορές θέλεις να ζήσεις κάτι πολύ δυνατό, να σε «κάψει». Συνήθως όταν δεν φοβάσαι μπορείς να κάνεις πολλές τρέλες, άσχετα μετά αν υποχωρήσεις αλλά για λίγο θα νιώσεις αυτή την ενέργεια να σε παρασέρνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν λειτουργείς πάντα με τη λογική για αυτό ξεφεύγεις από την επίβλεψή της και ονειρεύεσαι ότι μπορείς να κάνεις πολλά, αρκεί να έχεις είτε συμπαράσταση, είτε χορηγό σε ό, τι θέλεις να ξεκινήσεις. Χρειάζεσαι κάποιον να σε υποστηρίζει και να σου δημιουργεί σταθερή υποδομή όπου εκεί θα μπορέσεις να δράσεις ανενόχλητος/η. Κόντρες σίγουρα θα υπάρχουν γιατί θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον που θα πρέπει να αποδείξεις αυτό που είσαι ή μπορείς να κάνεις. Αν έχεις πνεύμα ομαδικό όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Γενικά: Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, οι ρυθμοί σου είναι πολύ γρήγοροι και νιώθεις μεγάλη δύναμη. Για αυτό κατορθώνεις να περάσεις ωραία και δεν έχεις αυτή την νευρικότητα και το άγχος που σε πιάνει κατά καιρούς.
Ερωτικά: Θέλεις να δώσεις και να πάρεις, για αυτό σήμερα θα έχεις ένα φυσικό άνοιγμα και δεν θα σε νοιάζει, αν κάποιος δεν ανταποκριθεί στο ερωτικό σου κάλεσμα γιατί έχεις αποφασίσει να ρισκάρεις. Βέβαια ξέρεις ότι ρισκάρεις εκ του ασφαλούς γιατί είσαι σχεδόν σίγουρος/η για το τι μέλλει γενέσθαι, κυρίως με το Λιοντάρι ή Υδροχόο αφού έχεις ήδη πάρει το μήνυμα. Μέσα σε μια παρέα ίσως γνωρίσεις ένα συγκεκριμένο άτομο και να σου κάνει το κλικ. Αν σε ενδιαφέρει ένας Καρκίνος πιθανόν τα πράγματα να γίνουν κάπως πιο απόμακρα γιατί θα μπουν κάποια νέα στοιχεία μεταξύ σας που θα σας δυσκολέψουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δοτική σου φύση θα βγει στην επιφάνεια και θα αναλάβεις να κάνεις κάτι που έμμεσα θα δείξεις τις ικανότητές σου. Η συνομιλία με πολύ κόσμο θα σε βγάλει από μια μικρή αδράνεια.

Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε μια κατάσταση που θα ήθελες να έχεις στην κατοχή σου ένα κομμάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχεις τώρα για αυτό θα παλέψεις για να το αποκτήσεις. Αν αφορά σε ένα ακίνητο θα σου δοθεί η ευκαιρία να το νοικιάσεις αλλά να βάλεις κάποιους όρους που θα σε διασφαλίζουν.
Ερωτικά: Καταλαβαίνεις πλέον ότι χρειάζεται να πάρεις στα σοβαρά έναν Υδροχόο γιατί όταν λέει κάτι το κάνει και ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση, αν δεν δώσεις αυτά που έχεις τάξει. Σήμερα βέβαια μπορεί να απαιτήσεις ακόμα περισσότερα στον ερωτικό τομέα αλλά τουλάχιστον θα καταφέρεις να γίνεις το επίκεντρο γιατί έχεις αυτή την δυναμική του δημιουργικού συναισθήματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ανοιχτείς σε κάτι καινούργιο και θα δοκιμαστείς σε πολλά επίπεδα αλλά δε θα φύγεις από την δουλειά σου. Κάνεις συνέχεια αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Πάντως υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα.

Γενικά: Έχεις μια θεώρηση των πραγμάτων αρκετά αισιόδοξη και αυτό σε βοηθάει να σηκώσεις μεγαλύτερα βάρη, είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε σε ατομικό επίπεδο με τα δικά σου θέματα που σε απασχολούν. Η δοκιμή σε ένα συγκεκριμένο εγχείρημα ίσως είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να καταλάβεις τελικά αν μπορείς να το στηρίξεις ή όχι. Η εμφάνισή σου θα είναι ένα σημαντικό ατού σε όποιο μέρος και να παρουσιαστείς γιατί με κάποιο τρόπο θα επιβάλλεσαι.
Ερωτικά: Εκφράζεσαι πιο εύκολα και σίγουρα αυτό σε φέρνει πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να νιώθεις καταπίεση εξαιτίας του ότι το παιχνίδι δεν το παίζεις εσύ αλλά το άλλο πρόσωπο. Όμως θα βοηθήσεις με την συμπεριφορά σου να εξελιχτεί η κατάσταση. Πάντως η μοναξιά τον τελευταίο καιρό σε έχει εγκαταλείψει ή δεν έχεις αυτό το συναίσθημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι πολύ σημαντικό κι ίσως νιώθεις ότι κάνεις τα πάντα και δεν μπορείς κάτι παραπάνω γι' αυτό περιμένεις τι θα γίνει με τους άλλους. Αναλαμβάνεις πάντως πρωτοβουλίες οπότε όλα θα περάσουν από τα χέρια σου. Για αυτό μην πτοείσαι με κάποια συμπεριφορά αν σου φαίνεται μη δημιουργική.

Γενικά: Έχεις μια συγκεκριμένη σκέψη η οποία σε ακολουθεί και σίγουρα αυτή θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις κάποια πράγματα για σένα και την προσωπική σου εξέλιξη η οποία αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντική γιατί θα κινηθείς ανάλογα των πεποιθήσεων σου και αυτό θα σου δώσει την αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα.
Ερωτικά: Προσπαθείς να σχετιστείς με άτομα που ίσως να μην είναι του απολύτου γούστου σου αλλά κάτι σε σπρώχνει να αλλάξεις και να μην περιμένεις ένα συγκεκριμένο τύπο που ταιριάζεις μαζί του γιατί νιώθεις ότι δεσμεύεσαι κι είναι το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο. Για αυτό ο περίεργος Υδροχόος μπορεί να σε ελκύει και να είσαι τελικά μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις το να είσαι το επίκεντρο μέσα σε μια ομάδα και θα δοκιμάσεις να κάνεις κάτι καινούργιο που μέχρι τώρα δεν είχες προσπαθήσει. Η θεωρία σου αυτή την περίοδο είναι περισσότερο ελεύθερη για αυτό θα κάνεις πράγματα πολύ δυναμικά ή ακόμα και κάποια που πριν φοβόσουν αλλά τώρα θέλεις να πειραματιστείς.

Γενικά: Η ζωτικότητά σου είναι έντονη, οπότε νιώθεις ότι έχεις αντοχές για πολύ περισσότερα πράγματα. Η επιλογή μιας καλής παρέας για σένα είναι σημαντική γιατί μπορείς και μοιράζεσαι πράγματα τα οποία σε άλλες περιπτώσεις δεν θα έκανες.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο είναι σημαντική για σένα γιατί νιώθεις ότι ταιριάζετε πολύ και μπορεί να σε συντροφεύσει σε όλες σου τις διαθέσεις γιατί δεν ενοχλεί και δεν είναι καταπιεστικός/η. Ο Αιγόκερως ίσως δώσει το στίγμα του αλλά εσύ φοβάσαι προς το παρόν να κάνεις κίνηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζεύεις κάποια άτομα γύρω σου με τα οποία μπορείς να επικοινωνήσεις αλλά και να σε ενδυναμώσουν σε ένα συγκεκριμένο θέμα που έχεις και σε απασχολεί. Δεν θα αποκλείσεις μια νέα ιδέα η οποία όμως προϋποθέτει από την πλευρά σου μεγάλη σταθερότητα και σιγουριά ότι κάνεις το σωστό. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα εισπράξεις από τους γύρω σου κάποιες καλές κριτικές.

Γενικά: Ξεκινάει μια νέα ημέρα για σένα όπου θα δοκιμάσεις ξανά να κάνεις κάτι που χρειάζεσαι για να πάρεις φόρα και να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ίσως χρειαστεί να λάβεις μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση ή ένα κάλεσμα και να πρέπει να ξεχωρίσεις ή έτσι νιώθεις και δεν θέλεις κανένας να στο χαλάσει.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός παιδιού πιθανόν να σε απασχολεί πάρα πολύ και να μιλήσεις για αυτό με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Ίσως να μην πάρεις την απάντηση που θέλεις και αυτό να σε ενοχλήσει αλλά αν επιμείνεις, στο τέλος θα πετύχεις το καλύτερο. Το κεντρικό πρόσωπο πάντως μπορεί να είναι το Λιοντάρι που πιθανόν να σε συγκινήσει με κάτι που θα κάνει για να σε φέρει κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες πολύ ρομαντικές σκέψεις που ίσως δε σε βοηθούν να δεις ποια είναι πραγματικά ορισμένα άτομα ή μια συγκεκριμένη δουλειά που θέλεις να κάνεις αλλά σου διατηρούν την φιλοδοξία ψηλά, οπότε, τουλάχιστον για σήμερα, θα κάνεις βήματα αρκετά δυναμικά.

Γενικά: Συγκεντρώνεσαι σε ένα στόχο και από εκεί και πέρα μπορεί να λειτουργήσεις πιο εύκολα και κυρίως πιο δραστικά γιατί θα ξέρεις τι θέλεις. Η σκέψη ενός ταξιδιού πάντα σε τρελαίνει και όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία πηγαίνεις με μεγάλο κέφι. Αν σε απασχολεί το θέμα ενός παιδιού, θα προσπαθήσεις να το πιάσεις από την αρχή για να δεις πως μπορείς να βοηθήσεις ώστε να μην υπάρχουν συγκεκριμένες εντάσεις.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και θα πάρεις ένα κομμάτι από την ερωτική πίτα γιατί θα έχεις εσύ την διάθεση να δώσεις και να σταθείς πολύ όμορφα απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τώρα αν υπάρχει ένα άλλο στην ζωή σου που σε παιδεύει ώστε ούτε εσύ ούτε και αυτό να έχετε ξεκαθαρίσει τι θα γίνει μεταξύ σας και πως θα είστε μαζί, καλύτερα να μην βιαστείς γιατί θα γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορέσεις να τα μαζέψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μαζέψεις χρήματα για να έχεις ένα μικρό απόθεμα για τις γιορτές και σήμερα ίσως απευθυνθείς εκεί απ' όπου τα περιμένεις και κάτι θα γίνει αφού θα εσύ θα επιμείνεις με ένα πολύ σταθερό τρόπο.

Γενικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να πάρεις τα εύσημα. Μερικές φορές μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό να κάνεις πράγματα πομπώδη αλλά σίγουρα είναι απαραίτητα. Η ζεστή συμπεριφορά σου θα βοηθήσει να γεφυρώσεις κάποιες αποστάσεις από μια ομάδα ατόμων ή από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ζήσεις κάτι πολύ έντονο αλλά φοβάσαι να ξεκινήσεις γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από την πλευρά του άλλου ατόμου. Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξεις μια νέα σελίδα και ίσως συμβεί κάτι που θα το θέλεις πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αντιρρήσεις για τον τρόπο που θέλουν οι άλλοι να δράσεις και να κάνεις τα χατίρια τους. Για αυτό θα παλέψεις να δικτυωθείς περισσότερο χωρίς όμως να φαίνεται η αντίδρασή σου γιατί θέλεις να το περάσεις με αξιοπρέπεια αλλά ο εγωισμός μέσα σου θα βράζει. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ καλύτερα να μην συμβιβαστείς. Με το Λιοντάρι μπορεί να κοντράρεσαι αρκετά αλλά δεν πρέπει να το δείξεις, κυρίως αν είναι πιο πάνω από εσένα.

Γενικά: Η διακριτική σου στάση μάλλον θα πάει περίπατο και τώρα θα βγεις μπροστά και θα μιλήσεις με θάρρος χωρίς να φοβάσαι γιατί θέλεις να φαίνεσαι και να μην σε υποσκελίζουν οι άλλοι.
Ερωτικά: Ενδεχομένως να μη δώσεις δικαιώματα για το τι νιώθεις και τι μπορείς να κάνεις για ένα πρόσωπο γιατί μάλλον σε κοντράρει και δεν θέλεις να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις ανάγκη την αυτονομία σου γι' αυτό αν είσαι με Ταύρο ή Λιοντάρι θα έχετε κάποιες σοβαρές διαφωνίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιδράς με ένα τρόπο πολύ δυναμικό αλλά ίσως χρειάζεται να χαμηλώσεις τους τόνους, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η ή ακόμα και μόνος/η να παλεύεις με τα κύματα. Η ιδέα της ανεξαρτησίας είναι έντονη μέσα σου και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αλλά πρέπει να ζυγίσεις καλά αν θα τα καταφέρεις.

Γενικά: Είσαι σε μια φάση πολύ περίεργη γιατί θέλεις να περάσει το δικό σου για αυτό θα επιμένεις, θα ξεπεράσεις κάποιους περιορισμούς και θα καταλήξεις να γίνει όπως το έχεις βάλει μέσα στο μυαλό σου. Το καλό είναι ότι ασχολείσαι με μικρά θέματα υγείας που μπορεί να έχεις γιατί έχεις αποφασίσει να μην αφήνεις τίποτε στην τύχη.
Ερωτικά: Η αναστάτωση που νιώθεις μέσα σου οφείλεται σε κάποιο άτομο που σε υποχρεώνει να πάρεις θέση και να μην έχεις στάση θύματος. Για αυτό χρειάζεται να αναλάβεις την ευθύνη για πράγματα που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σου και να μην προσπαθείς να τα ρίξεις στον άλλον. Μόλις το κάνεις αυτό θα συνειδητοποιήσεις πιο εύκολα τι είναι αυτό που τελικά λείπει και θα προσπαθήσεις να το διορθώσεις. Κυρίως με το Λιοντάρι υπάρχει η κόντρα για το ποιος κάνει τα πιο πολλά αλλά θα επιλυθούν πιο εύκολα τα θέματά σας, αν δείξεις φιλότιμος/η και θα ηρεμήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Επαναπροσδιορίζεις κάποιες αξίες που έχεις βάλει στην καθημερινότητά σου. Η ενασχόληση με άτομα που ίσως δε σου ταιριάζουν καθόλου μπορεί να σε κουράσει και κυρίως αν συνεργάζεστε σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Για αυτό θα δοκιμάσεις να γίνεις περισσότερο αυτάρκης και να έχεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου