Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή 14 Δεκεμβρίου



Να τους αγαπάς όλους, να εμπιστεύεσαι λίγους, να μην βλάπτεις κανέναν.


Γενικά: Προσπαθείς να αφήσεις κάποιες καταστάσεις που σε πιέζουν και για να ξεχάσεις μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις δουλειές με τα χέρια. Γιατί μπορεί να είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσεις αποθήκες, παλιά ντουλάπια, συρτάρια ή τσάντες και χαρτιά που χρειάζεται να κρατήσεις το σωστό και να πετάξεις το λάθος.
Ερωτικά: Μπορεί να μην περνάς τόσο καλά όσο το είχες φανταστεί γιατί θα έχεις διάφορα να κάνεις και ίσως να χάσεις τελείως την αίσθηση του χρόνου. Με τον Παρθένο αν θέλεις να βρεθείτε, θα πρέπει να πας κατά κάποιο τρόπο με τα δικά του τα νερά. Γιατί συνήθως κάτι γίνεται και αποφεύγεις να ακούσεις τα «θέλω» του.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις αναθεώρηση σε θέματα που μέχρι τώρα βλέπεις ότι δεν λειτουργούν. Πιθανόν πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την μεθοδολογία μιας υπόθεσης που σε απασχολεί, γιατί μερικές φορές χάνεις τη μπάλα από την έλλειψη οργάνωσης σε σκέψη και σε πράξη.

Γενικά: Θα ακούσεις κάποια καλά νέα και αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα και σίγουρα θα σε κάνει να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι ακόμα και για μια φιλική σχέση με την οποία είχατε απομακρυνθεί αρκετά.
Ερωτικά: Η ερωτική εξομολόγηση σε ένα πρόσωπο μπορεί να μην είναι τόσο ρομαντική αλλά περισσότερο πρακτική, για αυτό θα τον/την βοηθήσεις σε θέματα που χρειάζεται βοήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα σκεφτείς να βάλεις πολλά πράγματα σε εφαρμογή και σίγουρα θα έχεις μια σημαντική επιτυχία αν επιμείνεις στον στόχο σου. Υπάρχει ένα άτομο που συνεργάζεσαι μαζί του και με τον τρόπο του σε πιέζει να έχεις αισιόδοξες προσδοκίες, που εσένα μπορεί να σου φανούν υπερβολικές. Όμως αν δεν έχεις πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον πως θα κάνεις αυτό που θέλεις;

Γενικά: Μπορεί να έχεις έναν εκνευρισμό επειδή θα σου βγει η ανάγκη για την τελειότητα και σίγουρα αυτό είναι ένα πρόβλημα, γιατί θα σου δημιουργηθεί άγχος και πιθανόν νεύρα αν δεν γίνουν όλα όπως τα θέλεις.
Ερωτικά: Έχεις νευριάσει με τον Τοξότη γιατί μπορεί να έχετε διαφωνίες στο που θα πάτε και με ποιο τρόπο θα περάσετε την ημέρα σας. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κοντραριστείς με τον Παρθένο για τον διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης που έχετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες συμπεριφορές ατόμων που μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικές, λόγω της συνεχόμενης ανάλυσης που κάνουν και μέσα σου μπορεί να έχεις θυμό μαζί τους. Οι κοντινοί σου συνεργάτες αναζητούν να κάνεις κάτι που ίσως εσύ να το θεωρείς υπερβολικά δεσμευτικό και ενάντιο στον τρόπο που επικοινωνείς.

Γενικά: Θεωρείς ότι ζεις την αλήθεια σου όταν καταφέρεις να κατακτήσεις την συνεχή επικοινωνία με τον τρόπο που μιλάς και μπεις στην ουσία των πραγμάτων. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια στις επαφές σου γιατί θα υπάρχει αποδοχή από την πλευρά τους.
Ερωτικά: Επικοινωνείς με κόσμο που είναι εύκολο να κάνεις νέα γνωριμία ή να δείξεις ότι έχεις τη δύναμη να ενταχθείς στην παρέα ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είναι Παρθένος και κάνετε κάτι από κοινού σε επαγγελματικό επίπεδο θα δεις ότι θα κερδίσετε εύκολα γιατί ταιριάζεις όταν συνεργάζεστε μαζί και δεν θα υπάρχουν κόντρες.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεσαι σε μια συγκεκριμένη δουλειά και πέφτεις με τα μούτρα με στόχο να την ολοκληρώσεις. Αλλά καλό είναι να μην σταματήσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικές γιατί πιθανόν να είναι το παράθυρο «προς τον έξω κόσμο».

Γενικά: Προβληματίζεσαι από διάφορα θέματα που μαθαίνεις και χρειάζεται να κατευθύνεις την ενέργεια σου προς μια λογική κατεύθυνση και κυρίως να δράσεις. Γιατί εκεί παραδέχεσαι τον εαυτό σου στην πράξη και στην δράση.
Ερωτικά: Αναζητάς το φως στον έρωτα και θέλεις να αλλάξεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν με το Σκορπιό. Έχεις πάντως τη δύναμη να αλλάξεις τις δυσκολίες και τη μαυρίλα που μπορεί να πέφτει πάνω στη σχέση σου. Με τον Αιγόκερω όλα θα είναι σε απόσταση γιατί θα κρατήσεις την ποιότητα που θέλεις προκειμένου να σέβεται ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διάρκεια μιας δουλειάς θα εξαρτηθεί από τις δικές σου μεθόδους και αν μπορείς να την επεκτείνεις θα είναι για σένα το καλύτερο. Γιατί είσαι σε φάση που πιστεύεις ότι κάνεις καλά την δουλειά σου και μάλιστα θα πάρεις και κάποια χρήματα.

Γενικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να σε σέβονται αλλά να καταλάβεις και εσύ ότι αξίζεις την αγάπη και την αποδοχή, κυρίως από τον εαυτό σου. Αυτό σίγουρα θα σε γαληνέψει και έτσι θα κρατηθείς ακόμα και στα δύσκολα ή απέναντι σε υπερβολές που εσύ θα πρέπει να βάλεις σε τάξη.
Ερωτικά: Αν σχετίζεσαι με τον Δίδυμο ή Τοξότη σε αναγκάζει με τον δικό του τρόπο να βγεις από τον εαυτό σου και να κάνεις υπερβολές για να είσαι μαζί του. Ο λόγος είναι ότι έχετε πολλές διαφορές πάνω στον τρόπο που βλέπεις την ζωή ή ακόμα που βιώνεις την σχέση σου μαζί του. Βρες την χρυσή τομή για να μπορέσετε να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Το μυστικό για να προοδεύσεις δεν είναι να μην αφήνεις να γίνει κάτι καινούργιο από φόβο μήπως χάσεις τη δουλειά που έχεις ήδη. Αντιθέτως, πρέπει να βάλεις περισσότερο γνώση, να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να προσφέρεις μια θετική εικόνα με την παρουσία σου και όχι να γκρινιάζεις επειδή διαφωνείς με κάτι.

Γενικά: Μην αφήνεις την μελαγχολία σου να σε καπελώνει γιατί μπορεί να σε καταλαμβάνουν συναισθήματα αυτολύπησης και ίσως να μη σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα με έναν τρόπο έξυπνο και διπλωματικό.
Ερωτικά: Αν μπεις στο κύμα της αγάπης δεν θα απαιτείς να σου δίνει ο άλλος αυτά που κατά τη γνώμη σου τον ενδιαφέρουν. Άφησε να υπάρχει ελευθερία και κυρίως εμπιστοσύνη ότι θα οδηγηθείς σε ένα καλό μονοπάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι να κάνεις κάτι που να μην το ξέρουν πάρα πολλά άτομα που είστε μαζί στην καθημερινότητα, γιατί θέλεις να βγάλεις κάποια συμπεράσματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα, επειδή καλύπτονται εντέχνως από κάποια άτομα και δεν ξεχωρίζεις τελικά την αλήθεια από το ψέμα.

Γενικά: Η διασταύρωση πληροφοριών για το πώς θα κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια με μια ομάδα. Θα είναι το ιδανικό αυτή την στιγμή για σένα και δεν θα βγεις εκτός παιχνιδιού γιατί έχεις ανάγκη την κοινωνικότητα και την φιλία κάποιων ατόμων.
Ερωτικά: Βάζεις την λογική σου γιατί μερικές φορές το πολύ σου συναίσθημα που ίσως να μην είναι αληθινό γιατί φαίνεται σαν απαίτηση σε αναγκάζει να στεναχωριέσαι ή να επιβάλεις με κάποιο τρόπο τα δικά σου θέλω και αν δεν γίνουν τα θέλω σου να θυμώνεις πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να γίνεις απαραίτητος/ή για να επιβιώσεις μέσα σε μια δουλειά. Δεν είναι ανάγκη όμως να μην είσαι ο εαυτός σου και να φοβάσαι, γιατί μπορεί να πιέσεις τις καταστάσεις λόγω της ανασφάλειας σου και μετά να μην είναι και τόσο εύκολο για σένα.

Γενικά: Η κάθαρση σώματος και ψυχής δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Όμως αν έχεις το θάρρος να παραδεχτείς τα λάθη και τις αμαρτίες σου έστω και μέσα από μια μυστική εξομολόγηση προς τον εαυτό σου, θα δεις να ξελαφρώνεις και να καθαρίζεις από όλα που σε βαραίνουν και σε στεναχωρούν. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα διαπιστώσεις ότι θα αλλάξεις εντελώς, αν μπεις σ' αυτήν τη διαδικασία.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις ανάγκη να προσφέρεις στο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί ίσως να πιστεύεις ότι το έχεις αδικήσει και σίγουρα δεν θέλεις να φερθείς εγωιστικά και με έπαρση. Αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μια ουσιαστική σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να δουλέψεις με ανοικτά και καθαρά χαρτιά για αυτό θα δεχτείς να κάνεις αναλυτική λεπτομερή καταγραφή κάποιων πραγμάτων που προηγουμένως μπορεί να ήταν φλου. Η φύλαξη της δουλειάς σου μπορεί να είναι απαραίτητη, για αυτό να αρχειοθετήσεις σωστά αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Γενικά: Η Αφροδίτη, ιδιαίτερα σε σένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, κάτι έχει να σου πει. Αλλά για να ακούσεις σωστά το μήνυμά της και να μην αφήσεις το χρόνο να τρέχει άδικα, θα χρειαστεί από την πλευρά σου κυρίως να συγχωρέσεις τα άτομα που σε έχουν πληγώσει. Επίσης, να κάνεις χώρο για να μπει το καινούργιο και το ποιοτικό που έχεις ανάγκη σαν ενέργεια, προκειμένου να κάνεις την επέκταση σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ θα σε κάνει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί βλέπεις ότι σου δίνει το συναίσθημα που εσύ θεωρείς ως ιδανικό και υπάρχει προσφορά και κατανόηση από τις δυο πλευρές. Με τον Παρθένο θα φτιάξετε μια σχέση πολύ σταθερή γιατί θα το θέλετε και οι δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακαλύπτεις εύκολα τις αξίες που θέλεις να βρεις σε κάποια άτομα που συνεργάζεσαι και αυτό ίσως να είναι η λύση σε πολλά θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. Θα κάνεις ένα καινούργιο άνοιγμα που είναι αναγκαίο να γίνει για να μη βρεθείς έξω από το παιχνίδι, αλλά δεν θα πρέπει να βιάζεσαι λόγω της πίεσης που νιώθεις.

Γενικά: Η αθωότητα μερικές φορές σου βγαίνει τόσο έντονα στην επιφάνεια που μερικοί από αυτούς που είσαι μαζί ίσως πιστεύουν ότι είσαι αφελής. Όμως δεν είναι έτσι, απλά έχεις αξίες και ψάχνεις από πού να πιάσεις τη ζωή για να μπορείς να βοηθάς και να είσαι χρήσιμος/η σε κάποια άτομα.
Ερωτικά: Σχετίζεσαι με νέα άτομα τα οποία ίσως σου δώσουν να καταλάβεις τι χρειάζεσαι ακριβώς όταν είσαι μέσα σε μια σχέση. Γιατί μερικές φορές τη φιλία που ζητάς δεν την έχεις και μετά θα σε χαρακτηρίσουν σαν ιδιόρρυθμο/η ή φευγάτο/η. Όμως όταν δείξεις ακριβώς την πρόθεσή σου θα έχεις κάνει ήδη ένα θετικό βήμα για την προσωπική σου ευτυχία.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αποφεύγεις κάποιες καταστάσεις στις οποίες νομίζεις ότι δεν δημιουργείς. Παντού δημιουργείς αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ακόμα και η προσφορά σε άτομα που σε έχουν ανάγκη ίσως να είναι ένας τρόπος να δουλέψεις και να μάθεις από αυτό. Οπότε μην αποφεύγεις οτιδήποτε που κατά τη γνώμη σου δεν σου φέρνει «ποιότητα», γιατί μαθαίνεις από όλους και όλα. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου έχει πάρει φόρα και σίγουρα σε παρακινεί να κάνεις πολύ περισσότερο πράγματα.

Γενικά: Μπορεί ήδη να έχεις κάνεις κάποια λάθη στην κρίση σου και σίγουρα τώρα θα μαζέψεις τα λόγια σου και κυρίως τον τρόπο που σκέφτεσαι. Γιατί μπορεί να σκέφτεσαι χαοτικά και ίσως έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα, τα οποία τελικά θα λυθούν με αποκαλύψεις από τρίτους.
Ερωτικά: Μαζεύεσαι και σταματάς εκείνο το πέρα-δώθε και τις άστοχες κινήσεις, γιατί βλέπεις ότι δε σε οδηγούν πουθενά. Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα και, αν πεις αλήθειες γιατί δεν αντέχεις να τις κρατάς μέσα σου, το άλλο πρόσωπο μπορεί να σε παρεξηγήσει. Για αυτό αν μπορείς συγκρατήσου και άφησε να περάσει ο καιρός.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις μια υποχώρηση, για αυτό μην αμφισβητείς τα συμπεράσματα ενός ατόμου που πιθανόν να θέλει να συνεργαστεί μαζί σου και να μην ξέρει τον τρόπο. Άφησε να εξελιχθούν τα πράγματα πιο ομαλά και μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου