Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Σκορπάει χαμόγελα η Παραμυθούπολη. Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων έως την Κυριακής 21/12



Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή των δημοτών και επισκεπτών από άλλες περιοχές, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 4ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας. Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, εθελοντές, μαθητές του Δήμου Πέλλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, συμμετέχουν στο παραμυθένιο χωριό, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, όπου μπορούν όλοι να πλάσουν τα χριστουγεννιάτικα όνειρά τους και να ζήσουν… «Χριστούγεννα σαν Όνειρο».
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, στο Σπιτάκι Αγάπης και Αλληλεγγύης, θα τραγουδούν και θα συλλέγουν φάρμακα, τρόφιμα και είδη υγιεινής (χαρτιά υγείας, σαμπουάν κ.λ.π.).
Την ίδια ημέρα, στις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην κεντρική σκηνή, οι επισκέπτες της 4ης Παραμυθούπολης θα απολαύσουν μια live ελληνική βραδιά με συναυλία που θα δώσουν μουσικοί από τον “Λόφο live stage” (Φιλίππειο).
Την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 10.00 το βράδυ, στον πεζόδρομο, τα Χαμογελαστά Αστεράκια και το Χαμόγελο του Παιδιού σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.
Επίσης:
- Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, στο Σπιτάκι Αγάπης και Αλληλεγγύης, θα γίνει «το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Χαμένου Θησαυρού», με παράλληλη συλλογή φαρμάκων, τροφίμων και ειδών υγιεινής, από τα Τμήματα Στίβου του ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών και του ΑΟΠ Μίλωνα.  Λίγο αργότερα, στις 6.00 μ.μ. τα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου Πέλλας θα παρουσιάσουν ένα «Μουσικό Σεργιάνι στην Παραμυθούπολη». Στις 7.00 μ.μ. οι επισκέπτες της 4ης Παραμυθούπολης θα έχουν την ευκαιρία να «γευθούν» μια «Μαγική Νύχτα από την «Αθλοκίνηση & το Studio  Γυμναστικής  Βαρσαμά».
- Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, στο Σπιτάκι Αγάπης και Αλληλεγγύης,  τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ Γιαννιτσών τραγουδούν και συλλέγουν φάρμακα, τρόφιμα και είδη υγιεινής (χαρτιά υγείας, σαμπουάν κ.λ.π.). Θα ακολουθήσει, στις 8.00 το βράδυ συναυλία με «Κρητική Νότα» και με τον Γιώργο  Σφακιανάκη στην λύρα, Νίκο Τσακνάκης στο λαούτο και Γιώργο Δουλγεράκη στα κρουστά- ασκοπαντούρα. Συμμετέχει ο Σύλλογος Κρητών Γιαννιτσών «Νίκος Ξυλούρης».
- Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών θα δοθεί παιδική θεατρική παράσταση «Η Χριστουγεννιάτικη Μπουγάδα, από τα «Ανεμοσκορπίσματα». Την ίδια ημέρα, στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ''Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Χορού'', από την Σχολή Χορού της Δήμητρας Σαμψωνίδου «Χορομάθεια». 
 Η 4η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας θα διαρκέσει έως τις 4 Ιανουαρίου 2015. Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου