Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην 4η Παραμυθούπολη στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών



Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο στο Πνεύμα των Χριστουγέννων
- Παραδοσιακοί Χοροί από τμήματα της Μικρασιατικής Εστίας
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, που διοργανώνουν ο δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π..

-          Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, στις 7.00 το απόγευμα, το Χορευτικό Τμήμα της Μικρασιατικής Εστίας Ν. Πέλλας θα παρουσιάσει Παραδοσιακούς Χορούς.
-          Λίγο νωρίτερα, στις 5.00 το απόγευμα, από το ΕΚΑΒ θα παρουσιαστούν στο Σπιτάκι Αγάπης και Αλληλεγγύης, μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης.
- Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, οι εκδηλώσεις της Παραμυθούπολης θα έχουν την «μουσική σφραγίδα» του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου, μαθητές και καθηγητές του οποίου, στις 6.30 το απόγευμα, θα δώσουν μουσικές παραστάσεις με συναυλίες, χορωδίες και Χάλκινα Πνευστά, «στο Πνεύμα των Χριστουγέννων».
- Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, τα παιδιά του 13ου και 17ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών, στο Σπιτάκι Αγάπης και Αλληλεγγύης, θα τραγουδούν και θα συλλέγουν φάρμακα, τρόφιμα και είδη υγιεινής.
Από 14 Δεκεμβρίου 2014, ο πεζόδρομος και το Πολύκεντρο Γιαννιτσών μεταμορφώνονται και φιλοξενούν ένα παραμυθένιο χωριό, όπου μπορούν όλοι να πλάσουν τα χριστουγεννιάτικα όνειρά τους και να  ζήσουν «Χριστούγεννα σαν… Όνειρο», στην 4η Παραμυθούπολη του δήμου Πέλλας …

1 σχόλιο: