Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε τις 706 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας (5μηνα) που προκηρύσσονται στην Π.Ε.Πέλλας


Ολοκληρώθηκε από τον ΟΑΕΔ η προκήρυξη, για την Κοινωφελή Εργασία και τις 52.818 προσλήψεις με τα «λεγόμενα» πεντάμηνα ενώ έτοιμη είναι και η κατανομή. Στη δημόσια πρόσκληση φαίνεται ότι έχει προταθεί να καλυφθούν , σε φορείς του δημοσίου (σχολεία, ΟΤΑ, δήμοι, Ασφαλιστικά Ταμεία). Το ΑΣΕΠ αναμένεται να δώσει την απαιτούμενη έγκριση έως το τέλος του έτους και στη συνέχεια ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει τις ακριβείς θέσεις ανά ειδικότητα και τους τομείς του δημόσιου που πρόκειται να απορροφηθούν. Στόχος είναι το πρώτο 20αήμερο του Ιανουαρίου να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων.
Ακολουθεί η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων των δικαιούχων και η υποβολή ενστάσεων, οι οποίες πρέπει να ελεγχθούν από αρμόδια επιτροπή. Στη συνέχεια θα γίνει η ανάρτηση των οριστικών πινάκων και έως 15 μέρες μετά πρέπει οι ωφελούμενοι να έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις εργασίας, ανά φορέα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις υπηρεσιακών παραγόντων του ΟΑΕΔ, κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί, νωρίτερα από το β'15νθήμερο του Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι όσοι άνεργοι επιλεχθούν να στελεχώσουν υπηρεσίες καθαριότητας θα λάβουν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα για τις υπηρεσίες τους.


δείτε εδώ όλη την κατανομή των θέσεων

Ακολουθεί παρακάτω η κατανομή των θέσεων στην Π.Ε. Πέλλας όπως τις συγκεντρώσαμε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Πέλλα Δώθε:


















































1 σχόλιο: