Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Το βίντεο της πτώσης της Αθηνάς Ωνάση από το άλογο της στους ιππικούς αγώνες



Δόθηκε στην δημοσιότητα το βίντεο με την πτώση της Αθηνάς Ωνάση κατά την διάρκεια των αγώνων ιππασίας στη Γενεύη και δείχνει το πόσο σφοδρή ήταν η τούμπα αλλά και πόσο τυχερή στάθηκε η κληρονόμος που έπεσε με το κεφάλι.

Η Αθηνά Ωνάση συμμετείχε στους αγώνες ιππασίας με το άλογο της, την 11χρονη Αντ Καμίλ Ζι-Ζανγκ που τελικά δεν στάθηκε τόσο τυχερή. Η ίδια είχε… άγιο καθώς δεν χτύπησε, αλλά τα τραύματα του αλόγου ήταν τόσο σοβαρά, που οι κτηνίατροι έκριναν ότι ήταν απαραίτητη η ευθανασία. Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε με γερανό σε ειδικά διαμορφωμένο κτηνιατρείο, όπου και δόθηκε τέλος στη ζωή του για να μην υποφέρει.


«Το άλογο είχε υποστεί τόσο σοβαρά χτυπήματα που ήταν αδύνατο να αναρρώσει. Για να μην υποφέρει κρίναμε αναγκαίο να το αναπαύσουμε», είπε ο κτηνίατρος που το ανέλαβε. Η 29χρονη κληρονόμος είναι απαρηγόρητη για την απώλεια της Αντ Καμίλ.

Το μοναδικό παιδί της Χριστίνας Ωνάση, κόρης του αείμνηστου επιχειρηματία, κληρονόμησε το 55% της αμύθητης περιουσίας του, μετά το θάνατό της μητέρας της. Εδώ και χρόνια έχει αφιερωθεί στην ιππική καριέρα, έχοντας ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία να ιππεύει.



koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου