Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σάββας Παπαδόπουλος και η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών για τον χαμό του Γιώργου Τσιμπίνη



Ο Γιώργος ήταν ο νεότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην Αναγέννηση στην τότε Β΄ Εθνική. Ήταν μόλις 16 χρονών.
Γνωριστήκαμε το 1985-86 όταν εγώ ως προπονητής της Αναγέννησης και αυτός ως παίκτης της, είχαμε διαφορετικούς κώδικες επικοινωνίας, οι οποίοι εκφραστήκαν με το περιβόητο τότε «νερό Πενταπλατάνου 1500 δρχ»
Στην συνέχεια ο Γιώργος ως ποδοσφαιριστής άλλαξε και επίπεδο και πόλη, αφού πέρασε στο πανεπιστήμιο και πήρε μεταγγραφή στην Α’ Εθνική για την τότε ομάδα μοντέλο της ΕΑ Λάρισας. Εκεί, συνέχισε την επιτυχημένη για πολλά χρόνια καριέρα του, φτάνοντας μέχρι και την Εθνική Ελλάδος.

Και ενώ βρισκόταν ως ποδοσφαιριστής στο ζενίθ του, ένα τροχαίο τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Παρέμεινε όμως στο ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων ανέλαβε και την ομάδα των «ΠΑΙΔΩΝ» της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, με την οποία στέφτηκε πέντε (5) συνεχόμενες φορές πρωταθλητής νομού Πέλλας.
Ως προπονητής εργάστηκε σε διάφορους συλλόγους όπως Αναγέννηση, Μελίσσι, Ν. Πέλλα κλπ.

Ήταν μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και παθιασμένος με την δουλειά του.
Συνεργαστήκαμε περίπου 6-7 χρόνια , τον εκτιμούσα πολύ ως άνθρωπο και είχαμε όνειρα για τα παιδιά όσο και για το ποδόσφαιρο.
Θλιβόμαστε αφάνταστα για τον πρόωρο χαμό του φίλου και συνεργάτη και συλλυπούμαστε τους οικείους του τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι συνεργάτες και τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών.
Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο φίλε Γιώργο.


Σαββας Παπαδόπουλος
ΑΑΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου