Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αντώνης Σαμαράς: «Εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση η εκλογή Προέδρου»



Σφοδρή επίθεση μέσα από άρθρο του εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Σαμαράς, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τους βουλευτές, να παραμερίσουν τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας, εκλέγοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Πρωθυπουργός το κατηγορεί πως με την στάση του και την ρητορική των στελεχών του, δημιουργεί κλίμα φόβου στις αγορές:

«H ανησυχία υπάρχει και είναι δικαιολογημένη και την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Όμως η δημοκρατία έχει όπλα να εξουδετερώσει αυτό το κλίμα φόβου. Με την ευθύνη των βουλευτών να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παρά τους εκβιασμούς τους».
Παράλληλα, επισημαίνει πως αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι αγορές, οι οποίες είχαν ανοίξει για την Ελλάδα, έκλεισαν και πάλι.
Στη συνέχεια, τονίζει πως η χώρα βγαίνει από την κρίση, αφού προωθείται σύντομα συμφωνία με τους εταίρους για τον μηχανισμό προληπτικής στήριξης αλλά και για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας, θεωρώντας πως η Κουμουνδούρου βάζει φρένο σε αυτή την πορεία:
«Σε δύο μήνες τελειώνουμε. Και πάνε να μας σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία της επόμενης μέρας. Το μόνο που απομένει είναι να παραμερίσουμε τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας. Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση».
Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου