Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές του Περιφ. Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για τα Χριστούγεννα



Στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων ήταν σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου φιλαρμονικές, μπάντες, χορωδίες, σύλλογοι και φορείς τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και έδωσαν ευχές στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
«Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους τους συμπολίτες μας ευτυχία και αισιοδοξία. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία για τον τόπο μας η κοινωνική συνύπαρξη, η συνεννόηση και η συνέπεια, ώστε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Μακεδονία μας, για την Ελλάδα μας. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ήταν η Μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού, η Μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Λύκειο Ελληνίδων, ο Σύλλογος Κερκυραίων οι «Φαίακες», η νεολαία του ΚΚΕ, ο Σύλλογος Λεχριτών Θεσσαλονίκης και η Μπάντα της Αστυνομίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου