Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε ο ίδιος ο Μελάς δεν κατάλαβε γιατί ψήφισε "παρών"!



Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έκανε την έκπληξη και ψήφισε "παρών" στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο βγαίνοντας από την Βουλή δήλωσε στους δημοσιογράφους πως στις επόμενες δύο ψηφοφορίες θα ψηφίσει... ναι!
Ο Παναγιώτης Μελάς είχε ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες ημέρες πως η πιθανότητα να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα έφτανε το 80%, ωστόσο σήμερα ψήφισε "παρών", κάνοντας την έκπληξη και δημιουργώντας... ψιθύρους στο κοινοβούλιο.

Click4more: Έτσι ψήφισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές για ΠτΔ
Πολλοί μίλησαν για "κωλοτούμπα" έχοντας την εύλογη απορία του τι μπορεί να οδήγησε τον ανεξάρτητο βουλευτή σε μία τόσο θεαματική αλλαγή πλεύσης.
Ο ίδιος, βγαίνοντας από το ελληνικό κοινοβούλιο μετά το πέρας της ψηφοφορίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως "είχα πει ότι είμαι 80%. Σήμερα υλοποίησα το 20% και το 80% θα το υλοποιήσω στις επόμενες ψηφοφορίες".
Τα παραπάνω υποστήριξε και λίγο αργότερα μιλώντας στο mega, λέγοντας πως θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα στις δύο επόμενες ψηφοφορίες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το γιατί σήμερα ψήφισε "παρών", εφόσον έχει ήδη αποφασίσει να ψηφίσει "ναι" στις δύο επόμενες και φυσικά περισσότερο σημαντικές ψηφοφορίες.
Ο κ. Μελάς επαναλάμβανε συνεχώς πως σήμερα υλοποίησε το 20% που είχε δηλώσει και στις 23 και 29 Δεκεμβρίου θα υλοποιήσει το 80%...
Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου