Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σε ενίσχυση του ρόστερ της προχωρά η Αναγέννηση Γιαννιτσών



Λίγο πριν τελειώσει η χρονιά η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με πρωτεργάτη  τον πρόεδρο κ Σαββουλίδη και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Β. Ασλανίδη συζητά με 4-5 ποδοσφαιριστές για να εντάξει στο ρόστερ της η ομάδα της Αναγέννησης  στην προσπάθεια που κάνει να φανεί πιο ανταγωνιστική για το 2015 και να πετύχει τον στόχο της που είναι για φέτος η παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα της Αναγέννησης που φέτος ξεκίνησε με πολλά νέα παιδία της περιοχής από αγώνα, σε αγώνα παρουσιάζεται πιο δυνατή και αυτό χαροποιεί τον κόσμο και τους διοικούντες, όμως επειδή η προσπάθεια για την παραμονή και το πρωτάθλημα είναι δύσκολο,  θα προσπαθήσει να αποκτήσει κάποιους παίκτες για να βοηθήσουν τα παιδιά αυτά , ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται με 5 παίκτες που όλοι τους έχουν  θητεία από την Β´ εθνική. αναμένεται τις επόμενες μέρες η ανακοίνωση των ονομάτων αφού 2 από αυτούς είναι πολύ κοντά.
Θεωρείτε δεδομένο ότι από τα φυτώρια της ομάδας θα ανέβουν τώρα 2 παίκτες μην ξεχνάμε ότι η Αναγέννηση είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια στα τμήματα υποδομής του νομού  Πέλλας τα τελευταία χρόνια και έχει μια ακαδημία με πάνω από 150 παιδιά.
Βέβαια η φιλοσοφία της διοίκησης και του προπονητή είναι η ομάδα να αποτελείτε κατά κύριο λόγο από παιδιά της περιοχής, παιδιά  που αγαπούν το ποδόσφαιρο, την πόλη και την ομάδα, μόνο έτσι η Αναγέννηση θα πετύχει την ποδοσφαιρική Αναγέννηση που όλοι θέλουν στην πόλη των Γιαννιτσών και ευρύτερα στον Δήμο των 75000 κατοίκων.
Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου