Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχείς φιλικοί αγώνες για τις ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού



Τη γειτονική Σκύδρα επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο οι ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού για σειρά φιλικών αγώνων με αντίστοιχα τμήματα του Σκυδραϊκού.  Ο υπεύθυνος ακαδημιών της Σκυδραϊκής ομάδας ΚΟΛΟΒΟΣ Ανέστης φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες και εκατό(100) περίπου αθλητές των δύο ομάδων πρόσφεραν όμορφες στιγμές στους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Σκύδρας σε ένα μαραθώνιο αγώνων που διήρκησε πέραν των τεσσάρων ωρών.

                Το προσεχές Σάββατο η ομάδα της Έδεσσας συνεχίζει τις δραστηριότητες της και θα μεταβεί για φιλικούς αγώνες στο Αιγίνιο Πιερίας με τμήματα ακαδημιών του Αιγινιακού. Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που ο Πανεδεσσαϊκός μεταβαίνει στο Αιγίνιο για τουρνουά μικρών ηλικιών,  απόδειξη των άριστων σχέσεων των δύο συλλόγων τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε οι εγκαταστάσεις της τοπικής ομάδας είναι από τις αρτιότερες  που υπάρχουν στην επαρχία, προσφέροντας στους αθλητές ιδανικές συνθήκες για να ασκηθούν στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.    
                Ταυτόχρονα ετοιμάζονται οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του Πανεδεσσαϊκού  στο 4ο HOLIDAY BASKETBALL TOURNAMENT που διοργανώνει  ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ(ομάδα που συμμετέχει στην Α1 Γυναικών) και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου Θεσσαλονίκης  το τετραήμερο 26-29 Δεκεμβρίου για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα το 2000-2001 και νεότερα. Ο Πανεδεσσαϊκός θα συμμετάσχει με τέσσερα τμήματα, ενώ η παρουσία των τμημάτων του στη Θεσσαλονίκη θα συνδυαστεί με δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου