Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Άνοιξε το πρώτο sex club για γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τον λεσβιακό έρωτα



Φαίνεται πως η Κάρα Ντελεβίν έκανε μόδα τον πειραματισμό μιας straight γυναίκας στα μονοπάτια του λεσβιακού σεξ. Την ώρα που πολλές διάσημες κυρίες, μεταξύ των οποίων η Αντζελίνα Τζολί, η Άμπερ Χερντ και η Lady Gaga έχουν παραδεχτεί πως στο παρελθόν δοκίμασαν το σεξ με γυναίκες, μία επιχειρηματίας στην Αγγλία φρόντισε να κάνει πράξη το όνειρο πολλών γυναικών.


Η 34χρονη, έστησε στο Λονδίνο το Skirt Club, το πρώτο sex club μόνο για γυναίκες, όπου παρέχεται η δυνατότητα νέων γνωριμιών και ελεύθερου σεξ υπό συνθήκες απόλυτης χλιδής. Η διαφορά του με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις αυτού του τύπου, είναι πως το Skirt Club, που μετρά μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, δεν απευθύνεται σε λεσβίες, αλλά σε straight γυναίκες που απλά θέλουν να πειραματιστούν σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον.

Απαλή μουσική, απαλός φωτισμός και άφθονη σαμπάνια δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσεις, να αφεθείς και να γνωρίσεις γυναίκες με τις οποίες μπορείς -αν το θελήσεις- να κάνεις σεξ και να δοκιμάσεις τη χαρά του… λεσβιακού. Τα μέλη του συγκεκριμένου club είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους γυναίκες γύρω στα 35, παντρεμένες, με παιδιά, που όμως νιώθουν την ανάγκη να απελευθερωθούν. Όλες ανεξαιρέτως δε είναι κάτι παραπάνω από καυτές.

Πώς όμως η ιδιοκτήτρια εμπνεύστηκε την επιχείρηση αυτή; «Είχα παρατηρήσει πως οι γυναίκες αισθάνονται μια παράξενη έλξη προς άλλες γυναίκες ακόμα κι αν ερωτεύονται άντρες. Αυτό θέλησα το απελευθερώσω από μέσα τους κατά κάποιο τρόπο και να τους δώσω τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το λεσβιακό σεξ σε ένα ευχάριστο περιβάλλον», δηλώνει η δαιμόνια επιχειρηματίας.

Μάλιστα, οι δουλειές πάνε τόσο καλά που σκέφτεται να επεκτείνει την επιχείρησή της στο Μαϊάμι, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη. Μάλλον οι γυναίκες τελικά περνούν πολύ καλύτερα μόνες τους.


koolnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου