Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 1η ημέρα του 2015



Το να αγαπάς είναι μια γεύση από τον Παράδεισο
Καλή χρονιά! 


Γενικά: Μην αμφισβητείς την διάθεσή σου που σε σπρώχνει να προφυλάξεις τα συναισθήματά σου και να μην τα βγάλεις στην φόρα. Θα είσαι αρκετά συγκρατημένος/η για να μην παρεξηγηθείς.
Ερωτικά: Η επιρροή ενός Ταύρου είναι αρκετά μεγάλη πάνω σου αλλά επειδή δεν θέλεις να το παραδεχτείς μάλλον κάνεις ότι απέχεις ή ότι δεν είσαι 100% προσηλωμένος με την ψυχή και την καρδιά σου. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν αγαπάς, απλά προστατεύεις κάπως τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σημαντικότερη για σένα απόφαση είναι να κρατήσεις όλες τις καλές φάσεις και να διαγράψεις τα προβλήματα ή τα μελλοντικά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να πατήσεις πολύ γερά στα πόδια σου για να κυριαρχήσεις πάνω στα πράγματα που ήδη έχεις δημιουργήσει.

Γενικά: Θα πείσεις και τον εαυτό σου και τους γύρω σου ότι έχεις αντιληφθεί τι στάση ακριβώς πρέπει να κρατήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια πολύ καλή κοινωνική επαφή που θα σου αλλάξει κάπως την οπτική γωνία.
Ερωτικά: Θεωρείς τον εαυτό σου εξισορροπημένο, οπότε και δεν νοιάζεσαι για το αν κάποιος σε αρνείται ή δεν σου δίνει την αξία που πιστεύεις ότι έχεις. Για αυτό θα δοκιμάσεις να βγεις από μια κατάσταση δύσκολη χωρίς όμως να περιπλέξεις τα πράγματα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες τρείς ημέρες θα δεις ότι θα πετύχεις κάτι πολύ δυνατό με έναν Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πιστεύεις στον εαυτό σου και δεν φοβάσαι, τόσο θα έρχονται οι επιτυχίες. Ακόμα και σήμερα θα νιώσεις ότι είσαι βράχος με μεγάλη αντοχή και ισχυρή κρίση.

Γενικά: Από το απόγευμα και μετά θα βγεις από το καβούκι σου και θα νιώσεις τόσο μεγάλη χαρά και άνεση που θα τη μεταδώσεις και στους άλλους. Θα κάνεις κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις με μεγαλύτερα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα.
Ερωτικά: Έχεις αυθορμητισμό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την κούραση της ημέρας. Θα βιώσεις ακόμα και συναισθήματα ελευθερίας. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα συγκρατήσεις πιο εύκολα την μεγάλη σου ευαισθησία και ίσως σε τραβήξει ένας πολύ ώριμος Τοξότης.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τίποτα. Να οραματίζεσαι όσο μπορείς το μέλλον σου με αισιοδοξία και θα γίνουν όλα σιγά-σιγά όπως τα θέλεις.

Γενικά: Παρόλο που έχεις επικοινωνιακή διάθεση, μπορεί να νιώθεις κούραση λόγω του ξενυχτιού στο ρεβεγιόν, γι' αυτό θα προτιμήσεις να απολαύσεις μια καλή συζήτηση με λίγους φίλους και γνωστούς, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.
Ερωτικά: Μια αγνή σκέψη στριφογυρίζει συνεχώς στο μυαλό σου αλλά δεν είναι βασανιστική. Με τον Τοξότη δεν είστε πολύ κοντά αλλά σε απασχολεί και προσπαθείς με κάποιο τρόπο και χωρίς να φαίνεσαι να μάθεις νέα του. Με τον Δίδυμο υπάρχει μια μυστική επικοινωνία, την οποία όμως δεν την προχωράς γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Με τον Αιγόκερω είσαι πολύ καλά γιατί τα έχετε βρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να χαλάσεις την ημέρα σου και έχεις αφεθεί στην ροή της. Χωρίς να αγχώνεσαι, κάνεις συζήσεις εύκολες και κυρίως πολύ έξυπνες και διπλωματικές.

Γενικά: Στην αρχή της ημέρας θα έχεις μια βαρυθυμία αλλά όσο θα προχωρά η μέρα θα σκέφτεσαι πολύ διπλωματικά και όταν βρεθείς και πάλι με φίλους θα νιώσεις έντονα την χαρά της επικοινωνίας.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο είναι αρκετά δύσκολη για αυτό χρειάζεται να μιλάτε πιο εύκολα και άνετα. Θα το προσπαθήσεις πάντως για να πάει η ημέρα σου καλά και να μην έχεις προστριβές και εντάσεις. Θέλεις μέσα από την καρδιά σου να βιώσεις συναισθήματα συντροφικά και αν είσαι ελεύθερος/η, ένα μεγάλο έρωτα. Ακόμα και σήμερα να ξέρεις ότι έχεις σημαντικές ευκαιρίες για αυτό μην ανησυχείς καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επικοινωνία είναι αυτό που σου χρειάζεται για να εκμεταλλευτείς την εύνοια του Δία γι' αυτό θα είσαι όσο μπορείς ανοικτός/η.

Γενικά: H αναφορά σε όμορφα πράγματα θα σε κάνει να αναθαρρήσεις και να δεις την πρώτη ημέρα του χρόνου θετικά. Για αυτό κράτησε την εμπιστοσύνη σου σε αυτό που σε χαροποιεί και σου δημιουργεί αισιόδοξα συναισθήματα.
Ερωτικά: Η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου είναι πάντα μα κρυφή αγωνία η οποία μερικές φορές σε βάζει να σκεφτείς κάποια πράγματα έξω από εσένα που έμμεσα σε αφορούν. Η διαίσθησή σου θα σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν μια καλή σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη σου είναι πολύ οργανωμένη και θετική για αυτό θα νιώσεις ότι θα μπορείς να κερδίσεις ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Το καλό είναι ότι θα έχεις αισιοδοξία η οποία θα σε καθοδηγήσει στο να κάνεις αυτό που λέει το ένστικτό σου.
  
Γενικά: Βρίσκεσαι κάτω από έντονη πίεση γιατί θέλεις να κάνεις διάφορα πράγματα ταυτόχρονα και δυσκολεύεσαι να οργανωθείς. Όμως, θα περιορίσεις κάποιες αρνητικές σκέψεις οι οποίες σε κάνουν να ανησυχείς.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο δεν είναι και τόσο εύκολη γιατί έχετε διαφορετικούς στόχους. Αυτό που πιθανόν σας σώζει είναι ο αισθησιασμός που υπάρχει μεταξύ σας που σας βοηθάει να ξεπερνάτε τις αναποδιές.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα αν και έχεις άγχος ένα άγχος για τα οικονομικά σου ή πως θα ρεγουλάρεις κάποιους συνεργάτες σου για να είναι πιο τυπικοί, θα προσπαθήσεις να αφήσεις πίσω σου αρνητικές σκέψεις για να μπορέσεις ανεβάσεις τη διάθεσή σου.

Γενικά: Το να μοιράζεσαι δεν σου είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, γιατί μερικές φορές έχεις ανάγκη τον έλεγχο ώστε να οργανώνεις όπως θέλεις την ζωή και τον χρόνο σου. Αλλά σήμερα θα ακολουθήσεις όλα τα θέλω των άλλων και θα τους κάνεις τα χατίρια.
Ερωτικά: Η προτεραιότητά σου είναι να έρθεις πολύ κοντά με ένα άτομο. Ίσως να σκέφτεσαι και κάποιο άλλο που πιθανόν να είναι Λιοντάρι γιατί δεν έχετε ακόμα καταλήξει τι θα γίνει μεταξύ σας αλλά το βασικό μήνυμα της συντροφικότητας θα το δείξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς τη δικαιοσύνη και την ισορροπία για να μπορέσεις να διώξεις κάποιες αρνητικές σκέψεις με συνεργάτες και άτομα που είστε πολύ κοντά. Πάντως να μην αφήσεις σήμερα να σε χαλάσει κάτι.

Γενικά: Η εμφάνιση και γενικά η παρουσία σου θα είναι αρκετά προσεγμένη ίσως όμως και συντηρητική γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις πολύ. Ενώ είσαι άτομο που έχει πάντα κάτι να πει πιθανόν σήμερα να είσαι πιο σιωπηλός/η. Ακολουθείς το ένστικτό σου, οπότε δεν θα πέσεις έξω. Το πολύ το φαγητό δεν θα σε ωφελήσει γι' αυτό πρέπει να κρατήσεις ένα μέτρο.
Ερωτικά: Πιθανόν κάπου στο βάθος του μυαλού σου να κρύβεις ένα είδος ανασφάλειας, το οποίο προσπαθείς να καλύψεις με διάφορες αστείες δηλώσεις. Το χιούμορ σίγουρα θα σε σώσει ακόμα και με τον Ταύρο που έχεις ανησυχήσει αρκετά για αυτόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να σκεφτείς άλλα πράγματα για να ξεφύγεις από κάποιες υποχρεώσεις που σε στοιχειώνουν. Σήμερα θα αναζητήσεις ή θα οραματιστείς λύσεις που είναι για σένα πολύ θετικές και δημιουργικές.

Γενικά: Θυμίζεις κάποιον που μπορεί να γεμίσει την σακούλα του με δώρα που θα μοιράσει σε όλους. Είναι σημαντική η παρουσία σου σε ένα συγκεκριμένο μέρος με τους δικούς σου τους ανθρώπους όπου θα περάσεις καλά μαζί τους.
Ερωτικά: Βάζεις τη λογική και η επιλογή σου για το πώς θα περάσεις σήμερα μάλλον θα αφορά στην επαφή με ένα Ταύρο που σου δίνει τα εχέγγυα αλλά και την σιγουριά ότι σε θέλει. Δεν σου αρέσει ο πειραματισμός οπότε δεν θα ρισκάρεις με ένα άτομο που δεν έχετε κοινό προσανατολισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν έχεις ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις σου νιώθεις πολύ καλά και παίρνεις πίσω με ευκολία κάποια χρήματα που έχεις διαθέσει. Σε κάνει και νιώθεις πολύ καλά και σίγουρο/η για τον εαυτό σου. Οπότε θα προτιμήσεις η χρονιά σου να ξεκινήσει με καλές προοπτικές.

Γενικά: Έχεις κάποιες ενστάσεις γιατί δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεως αλλά τελικά θα δεχτείς κάποια άτομα με τα οποία δεν ταιριάζεις και πολύ. Όπως βλέπεις είναι αναγκαίο να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις οι οποίες με το ένα ή τον άλλο τρόπο σε δεσμεύουν. Η μαγειρική και οτιδήποτε άλλο αφορά στην κουζίνα και το σπίτι θα σε βάλει να μπεις βαθιά στην πραγματικότητα.
Ερωτικά: Η ζωή σου με ένα Ταύρο ή Σκορπιό θα σε βάλει να σκεφτείς περισσότερο και να ζήσεις ό, τι είχες στο μυαλό σου. Η ζωντάνια σου πάντως είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι και δεν παραμένεις στα ίδια γιατί μπορεί να κάνεις πράξη μια ιδέα σου. Χρειάζεται να τις προσπαθήσεις και να βρεις λύσεις στο πώς θα τις διαχειριστείς και μετά να δράσεις.

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια πολύ καλή επαφή με κόσμο και κοινωνικές ομάδες. Η αγάπη και η συμπάθεια θα είναι διάχυτη και αυτό θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις, κυρίως οικογενειακές.
Ερωτικά: Η σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνεις στον εαυτόν σου και στο πρόσωπο που είστε μαζί. Όσο δεν αμφισβητείς, τόσο καλύτερα θα είσαι την πρώτη ημέρα του χρόνου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αμφισβητείς καθόλου κάποιες κινήσεις που έχεις κάνει. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις στον εαυτό σου ακόμα μια ευκαιρία να κερδίσει χρήματα αλλά και να μπεις σε μια νέα δουλειά.

Πηγή:
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου