Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Με σερί νικών ξεκίνησε το 2015 η ομάδα μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών


Με σερί δύο νικών ξεκίνησε το 2015 η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών», συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την μεγαλειώδη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα ανδρών της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ειδικότερα, μετά από τη νίκη που σημείωσε στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου -εκτός έδρας- επί του ΑΟΚ Γουμένισσας με σκορ 75-72, «συνέτριψε» το περασμένο Σάββατο 17-01-2015, σε αγώνα εντός έδρας, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών, την ομάδα «ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν. ΣΑΝΤΑΣ», με σκορ 92-36, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του «Μέγα», με μία εξαιρετική εμφάνιση από το σύνολο των παιχτών της και ιδιαίτερα των νεαρότερων, είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ. Από την αρχή του παιχνιδιού είχε τον πλήρη έλεγχο, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο αντίπαλό της.
Αξίζει να σημειώσουμε την πολύ καλή διαιτησία των Μ. Μελανίδη –Μ. Κλωναρά.  
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου, τόνισε τα εξής: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μου. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα χτίσαμε διαφορά ασφαλείας και έτσι είχα την ευκαιρία  να χρησιμοποιήσω όλους τους παίχτες μου. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο των ριμπάουντ και παίξαμε καλή άμυνα. Συνεχίζουμε την πορεία μας έχοντας από αύριο το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΓΕ Πιερίας».

Τα δεκάλεπτα : A΄: 26-10, Β΄: 14-10, Γ΄: 31-13, Δ΄: 21-03.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου- Ν. Κοτλέας): Στόϊτσης 8, Δεμερτζής 10(2τρ.),  Πατσιάνης 6,  Βασιλειάδης 23 (3τρ.), Παπαϊδης 11, Πανόπουλος 13, Παναγωτιδης, Μπουτάκης, Καρυπίδης  2, Μόσχου  5(1τρ.), Καρύπης, Αργυρόπουλος 14.

ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν.ΣΑΝΤΑΣ (Λαδάς): Ανδρεάδης 9 (1τρ.), Μεταξάς, Βέττης 5, Καπνίδης, Βασδραβανίδης 3(1τρ.), Βλαχόπουλος, Πανταζής 5(1τρ.), Υφαντίδης 14, Μακρίδης, Ζλατούδης, Κριεζής, Ναρλίδης.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου