Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 21/1



«Μια ψυχή για δεν μπορεί να δει το ωραίο αν δεν είναι ωραία αυτή η ίδια».


Γενικά: Μπορεί να βρεθείς με πολύ κόσμο και θα σου αρέσει γιατί θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Επίσης, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τα ηγετικά σου προσόντα έστω και με ένα μικρό ποσοστό.
Ερωτικά: Να θυμάσαι ότι η αγάπη και η προσφορά απέναντι στο άλλο το πρόσωπο είναι η υπέρβασή σου. Αν όμως κρατήσεις εγωκεντρικές συμπεριφορές πιθανόν να παραμείνεις στα ίδια και δεν θα πετύχεις κάτι το πολύ δυνατό μέσα στην προσωπική σου σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσχεδιάζεις με ευκολία τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις για να λειτουργήσεις ομαδικά και όχι ατομικά. Αυτό σίγουρα θα σε προϊδεάσει να κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ σημαντικές οι οποίες θα είναι καλές για το μέλλον σου.

Γενικά: Δεν περιμένεις να γίνει κάτι σημαντικό για να λάβεις μέρος. Αντίθετα κάτι σε σπρώχνει να λειτουργήσεις περισσότερο δυναμικά αλλά και κάπως συντροφικά και ιδιαίτερα, κυρίως όμως αντίθετα στην βασική σου φιλοσοφία που είναι η εξασφάλιση και η σταθερότητα. Η δράση σου θα έχει παράδοξο και πολύ προχωρημένο τρόπο γιατί θα αναγκαστείς να προσαρμόσεις στην ζωή σου νέες θεωρίες και ιδέες.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε ένα φιλικό περιβάλλον και αυτό είναι κάπως δύσκολο για σένα γιατί είσαι άτομο του πάθους και της κτητικότητας και σίγουρα δεν έχεις μάθει να είσαι χαλαρός/η ή φιλικός/η και τελείως ελεύθερος/η σε ιδεολογίες και συμπεριφορές. Όμως ο Υδροχόος μπορεί να σου επιβάλλει να λειτουργήσεις έτσι για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να ασπαστείς ιδέες και να αποδεχτείς άτομα τα οποία δεν είναι εύκολο να χωνέψεις γιατί διαφωνείς κάθετα σε κάποιες συμπεριφορές γι' αυτό πρέπει να φερθείς έξυπνα. Οι υπερβάσεις σε αυτά τα θέματα είναι συνεχόμενες και αναγκαίες.

Γενικά: Πιάνεις στον αέρα τι πρέπει να κάνεις για να ξεφύγεις από τα ίδια και θα τα καταφέρεις γιατί θα έχεις την δυνατότητα να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία αλλά και να προσεγγίσεις κάποιες σπουδές που σχετίζονται με έρευνα ή ακόμα και με ομαδική δουλειά. Θα φτάσεις στην ποιότητα που ψάχνεις για να μπορέσεις να είσαι καλύτερα.
Ερωτικά: Η αλήθεια είναι αρεστή αρκεί να πιστεύεις ότι όταν κάνεις την κίνηση να μιλήσεις για σένα θα είναι για να είσαι κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά και να δημιουργήσεις μια ποιοτική σχέση την οποία έχεις απόλυτη ανάγκη.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις τον εαυτό σου σε πειραματισμό και σίγουρα θα πετύχεις να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο και τις ιδέες σου αλλά και την σειρά που θα βάλεις τα πράγματα. Η δυνατότητα είναι πολύ μεγάλη για αυτό μην αφήνεις τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Γενικά: Νιώθεις πολύ περίεργα γιατί μπορεί να έχεις να κάνεις με βαθιές καταστάσεις και θα πρέπει να αποδεχτείς ακόμα και την ξαφνική απώλεια που είναι το πιο δύσκολο πράγμα για σένα. Δεν μπορείς εύκολα να σηκώσεις την κουρτίνα σε αυτά που κρύβεις μέσα σου και να δεις πιο βαθιά κάποια θέματα.
Ερωτικά: Γίνονται ζυμώσεις και αλλαγές μέσα σου και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα από μια σκοπιά τελείως διαφορετική. Αυτό που χρειάζεσαι ίσως είναι εμπειρίες τελείως διαφορετικές πέρα από τα ταμπού που κρατάς. Με τον Υδροχόο μπορεί να φτάσεις στο σημείο να τα συζητάς όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι αναγκαίο να βγεις έξω από τα συνηθισμένα καλούπια και να κάνεις συνδυασμούς που ούτε καν τους είχες φανταστεί, με άτομα τελείως διαφορετικά από εσένα και κυρίως με ιδέες και θεωρίες που δεν έχεις συνηθίσει.

Γενικά: Αναγκαστικά βρίσκεσαι στην πλευρά του άλλου ατόμου ή μιας ομάδας γιατί το βλέπεις ότι χρειάζεσαι σαν εμπειρία να βγεις έξω από το μικρόκοσμό σου και να γίνεις περισσότερο φιλικός/η, ανοικτός/η και περισσότερο σύγχρονος/η σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Μετράει πάρα πολύ με ποιο τρόπο θα φερθείς στο άλλο το άτομο γιατί καλείσαι να έχεις μια πολύ συντροφική σχέση και να βγεις έξω από το Εγώ σου, κατά το οποίο μόνο εσύ έχεις δίκιο και οι άλλοι δεν σε σέβονται ή δεν σου δίνουν την αντίστοιχη θέση που σου αναλογεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πρέπει να ασχοληθείς με τους συνεργάτες σου για να πιάσεις το μήνυμα. Για αυτό αν θέλεις να κινηθεί η δουλειά σου μάλλον θα πρέπει να αφήσεις για λίγο τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και να αποκτήσεις μια πολιτική πολύ πιο λαϊκή και φιλική αλλιώς δεν θα μπορείς να συμπράξεις με πολλά άτομα και θα μείνεις εκτός παιχνιδιού.

Γενικά: Συμπεριφέρεσαι κάπως περίεργα γιατί ψάχνεις να βρεις κάτι που αφορά στον βαθύ σου εαυτό και να κάνεις εφαρμογές στην καθημερινότητά σου. Αυτό σίγουρα δεν θα είναι και πολύ εύκολο γιατί πρέπει να κάνεις τους λεγόμενους χρυσούς συνδυασμούς για να καταλάβεις ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα και της φιλίας αλλά και γενικά των εναλλακτικών θεραπειών ή όλων των καινούργιων ιδεών που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Θέλεις οπωσδήποτε να ανοίξει τα χαρτιά του το άτομο που είσαι μαζί, που πιθανόν να είναι Σκορπιός και να το αποφεύγει γιατί του είναι δύσκολο να κάνει αυτό που του ζητάς. Από την άλλη με τον Υδροχόο θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις και να γνωρίσεις πολλά και νέα πράγματα που σίγουρα θα σε βγάλουν από την μονοτονία.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε φάση που καταλαβαίνεις ότι για να προχωρήσει η δουλειά σου θα πρέπει να βάλεις κάτι καινούργιο και κυρίως πρωτοποριακό για να μην μείνεις πίσω. Πάντως είναι σημαντικό να υπάρχει κοινή δράση και προσπάθεια για να αντιληφθείς και τις ανάγκες των άλλων.
  
Γενικά: Προσπαθείς να δημιουργήσεις κάποιες νέες προϋποθέσεις και ίσως να σου βγει αυθόρμητα γιατί νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάτι καινούργιο και να ρισκάρεις για αυτό.
Ερωτικά: Θα ήθελες την ελευθερία σου και θα κάνεις κάποια βήματα που θα δείχνουν στο άλλο πρόσωπο ότι δεν σου αρέσει να σε καταπιέζουν ή να σε βάζουν σε καλούπια. Με τον Υδροχόο θα υπάρχουν ανακατατάξεις γιατί μπορεί να ακούσεις νέα του αν είχε απομακρυνθεί από εσένα και πιθανόν να γυρίσει πολύ δυναμικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες να ξεκινήσεις κάτι με πολύ έντονο τρόπο. Το σπρώξιμο από κάποια άτομα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου και να λειτουργήσεις πολύ πιο δυναμικά.

Γενικά: Η ιδιαίτερη φιλία με κάποια πρόσωπα θα σε βοηθήσει να ανοίξεις και να έρθεις πιο κοντά αφού θα μιλήσεις για τα εσώψυχά σου που άλλες φορές δεν το έκανες αλλά τώρα νιώθεις την ανάγκη να εμπιστευτείς.
Ερωτικά: Χρειάζεται να δικαιολογήσεις την συμπεριφορά ενός ατόμου γιατί μπορεί να έχετε διαφορές αλλά ταιριάζετε κιόλας. Ο Υδροχόος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου γιατί θα σου διδάξει κάποιες θεωρίες που πιθανόν να σου διαφεύγουν. Με το Λιοντάρι θα υπάρξει μια φιλία η οποία θα είναι αμφιλεγόμενη αφού μάλλον κρύβει κάτι περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και μέσα στο σπίτι σου μπορεί να μεταφέρεις την δουλειά σου και θα ξεπεράσεις κάποια ταμπού πάνω σε αυτά τα θέματα. Η νοοτροπία σου θα αλλάξει γιατί προς το παρόν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου αν δεν υπάρξει αλλαγή και προσαρμογή στις τρέχουσες ανάγκες.

Γενικά: Θα συμφιλιωθείς με κάποια άτομα με τα οποία δεν ήταν και πολύ εύκολο να τα βρείτε γιατί έχεις τραβήξει πολύ οριακές γραμμές. Τώρα που έχει μπει ο Κρόνος στον Τοξότη, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ό, τι κάνεις θα το κάνεις με όρια και με σεβασμό απέναντι στον εαυτό σου. Τα ταξίδια που σε ενδιαφέρουν μπορεί να ξαναμπούν στην ζωή σου εντελώς ξαφνικά.
Ερωτικά: Προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα φιλικό έδαφος με στόχο να έρθεις πιο κοντά με τον Κριό ή τον Υδροχόο γιατί θέλεις πρώτα να δοκιμάσεις αυτό το πεδίο και μετά τα υπόλοιπα. Με τον Ταύρο θα έχετε μια επαφή βαθιά αλλά κανένας δεν θα προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό γιατί υπάρχει φόβος.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγουν πόρτες προς κατευθύνσεις που δεν περίμενες και θα γίνει πολύ ξαφνικά και γρήγορα. Πιθανόν μια πρόταση που είχες από συγκεκριμένη ομάδα να επανέλθει με στόχο να βρεις κάποια άκρη πάνω σε ένα θέμα.

Γενικά: Θέλεις να κατέχεις πολλά πράγματα και οι επιθυμίες σου μπορεί να είναι ισχυρές αλλά επικρατεί το φιλελεύθερο πνεύμα σε θέματα συμπεριφοράς και πράξης. Για αυτό θα διαλέξεις μια πιο φιλική στάση για να μιλήσεις με τους γύρω σου και να περάσεις τα μηνύματά σου.
Ερωτικά: Ζεις κάτω από το καθεστώς της επιθυμίας να γνωρίσεις πολύ κόσμο αλλά σε ένα στυλ πολύ ανοικτό και φιλικό, κάτι καθόλου εύκολο για την νοοτροπία και τις αρχές σου. Επειδή νιώθεις μεγαλύτερη ελευθερία αλλά σε συνδυασμό με μια μορφή ζήλειας, αποτελείς ιδιάζουσα περίπτωση ατόμου, γιατί οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Πάντως ο Υδροχόος κρατάει καλά την καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την ανάγκη πολλών πραγμάτων και κυρίως να κρατάς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό βέβαια θα γίνει πιο εύκολα με μια ομάδα που συνεργάζεσαι και μέσα από αυτή θα έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

Γενικά: Είσαι στην φάση της επανάστασης και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου γιατί πλησιάζεις απόλυτα τους προσωπικούς σου στόχους. Βλέπεις ότι οι συνθήκες σε ευνοούν και σε βάζουν στην πρίζα για να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο τις ιδεολογίες σου.
Ερωτικά: Σίγουρα η επιρροή της Νέας Σελήνης που έγινε εχτές σε βάζει να δημιουργήσεις ένα καινούργιο τρόπο σχέσης γιατί θέλεις να είναι όλα ανοικτά και καθαρά με το άτομο που είστε μαζί. Αν δεν είσαι σε σχέση και σε ενδιαφέρει ένα άλλο άτομο, θα χρειαστεί να αφήσεις τις ατομικές σου συνήθειες και να το προσεγγίσεις περισσότερο γιατί δεν μπορείς να λες ότι το θέλεις και από την άλλη να έχεις την απόλυτη ελευθερία και να μην υπολογίζεις σχεδόν καθόλου τις ανάγκες του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δύναμη που θα βγει από μέσα σου θα σε σπρώξει να δημιουργήσεις αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες σπουδές που αμφιταλαντευόσουν αν πρέπει να τις κάνεις, τώρα θα το πάρεις πλέον απόφαση και θα προχωρήσεις.

Γενικά: Βρίσκεσαι στο περιθώριο γιατί θεωρείς ότι είναι αναγκαίο. Το καλό είναι ότι παίζεται ένα πολύ δυνατό εσωτερικό παιχνίδι και αντιλαμβάνεσαι τον αόρατο κόσμο το οποίο σε ανακουφίζει.
Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αλλά δεν τον φανερώνεις γιατί έχεις ακόμα κάποιες αναστολές. Οι σημαντικές αποφάσεις για το τι θέλεις και τι όχι θα είναι τόσο γρήγορες που θα ξαφνιαστείς και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Κατά κάποιο τρόπο δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου γιατί προτιμάς να συζητάς κρυφά ή να είσαι σε μια απόσταση με συγκεκριμένα άτομα. Θέλεις να τα εμφανίσεις μια και καλή και να αιφνιδιάσεις ακόμα και κάποιους συνεργάτες οι οποίοι σε κρατούν μακριά από μια πραγματικότητα.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου